Datum svatby 12.6. 2010. Popovídáme si?

Profilova fotka
Zdravím všechny, které jste si také vybraly termín 12.6.2010. :-) Pojďte si popovídat o tom, kde se budete vdávat, co už máte zařízené, co všechno plánujete atd... ;-)
Odpovědět
1
2
52
Také zdravím , zařízeno nemám nic jelikož mi stále matrika nepotvrdila termín 12.6. :-( takže jen a jen čekám a doufáám že se to brzy pohne :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky holky, tak mi máme zamluvenou Meditační zahradu v Plzni včetně matriky - na obřad. Dál restauraci, fotografa a kapelu. Svatbu chci mít bílo - bordó, takže už hledám inspirace. Třeba slavnostní tabuli si chci kompletně vymyslet a navrhnout a do restaurace si vše potřebné dodat sama. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky :-) janei: díky za pozvánečku ;-) My máme na matrice zamluvený termín a jinak nic :-|. Od fotografky čekám na vyjádření jestli jí to vyjde vyfotit 2 svatby v jeden den ( záleží na druhé nevěstě, která si rezervovala termín dřív ). Minulý týden jsme pokukovali po prstýnkách, už máme jasného favorita - když to vyjde, co nejdřív objednáme ;-) Jsme příznivci zelenkavé barvy, takže svatba nejspíš zeleno-bílá. V nejbližší době se chystáme nechat vyfotit na oznámko a ostatní necháme na příští rok :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak my se budeme brát na Červeném Hrádku u Sedlčan, máme zamluvený termín na matrice a fotografku. Teď řešíme hostinu - kde a jak nejlépe to udělat. Rozhodli jsme se, že hostina bude jen pro nejbližší rodinu a pro přátele potom večerní party s prasátkem, nebo rautem. Teď musíme akorát najít vhodnou restauraci, či pension. Jinak šaty jsem chtěla nechat až po novém roce, ale nevím, jestli to do té doby vydržím. Na ostatní je, řekla bych, ještě čas. Jo, a musím najít nějakého DJ. :-)
Odpovědět
Zdravím všechny vdavek chtivé :o) a díky za pozvánku janei, jsem ráda,že tahle diskuse vznikla, hlavu mám už teď jak pátrací balón z toho všeho zařizování a ráda se o pocity podělím. Zařízeného máme zatím jen fotografa, protože se o ně vede boj :o) čekám na první listopadový den,až si půjdu na matriku pro přesný termín,respektive hodinu,protože ani nepočítám s jinou variantou než 12.6. :o)) tak snad nebudu nemile překvapena. Ještě musíme se skoro mužem dořešit místo hostiny,pořád máme dvě varianty,ale jsem šťastná,protože dlouhou dobu byly tři :o), hlavní úlohu sehrávají peníze(všechno se to pořád točí kolem nich),ale snad se budu vdávat jednou za život,tak doufám,že zvolíme tu o něco dražší variantu,ale bude stát za to :o) Svatbu bych chtěla asi ladit do oranžova,taky jsem uvažovala o zeleno-oranžové...uvidíme uvidíme...
Odpovědět
Profilova fotka
co se týče barvy, tak naše svatba bude laděná do zeleno(sv. zelená)-bíla :-)
Odpovědět
janei: na šatky je asi čas tak do ledna,to budou nové kolekce :o) zkus to vydržet,co když teď něco zamluvíš a pak se Ti zalíbí jiný model...taky bych už nejradši šla zkoušet,ale kousnu se a vydržím :o)) jo a s hostinou to plánujem stejně,na oběd rodinu a večer zbytek :o) jinak prasátko jsme zavrhli,z něho je dost nevyužitých zbytků,lepší budou jen kýty...nepřemýšlela jsi o živé kapele?
