Hostina v penzionu Mítkov a Jangelec event. jinde v okolí

Ahoj holky, rozhodujeme se s přítelem kde udělat svatebí hostinu a raut se zábavou i s možností přespání hostů. Obřad bude v Litomyšli. Uvažujeme o penzionu Mítkov u Chocně nebo Jangelec u VM. Máte někdo zkušenost? Event. nápad na nějaký další penzion v okolí?
Odpovědět
Ahoj, my potřebujeme ubytování pro téměř 50 hostů, tak jsme zvolili Kolibu Hrádek, svatbu tam budeme mít za měsíc, včetně venkovního obřadu, tak pak dám vědět, jak to tam dopadlo ;-) Jangelec i Mítkov pro nás jsou moc malé, ale původně jsme o nich uvažovali...Jinak mě ještě napadá ten nový pivovar v Ústí v Hylvátech - vypadá skvěle, ale nevím, kolik tam mají míst na ubytování - v době, kdy jsem my všechno sháněli a domlouvali, tak se teprve otvíral. A pak ještě penzion Pod rozhlednou ve Vrbici u Kostelce nad Orlicí...Tak přeji při výběru šťastnou ruku :-)
Odpovědět
Ahoj, my jsme se také rozhodovali mezi Mítkovem a Jangelcem. Rozhodli jsme se pro Mítkov, s provozní byla dobrá domluva, prostředí je pěkné a jídlo bylo taky dobré, uvidíme jestli je to dobrá volba, žádné jiné reference na Mítkov jsem tu bohužel nenašla. Na Jangelec nemám dobré reference, pokud tam budete mít hostinu, tak klaďte důraz na to, aby jste tam byli sami, oni jsou schopni dát ještě jednu svatbu do dalšího (horního) salónu.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?