Nevěsty 2012 Litoměřice a okolí. Podělíte se o plány?

Ahoj nevěsty, kdyby tady náhodou byl někdo ze severu, případně z Litoměřic, budu ráda, když se přidáte do diskuze a budeme probírat co máme a co ne, kde, kdy a tak ;-) Moje svatba srpen 2012, místo ještě trochu dohadujeme jak pro obřad tak hostinu, ale určite ne daleko od Litoměřic....a co vy???
Odpovědět
1
2
9
Ahoj, tak já se hlásím :-) Ale moc toho ještě nemám a asi ani mít nebudu, jsem v tomhle trošku "laxní" ..... zatím pouze domluvený obřad na zámku ve Velkých Žernosekách. A momentálně řeším, kde udělat oběd a večer raut pro rodinu a kamarády.. Na oběd nás bude tak 25, na večerní raut cca 60 lidí. Nemá někdo nějaký nápad?
Odpovědět
Tak to my uz mame zamluveho fotografa a take hostinu.Jen jedeme 24.10 do restaurace vse dohodnout,zjistit ceny a co nam povoli a co ne.Zatim tu asi budeme jen my dve,ale to nevadi on se urcite nekdo jeste prida .-) Jo a taky mam vlastne uz koupene saty,pritel koupil sklenicky na sampus a na ne jsme nechalii vyrit nase jmena,pak nejakou vyzdobicku odsud z bazaru a ted vysivam kapesnicky pro vsechny zeny jak vzpominku do vysluzek a pritel dratkuje sklenicky na vyzdobu prostoru,ja na ne pak jen dolepim krajku.Nejsem v cr takze to zarizujeme uz trochu predem abychom vse stihly.Bude toho dost :-) Budeme si vse delat sami od vyzdoby,vysluzek,snad i oznamka ted si akorat stahuji programek a take svat.noviny a tak. Obed jako takovy nechceme po obradu se premistime na raut a budeme tam vsichni jako na obradu.Ja momentalne toho resim dost,ale pritel pomaha a kupodivu se na vsem dost shodujeme :-) Misto obradu vybrano..jeste se tam teda pojedeme jednou podivat a probereme to,zvazime a rozhodneme se.Mame totiz dve mista..musim sem pa dodat fota.Prstynky mame take vybrane jen dovyberu presny tvar,ale jinak jsme se shodli a pak az budu v rijnu doma je objedname z netu od p.Rybnicka.Je na nej sama chvala .-) Jinak s tim tvym obedem..co by jste si presne predstavovali??? A kdy vlastne mate termin?? My 11.8.12
Odpovědět
Ty jo, tak to už máte všechno :). My nic :) ... resp. máme vybrané a zamluvené místo na obřad - Velké Žernoseky a máme vybraná (ale neobjednaná) oznámení. Mám vyhlídnutou paní, u které si nechám ušít šaty - jsem malinká a navíc chci něco, pak ještě nekdy použiju. Předdomluveného fotografa, ale ještě nemáme podepsanou smlouvu. Prstýnky jsme vůbec neřešili, to ještě přijde. Výslužky, dárky pro hosty ani svatební noviny neplánujeme, takže o starost míň. Termín je 14.4. 2012. Oběd budeme chtít pro cca 25 lidí - klasika - knedlíčková polévka a svíčková. Nějaké hezké prostředí . A aby se tam dal večer udělat raut pro 50 - 60 osob a zároveň aby se tam dalo přespat - cca 30 - 40 lidí. Nevíš o něčem?
