Jsou tu někde nevěsty, které mají svatbu 16.8.2014 v Liberci a okolí...?

Profilova fotka
Přidejte se k diskuzi, kde máte svatbu, hostinu, v jaké barvě atd....
Odpovědět
Profilova fotka
@stannerovi Tak já už to mám sice za sebou, ale svatbu jsme meli na zámku Sychrov, hostinu v tom jejich hotelu a pak párty v restauraci Zámeček u Chrastavy jak tam jsou ted ty lázně, barva bílo-bordó :-) Máte krásné datum budete mít určitě nádherné počasí ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já se hlásím :) Svatba bude 2.8.2014 na Sychrově v Oranžerii. Párty za Ještědem, v Janově Dole. A barva lososová :) Srpen bude nejhezčí měsíc v tomhle roce :)
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuju holky...Určitě bude nádherně, jinak to ani nejde... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@stannerovi Já využiju Tvé diskuze a poptám radu k vizážistce a kadeřnici. Máš už vymyšlené, kdo tě bude líčit a česat? Pracuji v Praze, k nám na sever jezdím jen na víkendy, tak se mi těžko někdo hledá takhle na dálku... Navíc se i v den D budu připravovat ve Frýdlantě, takže kdybyste věděly o někom frýdlantském, bylo by to prima.
Odpovědět
Profilova fotka
Účes mi bude dělat moje kadeřnice Markéta z kadeřnictví Schwarzkopf, udělá účes tak že snad přežije i tornádo:-))(cena cca do 1000Kč)...A vizážistku mám doporučenou Olgu Trakalovou ze salonu Rozmarýna, nalíčení prý vydrží až do rána a líčí cca 1-1,5h za cca 1000Kč...Takže asi tak... pokud byste chtěla číslo nebo e-mail na některou z nich ráda dodám... :-) :-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@snehur ahoj, můžu se prosím zeptat na částku, na tu zahradu na Sychrove jen obřad? Nevíš jestli se liší první zahrada přímo od oranzerie? :-) svatbu plánujeme až za.rok ale začínám už pátrat a Sychrov je top :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@mishacsek Ahoj, obřad u oranžerie je oceněn stejně jako obřad v parku. Nerozlišují první nebo druhou zahradu... Jen je důležité domluvit se s paní matrikářkou, aby byla ochotná oddat vás u oranžerie. Máte ještě jiná top místa?
Odpovědět
Profilova fotka
@snehur : diky, no dost ten Sychrov rozmyslim.. Jak zde bylo v různých fórech řečeno, na Sychrove jsou svatby dost urychlovany.. Přijdete. Šup šup a už se valí další nevěsta.. To se mi moc nelíbí, ač to místo je to dost kouzelné.. Zvazuji ještě ty ondrejovice, ale tam to bez hostiny nemá cenu, takže si musím zjistit jestli je možné mít tam oběd, když nechci statek rezervovat na cely víkend. Poslední varianta je Ruprechtice kostelicek.. Proste něco venku :-) mám času dost :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@mishacsek Sama za sebe doporučuji kostelíček v Ruprechticích, pokud myslíte ten nahoře na kopečku. Já sama tam obřad měla a nic kouzelnějšího jsem nezažila. Ten den jsme tam měli svatbu jen my, čas na vše a hlavně pocit vyjímečnosti. Doporučuji všemi dvaceti :)
Odpovědět
Profilova fotka
@fotofialovi děkuji moc, zatím asi vyhrává :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@mishacsek My jsme vloni měli na Sychrově svatbu a nic takového jsem tam nepostřehla. Nikdo nás nijak neodbýval a vše probíhalo v klidu a atmosféře, kterou si svatba zaslouží. My jsme tedy byli spokojeni na 100% a rozhodně bych svatbu tam doporučovala z mnoha důvodů:) Opravdu tam nemůžu vytknout vůbec nic:)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?