Máš také svatbu 9.9.2011? Přidej se k nám.

Ahojky tak možná budeme muset svatbu přeložit původní termín 18.6.2011 tak by se mi líbilo toto datum... Vše se rozhodne do půlky února.
Odpovědět
Září ti schvaluju ;-) . Pro mne má podzimní svatba rozhodněmnohem větší kouzlo, než taková ta typická, klasická letní...
Odpovědět
Profilova fotka
přesně tak, taky schvaluju :-)
Odpovědět
diky moc vubec nevim co bude ....nechavam to konovi :-)
Odpovědět
Také hlásím svatbu v toto datum :-) Jak pokračujete s přípravami?
Odpovědět
tak definitivni presun na rok 2012
Odpovědět
Juj, tak o to více se člověk bude těšit,že? :-) Jinak v tv říkali, jak bylo datum 11.1.2011 pro svatby nevhodné, tak doufám, že toto bude jenom vhodné :-)
Odpovědět
ja na to moc neverim .........je mi to jedno ........chtela bych aspon trochu pekne pocasi a pekne misto ......ted ani nevim kde to bude .....vse bylo skoro zarizene a ted nic :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj všem, taky s přítelem bychom rádi měli termín 9.9.2011 a musím souhlasit s Johankou... chceme hezké místo a hezké počasí a užít se ten den tak, aby byl podle našich představ a užili si ho s námi i všichni, co tam s námi budou :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj všichni, můžu se přidat?? taky se vdávám 9.9. - je to hezké datum - věřím, že nám všem devítky přinesou štěstí :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@evakaucka To se radši přidej k nám do září... Tady to moc nežije. :-D http://www.beremese.cz/diskuse/tema/z...
Odpovědět
Profilova fotka
@tekame děkuji ti - jsem tady noá a tak se ještě nevyznám --- díííky za pomoc :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Hah..také máme tento datum:) je to krásnej datum, že holky..Kde to máte?
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Ahoj taky máme toto datum, koukám že je nás víc tak co to tady znovu rozjet? :-D Jak jste na tom s Přípravami?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, taky hlásím datum 9.9.2011 tak koukám, je nás dost , se nedivím...nejhezčí datum :))) Jaké,že bude to počasí :D? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kikika87 počasí? to je velká neznámá :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@drozdicka špatná odpověď :)) musíme si řikat, že bude nádherně :))
Odpovědět
No jasně že bude nádherně, jiná varianta se nepřipouští :), taky máme svatbu 9.9.2011
Odpovědět
Profilova fotka
@kikika87 přesně tak ;-) hlavně myslet pozitivně :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky moje mamka je přesvědčená že bude nádherně...my máme pronajatou chalupu ve Sloupu se zahradou a večer plánujeme grilování...tak snad. Na druhou stranu, když bude pršet štěstí to taky není špatné né? :) a kde to máte? my v Novém Boru. co všechno už máte zařízené? my kromě obřadu a prostor nic :) Kolik budete mít lidí na svatbě?
Odpovědět
Profilova fotka
@drozdicka @sarka3 @kikika87 @komarkoz @evakaucka Holky 95 dní do svatby jak jste na tom? :)
Odpovědět
Profilova fotka
@soniludi Ahoooj, no dobře....zatím se svatbou nějak netrápím, těším se, ale že bych se nějak stresovala co mám a nemám tak to vůbec :)) My máme hlavní věci zajištěné, takže jsem v klidu..akorát teď máme horkou hlavu s konečným seznamem hostů, protože ve čtvrtek jedeme zaplatit zálohu za ubytování :(( A co ty, taky už si jen užíváš léta a čekáš na den D :) ??