Odpovědět
A jakou cenovou relaci si asi predstavujes??? Jinak nene zatim jeste vazne nic nemame oproti tomu co vse chceme :-) tak to mas docela za par :-) Ja uz bych plasila :-D ,ale hlavni je ten obrad a misto se vzdy sezene kor na duben ikdyz nevim jak na toto datum :-| my mame 11.4 vyroci a tak se nam to pristi rok hodilo ze to byla sobota kor kdyz jsme to chteli v srpnu.A ty jsi primo z Ltm?? Tak co treba Koliba?? tam jsou docela spokojeni i tam budete moc nocovat.Jinak me napada jeste hotel Patriot v Usteku tam je to take moc krasne a znama tam mela svatbu a byla docela spokojena i kdyz vim ze neco hudrovala,ale uz nevim co to bylo,ale ona je takova knoura :-D takze se nedivim. Pak take v Terezine je hotel,ale vypadlo mi jmeno tam mela zase jina znama a pry super a tady jsem taky cetla ze dobry....mrknu na net jak se jmenuje............. =-) je to parkhotel.Pod timto nazvem si to najdes na netu a Patriota take :-) Jinak my fotografku taky jeste nemame ani placenou to az po nebo behem dne D a ani smlouvu ,mame jen zavazny email.Bereme si Ladu Baladovou a vy?? Ted v rijnu budeme s ni fotit i tzv.Rande.Neco z toho bych pak chtela pouzit a oznamka,noviny atd. tak uvidime. V Zernoseckem zamku jsem jeste nikdy nebyla :-/ a tam to bude asi lepsi nez vsude jinde, ptz treba Ploskovice a Libochovice to je dle me hruza jak se to tam strida jak na bezaku :-S bez urazky pro jine nevesty,ale tohle proste neni nic pro me :-( I kdyz oboje mista jsou prekrasna jen bohuzel dost tuctova!!! ;-( Ja si satky take chtela nechat usit,sla jsem si jen zkusit tvar abych vedela co mi bude sluset a zamilovala jsem se do techto mych satu a druhy den jsem si je vyzvedavala a platila :-) proste laska!!!
Odpovědět
Ahoj ... no cena ... ještě přesně nevím, moje představa je něco do 250 Kč/os. na oběd a cca 200 Kč/os za raut. Rozumné ceny za nealko. Víno chceme vlastní. Ubytování tak 1500 Kc/2-luzkovy pokoj max. Dekuju za tipy, zkusim to proverit. Kde vlastne bydlite, kdyz svatbu zarizujete z dalky? Jinak, ja nejsem z Litomeric ,ale pritel je z Velkych Zernosek.
Odpovědět
Ja momentalne pobyvam v UK ,ale pred svatbou se vratim uz naporad zpet do cr.A pritel zije normalne v Ltm.Tak jsme na skypu a ja vysivam a on dela sklenicky :-D Jinak jsem dost casto v CR ;-) Ja taky vubec nemam predstavu kolik za koho,ale normalne rikaji tisic na osobu.Tak snad to vyjde(v nasem pripade piti a raut)Obrad bude az odpo a na hostinu se dostaneme tak v 5 takze to snad nebude takova darda :-| ale i kdyby tak je to jednou za zivot,ze? :-p Nicmene se samozrejme asi jako vsichni snazime setrit.A koho mate jako to foto??a video mit nechcete?? A co satky-bile?? Ja pak hodim fota az se nafotim a vubec to tady musim vsechno doplnit.Cas leti jako voda a uz chci at mi pocitadlo pocita kolik dni nam jeste zbyva :-D Pak na to mrknu a reknu,sakra!!! =-) uz jen mesic/tyden a pak to bude.Tesim,tesim :-N
Odpovědět
Zdravím, tak nas fotograf je Jan Veleta (tedy - snad bude :)... Ne, ne, video ne. Chceme mit hezke fotky, obcas si je prohlidnou, nekomu ukazat .. ale video ne. Nechci nutit navstevy se divat na hodinove video ... u prohlizeni fotek se da povidat .... Ale to je kazdeho vec, pro nekoho je to dulezite, takze nic proti videu :-) Saty - jeste vubec netusim. Jen vim, ze kratke :). Mam 153 cm. A neco, v cem pak budu moci jit treba do divadla nebo na koncert atp (ne, ze bych tak casto chodila, ale nekdy se to hodi)
