Máte také svatbu 29.7.2011?

Profilova fotka
Nejvyšší čas založit na toto datum vlastní diskuzi :-)
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
ahoj, my budeme mít svatbu taky 29.7.2011, na Jižní Moravě :-)
Odpovědět
Profilova fotka
jeee,super, konečně taky někdo!:-)
Odpovědět
Profilova fotka
super holky, konečně nás je víc :-) jak jste na tom s přípravami? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@smarty : my máme zarezervovaný obřad, chatu, koupený oblek, dekorace, došívají se mi šaty a teď pokukuju po dortu a kyticích. Je ještě něco důležitého, co je třeba udělat s předstihem?
Odpovědět
Profilova fotka
sakra, to jsme pozadu... já mám zatím jen místo obřadu, večerní party, fotografku, dort a koláčky... a vybrané boty... se šatama si stále nejsem jistá viz můj fotoblog.
Odpovědět
Profilova fotka
My máme zarezervované místo obřadu a restauraci, bude to všechno na jednom místě, pak máme zamluveného fotografa Radovana Chvílu, přítelovi dáme šít oblek v nejbližší době, jinak já jsem byla zatím ve 2 salonech si zkoušet šaty, ale nemám ještě vůbec vybráno, prstýnky máme tak nějak vybraný, oznámení ještě nemáme najisto vybraný, dekorace pomalu sháním, ale na to je čas, až se pojedeme podívat na místo obřadu a dohodneme se s majitelkou, aby mi to neležolo zbytečně doma. Kapela, dorty mají na starosti přítelovi rodiče.
Odpovědět
Profilova fotka
@smarty : šaty ti slušej snad všechny, takže to bych taky nevěděla...jaký budete mít dort? já teď sháním jen nějaký menší, klasický a pak spíš ovocné.
Odpovědět
Profilova fotka
malinna: díky moc, já mezi šaty pár typů mám, ale ta cena :-) jinak co se týče dortu, můj skorošvagr dělá šéfkuchaře v jednom z pražských top hotelů, takže mu asi necháme volnou ruku, každopádně já osobně to vidím na nějaký odlehčený, tvaroh a ovoce v klasickém korpusu :-) jelikož ale ještě nevíme, kde bude hostina, bude bud jeden dortík na hostinu a pak na večer pro kamarády a nebo pouze jeden, pokud by hostina a party byly na jednom místě:-)
Odpovědět
Profilova fotka
radunda: tak to je fajn, to jste pilní :-) a jakou máte představu o prstýnkách? my ted zvažujeme, že bychom šli do chirurgické oceli, ale uvidíme :-)
Odpovědět
Profilova fotka
smarty: my bysme chtěli prstýnky z bílého zlata, jedny co se nám docela líbily, mám ve fotkách, ale ta je fotka jen ve žlutém zlatě a nevynikne to tak jako ve skutečnosti, ale třeba nakonec vybereme i jiné, zatím času dost
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, pokročili jste nějak v přípravách? My zatím ani ne, akorát teď pořád řeším šaty, a ještě nemám žádné najisto vybrané, nakonec jsem si řekla, že by bylo asi lepší šaty koupit než půjčit, že bych je pak mohla zase prodat. Co se týče prstýnků, chirurgická ocel je prý hrozně tvrdá, když ti napuchne prst, tak to nejde přeštípnout ani kombinačkama, musíš volat hasičům (nebo komu) aby ti to sundali , kdežto zlato jde normálně, ale to záleží na každým pro co se rozhodne, zase jsou celkem levný, což je výhoda.
Odpovědět
Ahoj, aj my sa berieme 29.7., v Prahe.. mame miesto obradu a hostiny, fotografa, hudbu, ja: saty, topanky a vizazistku; prstinky by mali byt kazdu chvilu hotove a mame uz aj nieco na vyzdobu saly (vo fialovej farbe).. aktualne riesim zavoj (aky a kde ho kupit / pozicat?) a oznamka..
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
ahoj holky.. tak už mám konečně šaty... bylo to těžké rozhodování, ale nakonec jsme se ś mamkou rozhodly pro lehčí a vzdušnější variantu a mám Pronovias Nepal v champagne :-) Jinak co se týče prstýnků, s chirurgickou ocelí mi to právě říkala mamina, ale já ji běžně používám a jsem spokojená, takže uvidíme:-) ale jinak všechno, co ted mám, je místo obřadu, večerní party, šaty a fotografku...
Odpovědět
Profilova fotka
@smarty : a máš jejich fotečku?
