Chystáte svatbu 27.8.2011?

Ahoj, chystáte někdo svatbu ve stejném termínu? :-)
Odpovědět
1
2
44
Profilova fotka
Chvilku jsem nad tím přemýšlela, ale vzhledem k tomu, že tento den mám narozeniny, tak by to nebylo moc dobré, ale možná by si to přítel pak líp pamatoval :-D Většinou bývá hezky(co si pamatuju právě z oslav narozek) a není už tak velké horko, určitě si ji užijete.
Odpovědět
Profilova fotka
@sarka18: Ahoj, chystáme to ve stejný den a jak se tak dívám tak i ve stejném městě...Jak jste na tom s přípravama?Kde budete mít hostinu?
Odpovědět
@petulkavt Jéé, tak to gratuluju :-) ale jsem ráda že ne na steném místě, prý tam bývá moc svateb po sobě tak doufám že jich tam moc nebude ať se tam nemotáme :-) ale měli by jsme být první, tak snad bude klid... s přípravama jsme na tom v plném proudu,máme prstýnky,korunku,vizelín na stůl,nějaké svíčky,regatu s kapesníčkem pro skoromanžílka, já mám podvazkový pás,sama sem si dělala vývazky a cedulky na výslužky, budu si sama dělat ozdoby na auta a i výzdobu sálu...máme zamluvenou na hostinu myslivnu v místě bydliště aby jsme to neměli daleko, pak mám zamluvenou kosmetiku,kadeřnici,fotografku,kameramana,floristku a cukrovi....a už mě nic nenapadá,teď na veletrhu v Brně koupíme podvazek a polštářek pod prstýnky...a šaty už mám vybrané,zkoušet pujdu poslední týden v lednu :-)
Odpovědět
Ahoj, ahoj..jojo chystáme...teda začínáme chystat, zítra jdeme za knězem a podívat se na restauraci, kde bychom to chtěli mít. Doufám, že budou mít volno. Docela se mi ježí vlasy, z některých příspěvků jsem pochopila, že přicházím s křížkem po funuse :-N, ale rozhodli jsme se na Nový rok 8-)
Odpovědět
Ahojky Holky, taky se přidávám k datu 27.8 :-) obřad budeme mít v Brně na Petrově, tak doufám že to vyjde a že bude krásné počasí :-) Jinak s připrava jsme taky v plném proudu ale točku mě děsí ten rozpočet, to je hrůza ale tak co už :-) musím se s mířít s tím že to prostě nebude stát 10 000 :-D
Odpovědět
@chanellka: jsme na tom stejně, když jsem řekla rozpočet 30 000 Kč, tak se mi doma vysmáli.... :-S
Odpovědět
@janiule přesně tak já jsem si říkala že to nemůže být tak drahé ale když jsem vešla do první půjčovny šatů tak jsem se zděsila, po následé debatě s přítelem jsme na svatbní rozpočet vyčlenili 80 000 a už teď oba víme, že to stejně nebude stačit, je to hrůza jak je vše drahé :-( :-S
Odpovědět
Tak doufíám že nás to na tolik nevyjde, máme plno věcí co jsou drahé zadarmo,takže ušetříme aspoň na tom, prstýnky jsme měli od tety ze zlatnictví z ceny 20.000 za 1.100, fotografka bude sestřenice,kameraman strýc,obřad se na zámku neplatí a budeme mít jen malou svatbu takže až tak se toho neděsíme :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@janiule: tak to jsme na tom dost podobně..Zásnuby proběhly sice už na konci srpna, ale plánovat začínáme pořádně až teď.Řekla bych že je to tak akorát..Jediné co máme zatím domluvené jsou kytky - známá má květinářství, a taky kadeřnice a kosmetika - tam chodím pravidelně a domluvila jsem se s holkama při minulé návštěvě..A vím kde necháme udělat dorty... @sarka18: Neboj, na stejném místě to nebude. Zatím to tak na 80% vypadá na aulu na rektorátu VUT a místo na hostinu se rozhodne během tohoto týdne. Problém je, že je nás tak trochu hodně a navíc potřebujeme bezbariérové prostory.. Na jaký veletr se v Brně chystáte? My se pojedeme podíivat určo do Olympie - měl by tam být Rýdl a nám se moc líbí jejich prstýnky.. A rozpočet mě taky děsí..ale když uvážím kolik nás bude, tak to snad ani jinak nejde.. Holky jak velkou svatbu vůbec plánujete? Když jsem se bavila s kámoškou že nás bude na oběd kolem 40 a večer ještě jednou tolik, tak šla málem do mdlob..
