Kdo má taky svatbu 9.7.2012? Aneb svatba ve všední den

Profilova fotka
Ahoj, pořád tady vidím diskuse o společných datech svatby a já jsem taková opuštěná. :-) Máte taky někdo zkušenost se svatbou ve všední den? A proč jste si vybrali tuhle komplikaci navíc? ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@xvink ahoj já hrozně moc chtěla svatbu v pátek, ale tam kde jsme se brali prostě v pátek svatby nedělají, takže smůla. Ale zdá se mi to jako moc dobrý nápad, takže ti držím palce !
Odpovědět
Profilova fotka
@prajzula Já měla datum od začátku jasné - máme ten den 10. výročí :-) Ale byl to boj. Všude na mě koukali jako na blázna. "A na kdy to chcete? 9.7.? Ale to je pondělí ?!?!?! Chvíli to vypadalo, že nás v ten den nikdo neoddá. Tři matriky mi řekli, že pondělí a středa jsou úřední den a hotovo. Ale pak mi jedna paní matrikářka poradila, že duchovní může oddávat, kdy chce. Takže, ač oba nevěřící, budeme mít církevní svatbu :-) Pak jsem taky musela opustit myšlenku svatby v botanické zahradě, protože tam prostě oddávají jen v pátek a v sobotu. Asi nepotřebují peníze ;-) Někdy se to ale naopak ukázalo jako výhoda. Např. zámky mají obvykle pondělí zavírací den, a když natrefíte na rozumného člověka, není problém to domluvit a máte všechno jen pro sebe. Což je náš případ - na celý den jen pro sebe Dendrologickou zahradu v Průhonicích. :-D
Odpovědět
@xvink my to máme taky v pátek. A síce tu pár nevěst se stejným datem je, ale neprožívám tolik zda je to 111 nebo 100 dní do. pořád si říkam že času dost ;)
Odpovědět
Profilova fotka
@iwanov Zatím ještě máš spoustu času, ale počkej, až ti bude zbývat měsíc ;-)
Odpovědět
@xvink to budu stejně v klidu, těch 13 lidí snad ukočírujeme :)
Odpovědět
Profilova fotka
@iwanov Tak to asi nebude takový problém :-) My máme 70.
Odpovědět
Profilova fotka
Ja mam taky patek:-D Chteli jsme puvodne sobotu,ale neslo to a ted jsem rada:-D Kamaradi si volno udelaji a jeste maji vikend na odpocinek.Vsude je otevreno,kdyby cokoliv nevyslo na hrade nebude tolik lidi.
Odpovědět
Profilova fotka
No vypadá to, že svatbu 9.7.2012 tu mám jenom já. Asi nikdo není takový blázen :-)
Odpovědět
my máme 21.8 v utorok, priatel si vzal do hlavy, že buď tento deň alebo až zase o rok v tento deň, to je nejaký príchod Rusov do ČR či také niečo... takto si vraj bude pamatať naše výročie :D
Odpovědět
Profilova fotka
@kiaara Ja sla v unoru proste pro nake datum svatby na matriku a prisla s 23. 6.- to si muz pamatuje, film 23 videl nekolikrat ( jen hned zapomnel mesic :-))
Odpovědět
@hadruska a tak sa snažíme, aby to mali jednoduché :-D
Odpovědět
když se chceme vzít v pondělí ví někdo kde to udělaj unas na matrice jenom v pátek a sobotu chtěla bych okolo Liberce nebo Prahy.
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?