Odpovědět
Profilova fotka
o živé kapele jsem přemýšlela, ale chci, aby fakt zahráli všechno, od umcaca umcaca (to tak 1-2 písničky pro starší :-D aby neřekli) až po např. kabáty a divokýho billa, takže zkusím něco najít, ale ještě jsme se úplně nerozhodli, jestli kapelu nebo DJ (kapela ale bude asi dražší)
Odpovědět
Taky se přidávám a děkuji janei za pozvání. Zatím máme zamluveného fotografa, místo hostiny, kameramana a to je asi vše. Svatbu chceme mít v kostele, takže to ještě musíme zajistit. A ještě také skupinu na hostinu atd. Šaty jsem ještě také neřešila, taky si myslím, že je zatím čas - minimálně do listopadu. :-)
Odpovědět
dražší to rozhodně bude :o( ale znova doufám,že investice se vyplatí :o) když to v životě nehodlám opakovat :o)) ale pokud najdeš šikovného DJ,vytvoří atmosféru taky :o) teď přemýšlím,jestli se do výroby vývazků pustím sama nebo je někde objednám...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj vespolek! Zdravím i janei a též děkuji za pozvání... :-) Pro toto datum jsme se s přítelem rozhodli jednak proto, že nám přijde zajímavé svým uskupením číslic (12 : 2 = 6, 20 : 2 = 10 :-D), to byl přiznávám můj postřeh, a jednak kvůli termínu mistrovství světa, jež bude v té době teprve startovat. Postřeh miláčkův, samozřejmě. Nezabily byste ho? :-D Termín je potvrzen, budeme se brát na jednom zámečku (prozatím bych zde kvůli známým raději zůstala maličko "v utajení", časem připojím, odkud jsem atd. :-)) a hostinu strojit v pronajatém prostoru, kde vše zajistíme vlastními silami. Přiznávám, že jsem dříve působila právě v oboru svateb a společenských akcí, a tak už mám vlastní svatbičku v podstatě hotovou a dodavatele zajištěny. :-) Neplánujeme žádnou megapárty, spíš komorní rodinnou slavnost. Tak všem přeji příjemné plánování! A taky mnoho trpělivosti, protože co někdy dokáže vymyslet okolí v reakci na naše zasnoubení a plány, to je fakt k nevíře. Vlastní zkušenost. x-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojte, děkuji za pozvání. Máme zamluvený i zaplacený termín 12.6.2010 na zámku v Náměšti na Hané, zamluvená je i hostina, fotograf, šaty.Barvu budeme ladit do růžovo bílé,můj nastávající sice radost neměl, že bude muset jít v růžové košili, ale nakonec bude mít jen růžovou kravatu a manželku :-D
Odpovědět
Článek se načítá
Ahojky nevesty:) Tak me muj milacek pozadal na dovci v Italii v nadmorske vysce nad 2000mnm takze po 10 lete znamosti bude svatba :) Mame zamluveny termin v kostele, domluvenou hostinu, domluvenou hudbu, ted resim fotografa a zakusky. Joo a na svatebni saty neni nikdy brzo ja uz jich par omrkla a v patek jdu na dalsi tour po svatebnich salonech a uz si chci pomali nejake vybrat, zmena se da udelat vzdycky.:) Joo a svatba bude bilo- bordo- objednala jsem si v bazaru masle do kostela, vazu vyvazky a premylsim jake bude oznamko Mej te se cauky Jana
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, take se pridavam k tomuhle datumu. Sve ANO / I DO ;-) si rekneme na radnici Napajedla a hostina bude na Sportareale Kvasice.Saty uz tak na pul mam, kupuji si je a zaloha je uz zaplacena , jsou me vysnene uz leta , tak snad nezmenim nazor ;-) , budeme mit vse do jahodove cervene i s dospelyma druzickama , ja cervene boty a cele bile saty a cervena kytice, zenich Morning Suit s cervenou kravatou. Fotograf zajisten , kamera tak na pul. A tot vse , zatim pauza a po vanocich uz na ostro ;-) Eva x
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky nevěsty, mě o ruku požádal miláček o mých 22. narozeninách 8.5.09 před celou mojí rodinou. Dostala jsem jednu velkou růžičku a na ní byl navlečený prstýnek, kterého jsem si málem nevšimla, poté, co jsem ho objevila, miláček přinesl kytici dalších 6 růží a požádal mě oficiálně o ruku. Pořád jsem chtěli datum 5.6. ale nedávno nám došlo, že když má miláček 4.6. narozeniny, tak bude lepší to o týden šoupnout. Ve středu jdeme do Poděbrad na zámek si prohlédnout oddací síň a případně dohodnout čas na matriku. Dám Vám vědět jak jsme dopadli. Prstýnky jsme si vybrali o víkendu na internetu u Lukáše Rýdla, líbí se nám vzor 98. Svatbu bych chtěla do fialova, ale musím ještě přemluvit aby měl kravatu ve fialovém odstínu, zatím mu do oka žádná nepadla.