Odpovědět
Profilova fotka
malinna: fotečky přidány :-) ve skutečnosti jsou ale mnohem hezčí než na fotce :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@smarty : jsou nádherné a moc ti sluší!
Odpovědět
Profilova fotka
mallina: jéé moc děkuji jsi hodná, ani nevíš, jak to potěší :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@smarty : to právě vím. ještě nemám šaty došité,takže je pořád co dodělávat a ne tolik co chválit..
Odpovědět
Profilova fotka
koukala jsem , máš je moc pěkné :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@smarty : taky díky:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@malinna @smarty @karina1 Ahoj holky, tak jak Vám jdou přípravy? Koukám, že moc lidí nemá svatbu 29.7.11 a přitom to je tak pěkné datum, líbí se mi čím dál víc :-) Zatím se nám podařilo sehnat všechno co jsme potřebovali napoprvé a myslím, že se o to zasloužilo hlavně tohle datum, pže to je pátek ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahojda,my jsme se teď zasekli na oznámení, děláme svoje a bylo plno tipů, ale teď už snad máme v hlavě konečnou verzi, tak jen ji hodit do PC.
Odpovědět
@radunda u nas to bol jediny volny termin v mieste hostiny ;) a aj na ten sme cakali 2 tyzdne, kym 1 par zrusil predbeznu rezervacku. Okrem tohto terminu sme si mohli vybrat este ktorukolvek stredu a niektore stvrtky ;)) A inak tie dolezite veci snad vsetky mame, drobnosti doplname postupne.. nemam este objednanu kyticu a kvety na vyzdobu a zacinam pochybovat ci fialova je spravna farba svadby ;)) na vyzdobu sa mi tmavo fialova v kombi s bielou zda super, pochybujem skor o svad. kytici.. (no a v intervale 1x za 2tyzdne pochybujem uplne o vsetkom - teda vyjma zenicha, ten je ok ;) @malinna my sme vlastné oznamka vyrabali snad 1 cely mes. a ked uz boli hotove, oznamili nam, ze z toho papiera sa nevyrabaju obalky. Vlastne iba format C6 nie (teda nase) ostatne sa vyrabaju ;)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj holky, tak jak jdou přípravy, já teprve vyrábím oznámení, do konce týdne ho budu mít hotové, tak jsme ráda :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahojda, tak my už máme hodně věcí udělaných, teď se spíš řeší detaily, dávám oznámení s první várkou koláčků, o víkendu má přítel rozlučku a já takovou menší 29.6., aby to bylo měsíc do svatby.-) nejvíc si pak stejně mákneme den před svatbou, kdy musíme nakoupit všechno jídlo, dovést na chatu všechny věci a připravit to tam.
Odpovědět
Profilova fotka
My už máme oznámení asi 1-2 měsíce doma, trošku jsme bláznili dopředu a nakonec máme ani ne půlku rozdanou, nikomu se do toho totiž nechce, tak to děláme tak pozvolna, tak se snad všichni do svatby dočkají :-D Musím konstatovat za sebe, že už se těším až bude po svatbě, teď ke konci už to moc neprožívám, řekla bych, že plánovat svatbu přes půl roku dopředu, je únavný a v pohodě se to dá stihnout i za 2-3 měsíce intenzivnější práce, nehledě na to, že pak člověk stejně zjistí, že plno věcí bude jinak.... Já doufám, že nakonec nebudu muset týden před svatbou shánět nový šaty, jelikož by mi ty co mám doma už nebyly.... Jinak jsem sehnala pěkný šaty na převlečení za super cenu na ebay, mají i jiný střihy a barvy. Před měsícem jsem absolvovala zkoušku líčení a teď mě čeká zkouška účesu, tak snad to taky dobře dopadne :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@malinna Ahoj holky, tak jak se těšíte? Už se nám to blíží, taky jste už nervozní? @smarty @karina1
Odpovědět
Profilova fotka
@radunda : ahojda, těším se moc, nervozitu si zatím nějak neuvědomuju-všechno to tak rychle uteklo, že si to všechno asi uvědomím až "po"..:-)
Odpovědět
@radunda @malinna @smarty mňa už nervozita aj prešla.. inak nám sa vrámci príprav snáď nič nepodarilo vybaviť na prvý krát, tak už budem aj celkom rada, keď to budeme mať sa sebou ;))
Odpovědět
Profilova fotka
@karina1 : nám zase všichni říkají, že se celkem těší, až to bude za námi, že teď příprav je hodně.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?