Odpovědět
@petulkavt Ale myslela jsem to v dobrem ze to nebude na stejnem miste ;-) Aha no tak tam je dost schodů... Do Olympie chceme jít pro podvazek a polštářek pod prstýnky,prstýnky už máme... My budeme mít menší svatbu,na oběd tak 25 a večer do 50 maximálně. Prstýnky jsme si taky vybrali ale ze stránek od Rýdla,jen nám je dělala teta...protože u něj to vycházelo kolem 16-17.000 a máme je za 1.100...
Odpovědět
@petulkavt no nás je taky spousta jen rodina je asi 40 lidí a večer s kamarády je to ještě o 20 víc, tak jsme se rozhodli že na obřad uděláme pro včechny, pak se odebereme na oběd pouze s rodiči a svědky no a pak by jsme chtěli udělat nějakou párty zase pro všechny :-D tak doufám že to půjde nějak naplánovat :-) bohužel je velký problém s prostory, protože to místo musím mít obě alternativy, když bude krásně tak venku, když bude pršet tak ve vniř, a to je dost problám :-( My se chystáme na veletrh určitě koncem ledna do Vaňkovky a možná se mrknem i do té Olympie :-)
Odpovědět
@sarka18 to je obdivuhodná cena za prstýnky, to máte vážně super, my přemýšlíme o prstýnkách z chyrurgické oceli, tak uvidíme, jestli nám něco padne do oka :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
chanellka@: přesně jak říkáš...velký problém s prostory...I když bylo za poslední roky 27.8. hezky teplo a nepršelo, tak člověk musí počítat se vším.. I s tím,že bude muset najednou někam "vehnat" okolo 60 či 80 lidí i s kapelou a hlavně aby tam nebyli jak sardinky.. :-( sarka18@: závidím tu cenu za prstýnky :-) dneska jsem viděla tady v bazárku šatičky co se mi moc a moc líbí..ale bohužel jsou šité bez vlečky...škoda, mohlo být o jednu starost míň.. http://www.beremese.cz/bazar/svatebni... Zatím jsem s miláčkem na svatbu stanovili rozpočet 100 000 a snad to o moc nepřekročíme. Pokusím se taky pár věcí vyrobit sama - určité vývazky a jmenovky. A pokud to půjde dobře tak by mohla být i nějaká ta ozdoba na auto..Polštářek pod prstýnky nám ušije moje babička - prý ho dostanu jako dárek k narozeninám :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky, taky se přidávám do klubu :-) svatbu plánujeme také 27.8.2011 v Boskovicích
Odpovědět
ty prostory to je fakt problém, my by jsme to chtěli nejlépe někde v přírodě, aby jsme se pak mohli převlíknout normálně do oblečení a svatbčané, aby pak taky přijeli jen v riflích a tak... ale je to fakt problém... a hlavně to počasí..... Já mám zapalcenou zálohu na šatičky, zamluvenou vizážistku a kadeřnici, máme vybraného fotografa a zamluvenej termín v kostele, toď vše :-D teď si navíc dáme ještě pauzičku od zařizování protože pojedeme na hory.... Já mám obě ruce levý tak u mě moc vyrábění nehrozí ale mám šikovnou maminku tak snad také přiloží ruku k dílu :-)
Odpovědět
@jarcag tak vítám do klubu, a kde to budete mít v Boskovicích?? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@chanellka obřad budeme mít v zámeckém parku před skleníkem - "Pod Jinanem" :-) a hostinu pak hned vedle v zámeckém skleníku. Už máme zamluvený obřad, hostinu,fotografku, kapelu a to je zatím všechno. Ted vybíráme svatební oznámení, ale je docela těžký si vybrat. Nic moc se mi nelíbí. Prstýnky bysme chtěli mít z oceli, tak ještě uvidíme :-)