Odpovědět
Jojo naprosto to chapu s tema satkama :-) Ja jsem si jedny vysnila a poridila vlastne skoro stejne ale nemusela absolvovat maraton zkousek atd.S tema tvyma to bude o dost jednodussi ptz jelikoz jsou kratke tak budou i jednoduche na usiti.No a s tim videem...to si prece nenechavas delat pro druhe,ale pro Vas a prip.rodinu.Teda aspon my to tak mame...uz kvuli detem treba.Ja sama vim,ze z fotek toho tolik nevypozorujes,nevis jaka hudba pritom tanci zrovna hrala,kdo co placnul,na proslov uz se take casem zapomene ,ale na videu tohle vse budeme mit :-) Takze za me urcite jen s obojim :-) ale jak rikas,je to kazdeho vec. Uz jsi koukla na ty tipy co jsem ti dala??? Pak taky mrkni na selsky dvur.cz to taky vypada moc hezky ;-)
Odpovědět
Ahojky, já se k Vám také přidávám :), svatbu chceme v létě 2012 v Ploskovicich, já vím jako na běžícím pásu, ale zámek se mi moc líbí a hlavně jsou od tud krásné fotky. My ještě nemáme zamluvený ani termín, budeme se muset už do toho pustit. A nějakou inspiraci nemáte na svatební hostinu tak pro cca. 20 lidí? Nejsme moc náročný, nám by stačil jen pronájem s obsluhou, kdyby jste o něčem takovém věděli dejte my prosím vědět. :-D A kdyby i nějakého dobrého fotografa a fotografku dejte taky echo. Děkuji :)
Odpovědět
Ahoj ja uz jsem ti odepisovala do druheho tematu,ale klido se pridej k nam sem :-) Viteme Te x-) Jinak ohledne foto...jakou mas cenovou predstavu a chces to na cely den??? Jinak je pravda,ze v Plosko jsou fotky prekrasne...svatba tam je samozrejme hezka.Byla jsem tam dvakrat a pokazde nadhera az na to jedno :-) ale kdo chce naaadherne misto Ploskovive a Libochovice jsou tim pravym myslim.I kdyz Iduska79 se vdava v Zernosekach a tam to urco bude take krasne.Vsechny zamky jsou krasne :-) A co uz mate makkynko???
Odpovědět
Já jsem si pak všimla, ža jsi psala tam, ale nevadí.....Fotografa jen na obřad a pak fotečky u zámku, jinak ho nepotřebuji o zbytek se určitě postará taťka. Jsem na uplném začátku, zatím pokukuju než se do toho vrhnu naplno. Zjišťuji situaci :) A ty už máš něco zařízeno? Tobě se to už blíží viď?
Odpovědět
Noo blizi,ale stale je to daleko :-| jeste skoro rok-11.8.12.Tak se zkus mrknout na Ingroveteckacezet a nebo na Ladu Baladovou.Ja budu mit Ladu a ona je opravdu skvela fotografka je to presne muj styl...A vy nemate aspon predstavu v jaky mesic to budete mit??? No my mame uz zamluvene foto,video,hostinu.Ted v rijnu pojedeme vse podrobne probrat a dohodnout cenu na hostinu..Ja uz mam doma saty,byl to nahodny kup ;-) no pritel koupil na jarmarku sklenicky na sampus na ktere nechal vyrit nase jmena a jeste pomalu tvorime nejake drobnosti.Zarizujeme pomalu,ale jiste..ono uz se to docela zacina rozebirat jako foto,video atd.Tak take zarizuj at neprijdes s krizkem po funuse :-S to by byla skoda pak vybirat jen nozouve :-( Ja uz pokukovala dlouho predtim ale stejne stale zjistuji a poznavam,ze je potreba spousta veci :-. Take jdu na dentalni hygienu a pak si necham vybelit zoubky at mi hezky ladi se satama :-p nooo kdyz se tak zamyslim tak vlastne nic nemame to nejhorsi teprve prijde.Sladeni vseho dohromady,oznamko,vysluzky co,jak a proc :-S ufff no nevim,nevim....Neznas nejakou kapelu nebo Dj???
