Hostina v Chlumci n.Cidlinou a zámek Karlova Koruna.

Bral jste se či někdo měl hostinu v Chlumci n. C.? Jak jste byli spokojeni se zámkem Karlova Koruna? Je tu někde pěkné místo v přírodě? Stále tápeme....
Odpovědět
1
2
5
Profilova fotka
nepomůžu ti,ale jezdila jsem patnáct let do chlumce a zámek mě vždycky fascinoval...zkus zkontaktovat manažera zámku...
Odpovědět
ahoj já se tam vdávám za týden:-)Oddávají i v zahradě,ale v listopadu už asi ne
Odpovědět
A v kolik se Leryl vdáváš? V listopadu tam svatby jsou - jen po dohodě s vedením - výjimky. Vím, že se tam oddává oficiálně od dubna do řína. Jen mi to tam někdy přijde jak na běžícím pásu.
Odpovědět
I když musím doda, viděla jsem několik svateb na jiných zámcích a nával svateb tam byl daleko větší než v Chlumci. Fotky z chlumeckého zámku a z venkovní zahrady jsou ale krásné.
Odpovědět
máme to ve 14hod a je to po hodinách:-)
Odpovědět
Ahoj...my tam byly pred 2 tydny a planujeme tam udelat celou svatbu i s hostinou.Manazerka je strasne mila a udela pro tebe prvni posledni...Prijeli sme tam v Pondeli pac jsme zapomnely ze jsou zamky v Pondeli zavrene a presto nas vzali samotne dovnitr vsechno s nama probrali a ukazali x-) par fotecek ze zamku mam albu. Snad ti to pomuze,ale ja se rozhodla hned jakmile jsem to spatrila :-D
Odpovědět
Moc pěkné fotky ze zámku. My nemáme moc času - 10. listopad se blíží:-)
Odpovědět
To ani netuším,že tam dělají i hostiny,dříve se dělali naproti zámku.
Odpovědět
Moc pěkná (nová) restaurace je přímo pod branou zámku: http://www.restaurace-chlumec.cz/, perfektně tam vaří.
Odpovědět
Profilova fotka
vewe: Ahoja, vy už tam máte zamluvený termín? Když jsem tam volala, tak mi řekli, že musím nejdřív na matriku za p.Uchytilovou zadat termín tam-a to jde prý až od listopadu..tak teď nevím...
Odpovědět
Ano, máme ho zamluvený, ale na tenhle rok. Paní Uchytilová již dávala dohromady termíny na celý příští rok, vždycky jsou v aktualitách na stránkách města (www.chlumec-n-cidlinou.cz)
Odpovědět
e48:o té zámecké restauraci vím,jsem totiž chlumečanda,na to,že to je v Chlumci tak ceny tam mají jako v Praze.Nevěděla jsem,že dělají hostiny přímo v zámku.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
e48: Děkuji, už jsem na to koukala - myslela jsem ale termíny na 2008 - vewe psala, že to tam taky plánují, tak jsem mylsela, že to tam už mají zamluvené...Snad se tu ještě ukáže.
Odpovědět
Dole je tam uvedeno číslo na paní Uchytilovou, termíny už ví, tak si jí zavolej, ať máte termín, jaký chcete.
Odpovědět
Profilova fotka
Číslo už mám, tak já to zkusím, díky:-)
Odpovědět
Ať to vyjde, my jsme se chtěli brát původně 2. 8. 2008 ve 12:00, to bude na 100 % vypsaný termín na zámku. Už tam byl o tento termín zájem. Nakonec jsme si ale řekli, že do toho praštíme už letos.
Odpovědět
Profilova fotka
No...tak to je přesně ten termín, co bych chtěla...... 8-)
Odpovědět
Ahojky nevestinky, chlumecky zamek je fakt nadhernej. Vdavala se mi tam kamaradka a bylo to fakt super. Hrozne ochotnej personal a fotecky s videem ze zameckeho interieru fakt bomba :-)
Odpovědět
Ještě jsem si vzpomněla - nějaké fotky ze zámku najdete na tomto webu: http://www.kinskycastles.com/
Odpovědět
Profilova fotka
Tak terminy uz opravdu jsou...samozrejme ten, co jsme chteli se jaksi nekona :-| .Jinak pani Uchytilova ma momentalne dovolenou :-)
Odpovědět
Ahojky kobliho, tak to me mrzi, ze ten termin nenabizeji. Nevim, co by jim to udelalo..
Odpovědět
Kamarádka se na zámku vdávala v termín, který nebyl vůbec vypsaný (je to o známostech, musí se volat přímo správci zámku....), svatby jsou tam i v pátky - to nejsou vypsané termíny.
Odpovědět
e 48: divala jsem se do Tveho alba priprav. Vybrala sis moc pekne satecky a oznamko je taky super. Budes mit nejakou pelerinku nebo bolerko? V listopadu uz bude docela zima :-(Zaujalo me misto konani obradu. Kde ho budete mit?
Odpovědět
Pelerínku neplánuje, bude prostě pěkně!:-) Oznámko bychom si měli během týdne přivézt, vybrali jsme jen jiné písmo. Svatba by měla být v Loretě - zde je možné prohlédnout virtuálně: http://www.virtualczech.cz/virtualni-... Nemohli jsme se dohodnout na místě, tak to bude zde. Já nechtěla na úřadě a přítel na Karlově Koruně.
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, já jsem asi slepá, ale kde jsou vypsaný ty termíny? Koukala jsem na stránky Chlumce do aktualit a tam jsou jen na rok tenhle, tedy na 2007...Na 2008 tam nevidím :-(
Odpovědět
Zatím nejsou na internetu vyvěšené, ale na rok 2007 je dole číslo na paní Uchytilovou, tak jí stačí zavolat - ta má termíny na rok 2008 u sebe.
Odpovědět
e48:Ty jsi z Chlumce?Ta Loreta je opravdu originální:-)Já se vdávala v sobotu na K.K. :-)
Odpovědět
Jo, jsme z okolí:-) V týdnu byla bráná Pod Loretou - nebyla tvoje? Snad nám bude přát počasí, aby byly pěkné fotky, jestli si z Chlumce, můžeš se přijít podívat...
Odpovědět
Ještě k tomu místu - dlouho jsme nevěděli, kde udělat obřad, prvně jsme mysleli někde v přírodě. Pak přítele napadla Loreta a bylo to jasné:-)
Odpovědět
e48: Vybrali jste dobre. Opravdu moc krasne fotecky. Pocasi taky vyjde urcite na jednicku a svatbu budete mit jako z pohadky.
Odpovědět
1
2
5
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?