Je tady nějaká nevěsta z okolí Litovle?

Ahoj holky, je tady nějaká nevěsta z okolí Litovle?
Odpovědět
Profilova fotka
@luca08 ahoj já jsem z Měrotína a svatbu mám 1.6. v arboretu v Bílé Lhotě
Odpovědět
Ahoj už bydlím v Litovli, svatbu budeme mít v Konici na zámku. Původně jsem chtěla taky svatbu v arboretu nebo na zámku v Čechách pod Kosířem, ale na konec jsem z toho ustoupila, vzhledem k tomu, že nevím jaké bude počasí v daném termínu. Dívala jsem se na tvůj profil a budeš mít svatbu ve stejné barvě jako já. Velice se mi ta barva líbí. Jakou budeš mít kytici? Já bílé růže se sušenou trávou do barvy tyrkys. Bavila jsem se s floristkou a nebude to problém. Bílá by s šaty moc splívala.
Odpovědět
Profilova fotka
@luca08 ahoj, no pro nás bylo arboretum jasná volba, strašně se nám to tam líbí a z počasí si zatím hlavu nedělám, přinejhorším to zvládneme pod deštníkem :-D Kytici chci bílé růže a svázané tyrkysovou stuhou a možná ještě něco tyrkysového do toho, ale zatím nemám přesnou představu. A kde si necháváš kytici dělat? A můžu se zeptat, kde se necháváš česat a líčit? Já jsem se totiž přistěhovala loni v květnu z Ostravy tak tu zatím skoro nikoho neznám a budu moc ráda za nějaký tip :-)
Odpovědět
Kytici mi bude dělat od kamarádky mamka, floristiku má jako koníčka. Jinak česat mě bude Vojáček, kadeřnictví má v Litovli nad bývalím kinem. Je velice šikovný chodím k němu už dlouho domu. No a ličení ještě nevím buď moje nastávající švagrová nebo je v Litovli velice šikovná paní Bartošová sídlo má na Rybníčku. Celkem chválí i paní na náměstí v Perfect Studiu, ale já s ní nemám zkušenosti.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?