Datum svatby září 2009. Kolik nás je?

Tak, a to je jen pro nás, co se vdáváme v termínu 12.9.2009 :-D
Odpovědět
1
2
13
Profilova fotka
Tak to jsem presne ja. Jak vidim, tak nas zatim moc neni, aspon nebude naval :-)
Odpovědět
nával bude na ten týden po nás, to už to budem mít za sebou a budem se tou dobou válet někde u moře na svatebce :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Taky si myslim, docela hodne lidi ma zajem i o termin 5.9.2009, co jsem tak slysela, ale na 12. jsem toho moc neslysela. Aspon zbyde vic na nas :-) A co uz mas nachystane? Ja uz mam vybrane saty, zamluvenou hostinu, kostel, kapelu, cukrovi. A dale budu pokracovat tak nekdy brezen, duben.
Odpovědět
No my jsme teprv před vánoci měli zásnuby a teď o víkendu to oznámili jeho rodičům. Takže zatím nachystáno nic moc, dnes jsme teda zamluvili termín na zámku a hostinu. Šaty budu řešit až někdy v dubnu (budu si je nechat šít podle předlohy -Pronuptia Passionata), cukroví a tyhle věci taky až tak březen duben :-) Spíš musíme vymyslet tak nějak celkový nápad, aby to mělo šmrnc a celý to ladilo dohromady :-D
Odpovědět
Profilova fotka
A kde si budes nechavat saty sit? nekde v CR nebo pres ebay? A co napad? Uz jste neco vymysleli? :-) Jinak to vypada, ze se nas 12.zari moc vdavat nebude
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
l12.9.2009 • Dnes ve 13:21 Zdravím všechny nevěsty ( ženichy ), kteří se také rozhodli pro tento datum. My nemáme ještě nic zažízeno . Dneska jsem zjistila volné časy na obřad, tak to musíme co nejdříve probrat s přítelem a zarezervovat si něco
Odpovědět
v pátek si pojedu zkoušet šaty, už se moc těším :-) a co vy, už máte šaty ???
Odpovědět
Profilova fotka
ja mam saty zamluvene uz od prosince, ale nikde neni napsane, ze v nich nakonec budu :-) Porad premyslim nad tim, ze jsou nekde mozna nejake lepsi :-)
Odpovědět
tak dnes jsem definitivně zamluvila termín svatby na zámku v Letohradě :-)
Odpovědět
Profilova fotka
No vidis, uz mate misto, to je hlavni. V patek saty. To jde rychle :-)
Odpovědět
ale nic jiného nemáme :-( jak jste na tom vy ?
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Tak jak pisu vyse, od te doby se nic nezmenilo. Mame zamluvene misto obradu a misto na hostinu. Cukrovi, kapelu, kadernici a saty.
Odpovědět
tak jsem se byla podívat na šaty: no mám z toho hlavu 2x takovou a rozhodnutá stejně nejsem ...... :-( poraďte mi prosím
Odpovědět
Profilova fotka
klidne poradime. Pridej si fotky ze zkouseni do alba a ja se mrknu :-)
Odpovědět
Ahoj holky tak u mě to taky vypadá na 12.9. už se o svatbě bavíme dlouho i na spoustě míst jsme se byli podívat ale zásnuby proběhli teprve teď..ale mám trošku problém, jsem z Prahy skoro všechno už je obsazené a moje vysněné místo -tam mame nějakého známého -jenže přítel řekl že to zatím nechce nikomu říkat.. ;-( protože máme na konci února 4 oslavy- můj táta 60, švagrová 30 a ještě mámka a přítel a že prý je toho moc a že by je to vynervovalo..jenže když to neřekneme nemůžu se tam jít zeptat a tudíž nic zajišťovat..a mám vysněné šaty a bojím se že mezitím budou pryč..snad si teď říkám že by bylo teda lepší kdyby ty zásnuby byly až v březnu než teď když to stejně nesmím říct ani nic zajistit..
Odpovědět
Profilova fotka
Ale tak zajistit muzes, ale nikomu to nerikej :-) Ono ty dobry mista byvaji zamluveny i vic jak rok dopredu, takze ti to stejne moc nepomuze. Ale kdyz se pujdes zeptat, jestli maji volno, tak za to nic nedas a nikdo to nebude vedet. Jinak se muzes sverovat nam :-)
Odpovědět
nedbi: jenže on je problém že naši vědí že vsatbu řešíme -mamka řekla že mi na to dost přidá-vlastně bez toho bychom si svatbu v Praze asi ani nemohli dovolit protože jen rodiny mají 43 lidí! Jenže je to za cenu toho že do toho pořád kecá..řekla jsem jí 3 místa a vše bylo špatně-a když jí to řeknu že mě to štve tak mi řekne že nechce aby se její jediná dcera vdávala někde v pr...pardon a že na to teda ty peníze nedá a drží mě tak docela v šachu- když to řeknu příteli tak je z toho vytočenej tak mu to ani raděj neříkám a tak to tak lehký není a místo který připadá v úvahu tam ma maka známý je to nádhera ale drahá..a možnáby to tam šlo domluvit levněji-ale to musí máma a ta řekla že dokud nebue požádána o mou ruku tak nic řešit nebude..no a protože to přítel nechce říkát nikomu tak sem nahraná..komplikované..