Odpovědět
Článek se načítá
Tak jsem koukala na tu Ladu a ona je asi celkem z daleka, ale fotečky nádherný, přesně takové bych si představovala i já. Jinak ten první www me hodilo nekam jinam jen ne na svatebního fotografa, poslala by jsi mi to ještě jednou? Mockrát ti děkuji. Bohužek žádného Dj, který by stál za to neznám bohužel. :-S
Odpovědět
@makkkynka Ja uz jsem si zarezervovala kapelu MANE :-) pan byl hrozne ochotny a i cena je uzasna !!! Kdyby jsi chtela dam ti take kontakt...Poslu ti to do soukrome posty.A vis uz kde si budes nechavat pect a nebo delat kvetiny??? To jsem zatim neresila. A docela me zarazilo,ze nektera devcata maji uz i zamluvenou kadernici nebo vizazistku :-) To take budu muset probrat...kadernici mam z krku.Cese moje sestra takze bomba :-) ale kdo me nalici abych za to nedala miliony a bylo to k necemu take netusim :-|
Odpovědět
No ještě je trochu čas, aspoň si tak říkám, teď to chce hlavně pevné datum a místo obřadu a pak zamluvit fotografa. Ještě jsem si našla fotografku z UL nějaká Marcela Burglová také nemá špatné fotky. Nevíš nějaké recenze?
Odpovědět
zdravím .... tak u nás žádné novinky.... snad jen - zredukovali jsme počet hostů, takže nejen svatba, ale i svatební hostina se bude konat na zámku ve Velkých Žernosekách :-) ..... Na obřad se přijdou podívat i kamarádi, kterým se bude chtít, na oběd a na večer už jen rodina plus každý si pozveme dva nejbližší kamarády. A poté uděláme "afterparty" s promítáním fotek a rautem pro kamarády .... Tak uvidíme, zda ještě nezměníme zase názor :-)
Odpovědět
Ahojky, tak my jsme změnili obřad už nebude v Ploskovicích, paní co jsme tam volali ohledne termínů nehorázně nepříjemna, termíny vypíše až příští rok a můžeme být vůbec rádi, že nějaký budou. Tak po tomto rozhovoru uvažujeme o zámku v Benešově nad Ploučnicí kde jsme se zasnoubili.
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky holky, omlouvám se, že vám sem lezu.... když už nejsem dávno nevěsta :-) , ale fotografku mohu doporučit Lenku Platichovou z Lovosic, stránky má photowings.cz a je i na FB, tam těch fotek má víc a dělá fakt krásný fotky a myslím, že je i cenově přijatelná. Co se týká toho přespání a hostiny, tak ikdyž nevím kolik se tam přesně vejde lidí, je dobré Lhotsko. Jinak dobrý je to i s ubytováním na Kolibě, většinou vycházejí vstříc a myslím, že i v těch Žernosekách na zámku se dá udělat hostina, ale kecala bych. Možná by to šlo udělat i na Marině v Píšťanech, ale taky přesně nevím jakou mají kapacitu. Jinak moc s ubytováním toho přímo v Ltm moc není. Napadá mě ještě Memorial v Terezíně nebo Mostka. Tak snad jsem Vám nějak pomohla a přeji pevné nervy při přípravě ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@makkkynka ohledně těch termínů do Ploskovic, tam je to vždy problém, neb tam oddávají litoměřičtí radní a to jen jednou za měsíc a termíny se vždy vypisují až na konci roku na poslední schůzi zasedání, takže většinou pak hnedky po Novém roce je tam nával, v tomhle je to blbý no. Hezké obřady jsou i na vodním hradě v Budyni, ale je fakt, že fotky z Ploskovic jsou hezčí ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jéé...přídávám se :-) Sice ještě není nic ofiko, ale snad brzy bude. Předběžně jsme domluvení na červenci 2012. Obřad chci v parku u hvězdárny, oběd a párty v jednom pensionu v Třebenicích, u našich budoucích sousedů. Fotografku jednoznačně Leničku Platichovou, je to příbuzná a už mi fotila nahatý fotky a ségře svatbu a je skvělá!
