Máte zkušenosti se svatbou v Liškově mlýně?

Profilova fotka
ahoj všem nevěstám :-) Nemáte někdo z Vás nebo někdo z Vašeho okolí zkušenost se svatbou v Liškově mlýně u Orlické přehrady? S přítelem se nám to místo moc líbí, ale rádi bychom sehnali někoho, kdo s tím místem má již zažitou událost - tedy svatbu nebo se případně chystá mít svůj den D právě tam ;-) Moc děkuju všem za odpovědi
Ahoj, Liškův mlýn znám a určitě můžu doporučit. Na některém foru jsem viděl někoho, kdo psal, že to bude mít tam. Nevím už na jakém. Každopádně svatby tam jsou úžasné, zejména když vyjde krásné počasí, tak venku.
Profilova fotka
Ahoj, prohlížela jsem si jedno album ze svatby v jižních Čechách a tam na to bylo doporučení. Mě se to tam taky moc líbí. Liškův mlýn mají v názvu alba, takže se to dá i dohlet :-)
Profilova fotka
ahoj, taky jsem chtěla Liškův mlýn, ale je pro nás daleko, ale pokud ty náš možnost, určitě ji využij :-) je to tam krásný
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 2 měsících
ahoj,svatbu v penzionu Liškův mlýn jsem měla minulé léto a můžu opravdu doporučit!Jídlo bylo vynikají,personál milý a ochotný a ceny příznivé.Všechno vám zařídí podle vašich představ a starají se o vás opravdu báječně!
tema o liskovom mlyne uz existuje skus vyhledavac
1

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.


Nenašli jste co jste hledali?