Odpovědět
Profilova fotka
Hm, to je blby. Nam budou taky vetsinu platit rodice vedeli, ze neco planujeme, ale jeste pred tim, nez probehla oficialni zadost o ruku, tak jsme si misto na hostinu zamluvili. Mozna si zkus aspon neco zamluvit, at mas jistotu, neco jakoby v zaloze, kdyby jste v breznu uz nemohli nic jineho sehnat. Nebo si zamluv to misto, kde mate znameho(pokud to teda nevyslepici dal) a az se pritel zepta vasich, tak muze mamka cenu usmlouvat, ne?
Odpovědět
No naši se k placení zatím nijak nevyjádřili a já raději počítám s tím, že si to budeme platit sami, ale věřím, že něco přispějou :-) Jinak vás chci poprosit o radu s šatama, do zítra se mám rozhodnout :-|
Odpovědět
Profilova fotka
Me se nejvic libi asi 3 a 8. A to jsi byla jen v jednom salonu a jinam uz se nechystas? To ja bych nezvladla, obesla jsem jich snad 10, v jednom si teda saty zamluvila, ale stejne jeste premyslim, ze budu zkouset jeste dalsi, co jsem pohledala na netu.
Odpovědět
Byla jsem ve 3, ale v jednom jsem si nezkusila nic, ve druhém mi nabídli jenom jedny a tohle byl 3. nakonec jsem si vybrala jiné šaty, ale nechci je sem dávat :-) mám už zaplacenou zálohu, koupené doplňky a spondí prádlo a dostala jsem podvazek :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to jsi rychla :-) Ja mam sice saty zamluvene uz vic jak dva mesice, ale jeste k nim nemam dokoupeneho vubec nic. Nechavam si asi zadni vratka, kdyby se mi libili jeste nejake jine saty,abych pak nemusela menit uplne vsechno. Ale rikam si, ze na to je jeste cas. I kdyz nez sezenu boty podle svych predstav, tak to bude asi drina.
Odpovědět
no já jsem ráda, že to mám tak nějak z krku :-) botičky budu taky asi shánět dlouho. Chtěla bych bílý k šatům, abych je mohla nosit i potom a měli to bít asi balerínky, abych nebyla vedle ženicha ' stožár ' :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj tady to koukám žije.Taky se budu vdávat 12.9.09 Myslela jsem že na vše je dostčasu,ale jak takkoukám až tolik zas ne.Máme jen termín a já vyhlídnuté šaty.Nebude se vdávat někdo v Brandýse nao Labem na zámku?
Odpovědět
Profilova fotka
sidi.m: Tak vitej mezi nami, cas je a neni. Radsi s predstihem, nez abych pak musela s necim pospichat. Ja navic porad jeste studuju, takze ted mam ve zkoouskovem utrum. V breznu a dubnu zase neco dalsiho zaridim a kveten, cerven budu zase v ucebnim procesu. No a pak uz bude cervenec, tak to uz bude pomalu frmol. A zamluvit si misto na obrad a na hostinu je dobre radsi hodne dopredu :-) 12.9.2009: Nad balerinkama taky uvazuju, ale asi az na vecer na prezuti.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj,to máš asi pravdu.Já zatím jen tak pokukuju. Šaty mám vyhlídnuté. Teď hledám nějaký kytky,chtěla bych vínový kaly.Našla jsem spousty bílích.Nemáte nějaké odkazy?Díky
Odpovědět
Profilova fotka
Jo, tak kaly jsem vetsinoou videla jen v bile, to je takova klasika. Ale myslim, ze kdyz budes mit chvilku a prolustrujes diskuzi, tak najdes spoustu odkaazu. nekde bylo dokonce tema, ve kterem jsou jen odkazy na podobne stranky.
Odpovědět
Profilova fotka
Jo jo už jsem něco málo objevila.To aby u toho člověk seděl celý den, hrůza.Do jaký barvy to chystáš sladit?
Odpovědět
Profilova fotka
Jo, ja vim, je to hrozna droga, ten internet. Pomalu horsi nez cokolada :-) Jeste nevim, ani nemam cas nad tim monetalne moc premyslet. Chystam se v breznu na nejake svatebni veletrhy, tak tam treba poberu nejakou inspiraci. Premyslela jsem o nejake ruzove, oranzove neco do takoveho odstinu. Ale pritel s emoc netvaril na takovou barvu vazanky. Vim, ze nechci modrou. Zelenou asi taky ne, my jsme oba takove blede typy na takovou barvu. Cervena me moc nelaka, ta je takova klasicka. Premyslela jsem nad fialovou. Videla jsem tady u nekoho pekne album s ladenim do lila fialova a bylo to moc pekne. A co ty? kde mas nejake album?
Odpovědět
1
2
13
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?