Odpovědět
Profilova fotka
@kikika87 Noo u nás si pořád říkáme co bychom měli udělat a pak se sluníme na zahradě a skutek utek :) takže nemáme nic, jediný že kupujeme v akcích pití do baru. říkám si že to nějak dopadne :) Zatím se dohadujeme na oznámení, asi všem pošlu nakonec SMS a bude :D
Odpovědět
Profilova fotka
@soniludi ahojky,hrozně to letí :-) nemáme vytištěný oznámení /pořád se nemůžem dopočítat/ Tomášův oblek /údajně je ještě času dost/ mandličky,dvě výzdoby na auta /co přibyla/ matrika /chtěli jsme jed dneska, ale místo Mělníka mě čeká Berlín/ květiny,Zítra jdu do salónu pro popůlnoční šatičky, vyzkoušet svatební šatičky a domluvit si zkoušku líčení - hrozně se těším :-)Takže tak nějak to zvládáme :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@evakaucka Tos mě připomněla že bych se traky měla někam do salonu objednat :D Já popůlnoční šatičky mít nebudu myslím že v nevytopené chatě s otevřenou terasou by mi byla večer zima, takže budu potřebovat něco na nohy :)
Odpovědět
Fakt už jen 95 dní? Ty bláho to to letí. No my už máme jakž takž vše zařízené. A když ne na jisto tak aspoň předběžně domluvené. Tak to snad všechno klapne :)
Odpovědět
Profilova fotka
@sarka3 JJ to na mě mrká to počítadlo tady :) když se tam objevila 100 trochu mi zmrzl úsměv že nic nestíháme, ale už jsem to zase rozdýchala :D
Odpovědět
Profilova fotka
@evakaucka,soniludi : My už máme vytištěné oznámení, ale je jich jen 40 kousků tak se bude muset moje máma krotit se svými kamarádkami, mě to bohatě stačí :))) oblek budeme řešit asi až měsíc před svatbou, jedeme v létě na moravu tak se chceme podívat do polského Těšína, dostala jsem hodně typů na skvělé obleky za rozumnou cenu :)) jinak vizážistka až měsíc před svatbou na zkoušku všeho na to se těším nejvíc, zkouška šatů až 14dní před svatbou, květiny budu řešit taky až na začátku srpna, mám známou květinářku tak jsem s ní o tom mluvila,že to bohatě stačí...takže já teď nemám co zařizovat :) i když vlastně jo, tombola a svatební noviny :( zatím sem s tím moc nepohnula :(
Odpovědět
No já myslím, že pořádně nervózní začnu být až tak týden před :)
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky všem :-) tak koukám, u někoho klídek, u někoho nervozita, aby se vše stihlo. Holky určitě to všechno skvěle nopadne ;-) Jak jsem na tom já osobně? Báječně, vše důležité je zajištěné. V pátek jsme byli podespat papíry na matrice, takže jsme už "oficiální ženich a nevěsta" :-) jak říkám můj přítel :-D a byli v cukrárně na ochutnávce dortu. Byli jsme tak nadšený, že jsme si dortík objednali včetně výslužky a minizákusků :-) panečku... ho pěkně se nám ta peněženka prohla :-S Jsem z toho byla nakonec taková roztěkaná, s hlavou plnou nápadů, jestli jsme to nepřepískli. Přítel však povídá, neboj to zvládneme. To, co jsme vybrali je naprosto luxusní a svatbu si máme užít všemi doušky :-) Tak mě trochu uklidnil, ale stejně... no určitě to znáte ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kikika87 Tak mi na oznámení trochu zmrzli :) co se mě děsně líbilo to přítel zavrhl...chceme nějaké s naší fotkou asi se nedohodneme :D Ani netuším kolik jich budeme mít, ale 40 je na nás málo! Ale chceme si to tisknout doma tak uvidíme jak to dopadne! @drozdicka tak to je super já pořád přeplánovávám, teď jsem zase vymyslela změnu, tak nevím co na to řekne přítel večer :/ Joo a konečně jsem se včera objednala na zkoušku šatů, upřímně doufám že nejdu hned v prvním salonu :D
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?