Odpovědět
Ahojenky, děkuji moc za pozvání :-) všichni se mi diví, proč chci mít všechno zařízené tak dopředu, takže jsem moc ráda, že nejsem sama, kdo má už zamluvené šaty, kostel, restauraci a hudbu. Jenom pořád nemůžu objevit nějakého fotografa, takže kdyby někdo znal nějakého ze Zlínska tak sem s ním :-D
Odpovědět
Profilova fotka
katulika23 - Ahojky, mě taky každý říká, že bláznim zbytečně brzo. Ale proč ne, alespoň máme čas si to všechno pořádně promyslet a v klidu zařídit. Já si chci co nejvíc věcí sama vytvořit. Například jsem si šila vývazky, tvořila jsem myrtová kolečka do okének aut, teď dělam truhličku na přáníčka a peníze. V plánu je polštářek pod prstýnky, výzdoba aut i celková výzdoba svatební tabule. Časem všechno nafotím a vložím do alba. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Katulinka23,ificka take mi vsichni rikaji , ze se vdavam az pristi rok ,ze mam spoustu casu. Radej jsem si to hlavni uz zajistila i tak jsem mela problemy , jelikoz , ti co jsem puvodne chtela uz byli zadani a take jsem si i musela posunout termin , puvodne jsem chtela 5.6. Take si chci sama vyrobit vyvazky (uz jsem zacala ;-) ),truhlicku , kamoska mi sije povlaky na zidle , druzickam latku na saty... Aspon nebudu prekvapena jak financne tak casove , kdyz si to pomalicky delam uz ted. 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, přiznejte se, taky už se vám zdají obvyklé "předsvatební sny", jako např. že svatba má za chívli začít, a vy nemáte šaty... nebo fotografa - to se dnes zdálo mně... :-D Hrozně jsem brečela, neboť se ukázalo, že fotit má sám ženich. A protože ho v reálu musím vždy důrazně upozornit, aby při našich výletech či akcích vyblejskl krom přírody okolo taky mou maličkost, vypadalo to tak i v tom snu... :-D Taky už to na vás trošku přichází? x-)
Odpovědět
manogue , neboj taky taky i když si říkám že mě to ještě moc nedošlo, že se budu vdávat :-), ale sny se zdají a hlavně ty lehce katastrofální
Odpovědět
Profilova fotka
Tak tyhle sny ja mam porad! ;-) Takze nejsem "divna" sama ;-)
Odpovědět
evagois , rozhodně nejsme " divné ", podstatě za to nemůžeme, :-D když je to tolik zařizování :-D chtěla bych vidět nějakého chlapa který by to zvládnul bez "šílenství " ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
strašidelný svatební sny mám i já :-D
Odpovědět
tak to mě,holky,děsíte...já si zatím svatbu představuju před spaním...noční můry zatím nedorazily :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, tak jsme dneska byli dohadovat termín. Budu se vdávat 12.6.2010 v 11.00 hodin v Poděbradech na Zámku.
Odpovědět
Profilova fotka
Alenko10 - Super , gratulace ;-)
Odpovědět
ahojky nevěsty taky chystáme svatbu 12.6., ve Frýdku na Zámečku, jsem šílenec, který si jde během 14 dnů už rezervovat vysněné šatičky :-D Romanticy z kolekce 2009, na které čučim už měsíc, mám štěstí že je u nás mají a ještě dostanu slevu 1000 Kč ;-) už koukáme po prstýnkách, který si necháme udělat z chir.oceli, páč jsem alerg.na zlato :-| čekám až nastane leden 2010, páč je u nás matrika líná objednávat termíny ještě v roce 09 8-( ušetřím na kadeřnici, nehtech i kosmetičce, páč mám ségru 3 v 1 :-D kadeřnice, dělající gelovky a zároveň s kosm.kurzem :-D výýýhoda ;-) tchyni nenávidim, a páč naše rodinky se kapánek nemusejí, tak naši vymysleli že nám raději zaplatí svatební cestu místo hostiny, s čímž plně souhlasim :-D takže po obřadu oběd a posezení s rodinou a večer sjednaná soukromá akce s kámošema ;-) no a už nevim co bych ještě na sebe práskla :-D
Odpovědět
sosawosa , ahojky koukám že to už máš moc pěkně naplánované to se nedá říct o mě :-) krom místa ( které ale ještě nevypasalo termíny ) nic nevím. Sand teď přes zimu bude čas konečně začít o tom přemýšlet.
Odpovědět
Profilova fotka
Holčiny, nevíte náhodou o nějaké pěkném a levném místě pro svatební hostinu na okrese Nymburk?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, tak jsme asi už s konečnou platností vybrali místo pro hostinu. Je to taková moc pěkná hospůdka na vesnici kousek od nás, ale je zrekonstruovaná (mají to nějací pražáci), je tam ubytování, možnost být uvnitř i venku a i možnost pečení prasátka, což jsme chtěli. Takže oběd bude pro nejbližší rodinu a k večeru se začnou sjíždět ostatní a bude se péct selátko. Ani nechějí nic za pronájem, jen za jídlo a pití. Tak mám docela radost. Přeji všem krásný a poklidný pracovní týden.
Odpovědět
1
2
52
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?