Nevěsty 2011 z Mladé Boleslavi. Jste tu nějaké?

Nějaká boleslavanda nevěsta?
Odpovědět
Tak jsem tady...
Odpovědět
nějak mi to zlobilo a nemohla jsem tu původní najít...omlouvám se
Odpovědět
Profilova fotka
@mischali Tak já se hlásím do klubu. Sice to budeme mít v Dětenicích, ale jinak jsem z Boleslavi... A co ty, jak plánuješ? ;-)
Odpovědět
@tekame zdravím tě!! no plánujeme na léto, jen nevíme přesně ještě termín, trošku nám to zbrzdila přítelova práce, čekáme na jisté rozhodnutí...ale zatím vybírám a tak! A kdy to máte??
Odpovědět
Profilova fotka
My to máme až v září, takže vlastně času dost, ale něco už zařízeno máme. ;-) A kde byste to chtěli mít vy? Abych pravdu řekla, tak z Mladé Boleslavi, jako svatebního města, jsme byli docela zklamaní... Nic tu pro nás nebylo dobrý... :-D
Odpovědět
@tekame souhlasím...mě by se líbil moc obřad v Jičíně :-) chtěli bychom obřad jen s blízkou rodinou ( když to bude v jičíně tak se tam trošku zdržíme s focením a tak ) a přemýšlíme kde udělat hostinu...chtěli bychom sezvat lidi až na pátou a udělat jen večerní posezení, tak stále přemýšlíme kde!?
Odpovědět
Profilova fotka
@mischali Né, už jsme vybrali. ;-) Budou to Dětenice. Už to tam máme zamluvený i na hostinu a večerní raut - a to všechno v zámku. V Boleslavi jsme nenašli místo, které by dělalo všechno najednou. Nechtělo se nám nikam dojíždět, už takhle stejně pojedeme hodinu do Dětenic, neumím si představit, že bysme další hodinu ještě někde pendlovali... Tak to jste teda Boleslav zavrhli radikálně, koukám... :-D
Odpovědět
@tekame Dětenice zní moc hezky...no jo s tím dojížděním je to na prd,ale v boleslavi obřad ani za milion, takže sme se smířili s tím že někam pojedem!!a proto chceme aby jeli jen rodiče a babičky aby nás nemuselo pendlovat tolik!! a zbytek lidí pak prostě dorazí někam na to večerní mejdanování...ale KAM????nevím!! ještě máme synáčka a musíme zřejmě vymýšlet něco co je s noclehem abychom ho tam mohli dát spát....takže u nás další zádrhel!! a co už máš všechno zařízené.... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@mischali Jo vy to máte teda komplikovaný! ;-) No teoreticky zařízený vše, prakticky skoro nic. :-D Ale na pevno Dětenice, polední menu, barvu svatby, fotografa, DJje, prstýnky přijdou brzy, kadeřníi i vizážistka jsou domluvený a floristka taky o mě ví, moje boty a holoubci. Takže občas takový zbytečnosti... ;-) Ale teď zase všechno čaká na to, až si definitivně vyberu šaty... To pak budu ladit ženicha, kytku a tak... ;-) A co máš vybráno. Je teda jasný, že termín ještě ne, ale něco jde plánovat i bez termínu. ;-)
Odpovědět
@tekame Kadeřnici ani kosmetičku nepotřebuju,mám zatím domluvenou kytku, vybranou barvu svatby, doma koupené skleničky na přípitek pro novomanžele a modrý podvazek..jinak nic!!!když nevíme ještě ani místo mejdanu tak ani nevím co k jídlu a tak!!když já mám tak pracovně vytíženého chlapa že třeba bych šla vybírat snubáky, ale není kdy...je to těžké!!! a v jakém salonu s šatama jsi byla..?? kde mají nejhezčí??
Odpovědět
Profilova fotka
@mischali Jo, taky mám vytíženého chlapa. ;-) Takže všechno je na mě, ale obvolávání zase na něm... A když něco vybíráme spolu, tak jenom v sobotu... A jednou si na to dokonce vzal den dovolené - to bylo na ochutnávku menu. Takže nakonec to - i když je to zdlouhavé - jde. Šaty jsem si byla zkoušet skoro všude :-D Ale nakonec si je zamluvím asi v Praze v Nuance. Ale byli jsme i na Mělníku v Jasmine (dřív měli pobočku i v MB, ale kvůli přestavbě Starého města se přestěhovali) a tam se nám to moc líbilo. Kam se hrabou v MB a tři čtvrtě salonů v Praze! A mnohem lepší ceny a příjemná obsluha. Je to sice dál, ale doporučuju...
