Datum svatby - pátek 5. dubna. Přidáte se někdo?

Děvčátka, vdáváte se někdo na začátku dubna? Co vše máte zařízené? Já jen to datum, věřím, že když to bude pátek, tak termíny budou všude zatím volné ;-)
Odpovědět
Ahoj, ja se tak vdavam, 5. dubna :-) Mam objednane saty, zamluveny termin :-))) na obrad i hostinu, pro nas dva i na svatebni noc hotel. Delaji nam prstynky, do Vanoc by mohly byt... Dort mam domluveny s kamoskou, cukrovi mamca, pradlo tchyne, my mozna kolacky... :) Bude nas ale jen 10 :-)
Odpovědět
@jazd Saticky uz mam doma! A co ty, co uz mas? Kde to chcete mit? Ja jsem toto zaridila behem 2-3 tydnu, trochu horecka a ted se klidnim :-)
Odpovědět
Ahojky, já mám zatím jen to datum, příští týden prstýnky. Nás bude 20, tak zatím sonduju, kde by mohla být oběd, anebo rovnou raut, zvolím podle cenově nejvýhodnějšího. Stejně je to pálka... všude chtějí za pronáje salonku. Přemýšlela jsem, že bychom udělali jen oběd, ale pokud chtějí za pronájem, tak bych udělala jen raut a zdrželi bychom se tam. Chceme ještě ten den vyrazit někam na proudloužený víkend :)
Odpovědět
@zouzle Šatičky budu zařizovat v únoru, nechám si je šít a doufám, že nějaké kilo do té doby shodím ;-) :-D
Odpovědět
@jazd U nas to vychazi cca na 30 tisic, kolem teto castky, bude se muset udelat taky rezerva :-) Jinak mam vyhlednuty hotel, ale nevim, jestli to vyjde :-) Do zahranici nejedeme, tak jen po CR. A co prstynky, ted uz je urcite budes mit :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj tak já se přidávám, také máme svatbu 5.dubna :-)
Odpovědět
@zouzle Prstýnky jsme byli zkoušet, ale objednáme je v lednu přes net. Kde jsi koupila prstýnky ty? Nejlevněji vychází u Žabky... Už máme koupenou svatební minicestu :-D Nám to vychází kolem 25 tisíc. :)
Odpovědět
@mari90 Pěkný datum ;-) Snad bude pěkně a nebudou už mrazy, uvidíme :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@jazd tak mrazy už snad nebudou, přála bych si krásné jaro...ale přát si můžu no :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Tak my máme svatbu hned po Vás a to 6.4.2013 oznámení máme hotové,všechno oblečení už máme doma,jen šaty pro dceru se ještě budou šít,termín a místo obřadu je rezervované a zaplacené,místo pro hostinu rezervované,krabičky na výslužky koupené a přes Vánoce bych je chtěla trošku něják nazdobit :-) paní fotografka,kytky a kapela domluveno :-) Na prstýnky se chystáme na svatební veletrh v lednu, bývají tam prý 10% slevy,tak snad nějáký vyhlídnem a cukrový budu domlouvat taky až po novým roce aby mi paní mohla udělat cenou nabídku,pač se budou prej zvedat ceny :-( Poslední dobu si lámu hlavu co nám ještě chybí :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@sarahu jééé tak to máte už skoro vše tedy o proti nám...my máme tak maximálně zamluvený termín a fotografa jinak zatím nic, nějak si říkám, že je ještě čas :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Popravě mě s tím hodně pomáhá kamarádky která má ty kontakty :-) (kadeřnice,kosmetička,kytky...) ale chtěla jsem mít to nejpodstatnější do Vánoc zařízený. Pak nás totiž čeká zápis do školy malé,tak budou ještě i jiný starosti :-(
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?