Odpovědět
Profilova fotka
Tak koukám že nevěst z LTM moc není :-( V sobotu jsme se zasnoubili tak teď začínám plánovat...Termín bude zřejmě 28.7.2012.
Odpovědět
Ahoj sarkar , omlouvam se,ale s tema vanocema jsem na svatbu uplne zapomela :-) ;-) ted uz me ale zachvatila panika kdyz vidim rok 2012 a ne 2011.Pri pohledu na pocet zbyvajicich dni do svatby [214] me trochu zatrnulo.Kdyz jsem totiz koukala naposledy bylo tam 320 dni,ufff :-p Ty to mas jeste dost pred nama,takze ty mas uz asi jen 180dni nebo tak,ne? Jaky den jste se zasnoubili? Asi jste to meli jako my,vid? Ze jste o tom mluvili,mluvili a pak konecne prisla ta zadost :-D oba se na nas den moc tesime,dokonce i pritel pomaha a tak.V parku je to moc hezke,my to budeme mit u Usteku,ale v ten den je zrovna jarmark :-| Takze tam bude spousta lidi a spatny prujezd Ustekem,ale snad tam nebude v ten den jina svatba...to by mohlo jinou nevestu trochu odradit :-p nerada bych se potkala s jinou nevestou :-( tak uvidime. Uz jsi byla na matrice?
Odpovědět
Profilova fotka
@tarikaa No my máme dnes 200 dní do svatby :-) Na matriku jdem příští středu, ale už máme rezervovanej termín, takže cajk. Zasnoubili jsme se 3.12., sice ne moc romanticky, zkazila jsem si to sama :-| Chtěl mě požádat taky právě u Hvězdárny, ale nakonec to bylo doma v posteli :-D Ale kouzlo to mělo i tak... Tak to máš fajn, že přítel pomáhá...Ten můj taky, ale jak kdy a jak s čím... V Úštěku to skoro vůbec neznám, jen náměstí...Možná byste se mohli nechat vyfotit na jarmarku, třeba by to bylo pěkný. A kde máte hostinu?
Odpovědět
sarkar taky uz me to napadlo s tim jarmarkem.Hlavne tam budeme mit anglicke hosty takze tem bych to rada ukazala kdyz uz tady budou,ale to bude tolik veci v ten den,ze jeste na jarmark se tahnout ;-) staci,ze se mozna pujdeme fotit k rybniku ktery je v Usteku.Uz tak tam bude spousta lidi...To nase mistecko ja na kopecku nad ustekem,ja pak hodim nejake fotky do alba.Zatim jsem to jeste nestihla a nedokopala se k tomu ;-) A ty jsi z Ltm nebo nejak z okoli? Nikdy jsem osobne svatbu v parku nezazila,ale take me to napadlo.Hlavne je tam skveli pristup,parking hned vedle atd.To my budeme muset splhat do kopecka :-D pěšo :-p Hostinu budeme mit ve Straskove-Vodochodech v hotelu Amalka. Je to presne nas styl-stodola.Jaky styl budeme mit vy? A uz vis treba misto na hostinu ty? Jakou volite barvu? My budeme mit fialovou a mozna jeste mimo levandule dodame i rude pivonky :-) tesim se