Odpovědět
@tekame my se do toho všeho teprve vrhneme až se dozvíme tu jednu věc ohledně té jeho práci! Aha, takže pro šatičky si pěkně dojedeš...tak to já budu muset v MB, nikam mimo jezdit nebudu, tak snad se mi podaří tady něco vybrat... a co třeba dortík, kde budete objednávat??
Odpovědět
Článek se načítá
ahoj, taky mne to letos čeká a jsem z MB. Nemáte náhodou tip, kde sehnat cukroví poblíž MB? Tohle ještě nemám zařízené. Jinak už mám skoro všechno domluvené.
Odpovědět
Profilova fotka
@jituna1 My to budeme objednávat z Benátek nad Jizerou - merhautovopekarstvi.cz, máme na ně dobré reference... ;-)
Odpovědět
@mischali :-D zaujalo mě, že máš už ten modrý podvazek :-D
Odpovědět
@haniiiii Proč tě to zaujalo??
Odpovědět
@mischali připadalo mi to roztomilé :) že nemáš skoro nic, jen ten podvazek :) jinak když se líčíš sama, tak to máš nejlepší! nalíčíš se přesně tak, aby se ti to líbilo. já se také líčila sama. kadeřnici jsem sice měla, ale nakonec jsem s ní nebyla spokojená :-(
Odpovědět
@haniiiii aha...ale už mám další přírůstky :-D už to začíná vypadat jako přípravy na svatbu!! Kadeřnici nepotřebuju hlavně proto že mám krátké vlasy...dám si čelenku a hotovo! A je něco co by jsi mohla doporučit s čím jsi byla spokojená v MB??
Odpovědět
@mischali krátké vlasy :-D tak to opravdu nepotřebuješ kadeřnici :-D Byla jsem moc spokojená s hotelem Galatea a s fotografy :)
Odpovědět
@haniiiii Jj galateu znám, moje sestřenka tam měla svatbu před třema rokama...My budeme mít hostinu v Nepřevázce,moc se nám to tam líbí!! Nevím jen kde objednávat dortík...musím obejít nějaké cukrárny a zjistit co a jak, a taky minizákusky!!
Odpovědět
Děvčata když si jdu vybírat šatičky platí se nějaká záloha, že jo?! a kolik to je??
Odpovědět
Profilova fotka
@mischali Jo jo, ale jenom když si vybereš... :-D :-D Většinou je to jedna třetina z půjčovného...
Odpovědět
@tekame Děkuji...já tam dneska volala a domlouvala sem si schůzku a chtěla se zeptat na ty peníze, ale zapomněla jsem...tak jdu na zkoušku ve čtvrtek, tak se těšííím :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@mischali A kam jdeš? Někam v Boleslavi? A nemusíš si hnedka zamlouvat šaty... Můžeš obejít víc salonů, nebo si to nechat rozležet. Já jsem taky v každém salonu měla vybrané, ale až po důkladném zvážení jsem si je šla teprve zamluvit... ;-)
Odpovědět
@tekame mám strach že když obejdu všechny salony budu v tom mít zmatek...a taky nemůžu tomu věnovat tolik času, protože musím řešit hlídání prcka!! Jdu do valentýny v MB, mám tam vybrané podle fotek z netu...tak uvidíme zda mi budou sedět, nebo tam objevím ještě nějak jiné!!
Odpovědět
Profilova fotka
@mischali Hlavně si vezmi foťák, ať se na ně můžeš doma v klidu podívat! To taky pomůže. A když už jdeš do Valentýny, co toho obejít víc, ať máš představu... Prcka ti stejně určitě ve čtvrtek bude někdo hlídat, tak bych být tebou zašla ještě nejmíň do Bonté, nebo na Saharu (to je myslím MM)...
Odpovědět
@tekame Jasně. foťák určo vezmu...no uvidíme, jak to bude probíhat ve valentýně a rozhodnu se jestli někam nezajdeme ještě jinam!!
Odpovědět
Profilova fotka
@mischali Jasný, kdyby sis vybrala hned, tak je to zbytečný... ;-) Ale já i když jsem si vybrala, tak stejně červík hlodal... A nakonec ještě že hlodal a tak mám nakonec ty, u kterých pochyby nejsou... ;-)
Odpovědět
@tekame já bych prostě chtěla ty z jejich stránek co sem si vybrala!!! a kdyby mi seděli, tak se dál nebudu rozmýšlet...ale bojím se že to nebude tak snadné!!
Odpovědět
Profilova fotka
@mischali Jo, fotky jsou sakra zavádějící... Takže bych se spíš soustředila na to, co ti přinesou ukázat, než co mají nafocené... A třeba ti ten typ půjde, ale vybereš jiné šaty a tak... ;-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?