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojda holky,tak se mezi Vás vtírá další nevěstinka :-D ..obřad budeme mít na Ploskovickém zámku 9.6 a hostina bude u nás na statku v Řepnici..nic hogo - fogo,jsme oba z vesnice a tak to chceme i tak trošku pojmout,tak-že nás táta ukecal do zabíjačky..bude tedy polévka s knedlíčky a pak vepřové hody,pro holky a děti dyžtak ryby a kuřata,večer grilované kýty..a to vše pod širým nebem..jen doufáme,že nám vyjde počasí,to je totiž náš největší nepřítel,co se svatby týče..abych pravdu řekla,mám z toho pěkný vítr už teď,protože máme jen termín obřadu,místo hostiny - a to je asi tak všechno..už mám teda vyhlídnuté jedny šatičky,ale pořád zkoumám,jestli někde není něco levnějšího..zřejmě ale zvítězí :-D ..jinak kombinace barev bude bílá/šampaň/hnědá..máte dyžtak holky nějaký tip na cukrárnu?Usmyslela jsem si jeden dort,ale většinou mají cukrárny předepsanou svojí nabídku a s nějakým obrázkem dortu vyhánějí..a taky ještě,povezete se nějakým auťákem?Já bych chtěla nějakýho USA veterána,ale nikde nic tady není :-(
Odpovědět
Ahoj belino,Tak Te tady moc vitame :-) Mate to moc hezky vymyslene,dost podobne jako my.Koukala jsem na tvuj profil a znam Tebe i Tveho mileho.Toma znam uz od detstvi da se rict a Tebe z Bezinek ;-) To je ten svet malej,vid.No ale at neodbocuji... :-) My jsme take chteli zabijacku,ale v restauraci nam to vymluvili,ptz to budeme mit u nich ve Stodole a tam bude jeste vetsi teplo nez venku a moc by to nevydrzelo.Na to si dejte radsi bacha,at nemate pokazeny druhy den a svatebcane take :-D Myslim,ze chlapum se to bude libit ]-( My se taky bojime pocasi,ptz mame prozmenu obrad pod sirym nebem.tak radsi koupime alespon tri ty male zahradni altanky a postavime je tam.Obrad mame az ve dve,takze kdyz bude krasne bude to i jako ukryt pred sluncem.A kde jsi si vyhlidla saticky a jake ? Barvy mate hezoucke ;-) my fialkovo-bila a mozna hooodne ruzova,ale to jen sem tam. Cukrarce budu dnes psat maila a v unoru budeme ochutnavat nejake kolacky od ni,mohu ti pak poreferovat.Chutnala jsem od ni ted o vanocich svatebni sladkosti a musim rict,ze vynikajici :-N A ona je tim vyucena takze zvladne vse si myslim. Ja zase shanim kvetinarku,ikdyz jsem ti vyucena takze si je asi nakonec udelam sama,pokud sezenu levanduli :-p Ja premyslim bud o nejaky veteranu nebo naopak nejaky bombe jako Mercedes,BMW ale vsechno jen jako kabriolet,takze uvidime co najdeme :-) Sama jsem zvedava
Odpovědět
Ahojky tam mi to budeme mít nakonec na zámku ve Velkém Březně, ale lámeme si hlavy s hostinou. Chtěli by jsme si pronajmout jen nějaký objekt a tam si udělat vše sami. Akorát si nechat dovést oběd s polévkou. Někde kolem Litoměřic a Lovosic, nevíte slečny o nějakém vhodném objektu? Jinak já už mám doma šatičky ve skříni, jsou nádherné, akorát je pak musím hodit do čistírny.
Odpovědět
Profilova fotka
@tarikaa Jé tak to budete mít pěkný fotky u rybníka... No hostinu máme v Třebenicích, v hospodě našich sousedů. Jen raut, klasický oběd nemáme (máme obřad až ve 13:00), grilovačka a tak...Nechceme za svatbu moc utratit. Navíc jsme se předevčírem rozhodli vzít si hypotéku a to tak že ihned, takže čím levněji, tím líp, ale samozřejmě ne na úkor kvality :-D Naštěstí máme nenáročné svatebčany. Barvu světle žlutou...Ve středu jdeme teprve na matriku zaplatit a ofiko to nahlásit (termín už mám rezervovanej po telefonu), pak se stavíme juknout na prstýnky, pozeptat se na ceny kytek a tak...No a pak do banky kvůli tý hypo...trochu mě to děsí, předtím jsem skoro 25 let žila takovým tím bezstarostným životem a v posledních pár měsících tolik změn - svatba, plánování dětí, hypotéka :-( Co se týče tý levandule tak to ti závidím, vypadá fakt krásně! Pivoňky bych možná chtěla bílý, jestli to půjde, ale spíš to vidím na tulipány...
Odpovědět
Profilova fotka
@tarikaa Ahojky,díky moc za přivítání ;-) ,já mám prdlasj pamatováka a vůbec nevím,kam Tě přiřadit :-D ..Tom taky pátral v mysli a taky neví,tak se nám připomeˇvíc,ať už v klidu můžeme spát :-D :-D .. Mě ta zabíjačka taky děsí,je to sice dobrej nápad a všichni si stopro pošmáknou,ale právě - to teplo ..všichni mě teda uklidňují,že to přece nebude na stolech všechno,budu mít i půjčenou takovou tu průhlednou lednici,tak si dyžtak lidi budou chodit tam..na stoly dáme spíše jídlo,které se tak rychle neskazí..biftečky a tak,budu mít v takové nádobě s pokličkou,která to udržuje teplé..no jse na to fakt zvědavá.. Obřad venku je teda taky pěkné riziko,co,nezbývá nám,než jen doufat - všichni mě ale uklidňují tím,že červen je nejkrásnější a nejslunější měsíc v roce,tak neměj strach,určitě nám to vyjde a bude nádherně ;-) ,a když ne,bude nám pršet štěstí 8-) .. Taky se mi líbí kombinace bílá s fialkovou,ale jsem spíš na tu hnědou - jak se to říká - celý život jsem měla h... tak mám ráda hnědou už napořád :-D :-D .. Šatičky se mi líbějí v Bri pri - ale když jsem byla v Manuele - rozdíl ceny 5tisíc..ale ta kvalitka a vzhled je znát,no..a holky,kdyby jste ještě chtěly do nějakého salonu,zajděte naproti pivovaru do Noblesti - je to malý salonek,pár šatiček,ale jsou nádherné a ta paní majitelka,ta je přímo boží..hrozně sympatická..a ceny má kolem 6tisíc.. O tý cukrářce dej teda dyžtak echo,už máme dort vybranej,ale kdo nám ho udělá,ještě nevíme :-S .. Květinářku bych taky nějakou potřebovala..a Ty,jestli si tím vyučená,udělej si to podle sebe..víš přesně,co by jsi chtěla a taky Tě to vyjde levněji.. @makkkynka a kolik jsi dala za šatičky?Ani nevíte holky,jak jsem ráda,že nejsem sama,kdo nebude mít na hostině hlavní oběd,přišlo mi to hrozně hloupé a bála jsem se to říct s Tomem rodině,ale nakonec s námi všichni souhlasili :-D .. @sarkar nic si z toho nedělej,taky jsme si před rokem vzali hypotéku,děláme celkovou rekonstrukci domu,tak to máme takové hektické,platit hypotéku,živit dvě auta,nemáme žádný vybavení v domě a ještě k tomu si vymyslíme svatbu :-D ..tak snad něco kápnou dary a aspoň to vybavení si nějaký koupíme ;-) .. Holky stresujete se aspoň?Nebo jsem sama :-D ..
Odpovědět
Ahoj holky :-) Tak se taky hlásím mezi "litoměřické" nevěsty.Máme v červnu Ploskovice. A zatím máme zařízeného fotografa a místo hostiny-raut. A ano, začínám se stresovat. Zvlásť, když taky na gauči koukám na toho svýho, jak je v klidu a nic neřeší :-D
Odpovědět
1
2
9
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?