Odpovědět
@jarcag my by jsme chtěli mít také prstýnky z oeli, ne jen že se nám to moc líbí ale jsou i levnější o polovinu než zlato, což hraje do noty se svatebním rozpočtem :-) Nad oznámením taky teď dumáme, máme vybráno pár favoritů tak uvidíme :-) Holky vůbec, jak dopředu se rozdává oznámení?? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@chanellka Mě se taky líbí ocel nebo spíš nosím vše z oceli-naušnice, prstýnky, řetízky....:-) Když mi řekli cenu prstýnků z bílého zlata...řekla jsem, že tolik nedám. Docela pěkný oznámení mají na gajastudio.cz, takový něco jinýho než jinde. Oznámení nevím kdy se dává :-) půl roku do předu ? :-)
Odpovědět
@jarcag tak to už aby jsme ho vybrali :-D mě přítel požádal o ruku na vánoce, proakticky hned jsme se shodli na tomto datu a já říkám, jééééé to máme ještě času a pak jsem vlezla sem na beremko a zjistila jsem že už jsme minimálně 2 měsíce ve skluzu :-D je to mazec :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@chanellka my jsme o tom mluvili před vánocemi a taky jsem dostala pod stromeček prstýnek :-)a taky jsem to začala zařizovat teprve mi.týden :-) takže bud v klidu:-)
Odpovědět
@jarcag tak to jsem ráda, protože jsem se kapánek dostala do stresu že to nestihnem, ale zatím to jde celkem v poho tak uvidíme, nejhorší je fakt, že to stojí takovejch peněz to je děs :-D tak aspoň doufám, že to bude stát za to :-)
Odpovědět
teď právě řešíme jestli si pozvat DJje nebo si udlěláme sami nějak play list a budem si písničky pouštět sami ]-(
Odpovědět
Profilova fotka
nevíte někdo o nějakém zlatnictví v Brně, kde by se daly sehnat pěkné prstýnky z chirurgické oceli? a nějaký typ na svatební oznámení ;-)
Odpovědět
@jarcag my jsme se byli mrknout v rotaxu na jánské, něco tam měli ale mááálo :-( i tak ale celkem pěkný... cena byla okolo 5000 za pár a to jen proto že v dámských prstýnkách byl většinou zasazený briliant ]-(
Odpovědět
no a na zakázku vám to v tom rotaxu neudělali? že by jste jim dali svou předlohu...zkuste se poptat a domluvit a že tam nechceš briliant ale ten normalní kamínek... :-)
Odpovědět
@sarka18 to jsme se ptali a bohužel jen to co je vystaveno a prý zirkon tam taky nemůžou dát že má malou tvrdost a pak praská.... :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Rotax jsme našli na netu, asi se tam stavíme. Pořád lepší 5000 za pár než 13.000 za jeden ze zlata
Odpovědět
Profilova fotka
jarcag@vítej mezi námi.. A zkoušeli jste se dívat do TOP TIMEu? Vím že prodávají hlavně hodinky ale mají i šperky z chirurgické oceli. Mám od nich už naušnice i náramek. A vždy byli strašně ochotní a příjemní..Ale nevím jestli mají takový výběr prstýnků.. S oznamkem bych klidně ještě počkala..my ho budeme posílat až v dubnu. Rodina, kterou zveme i na oběd už stejně nějakou dobu ví kdy bude svatba a počítají s tím. A co se týká kamarádů tak buď se jim to bude hodit a přijdou nebo nedorazí.. Záleží jestli si chceš to oznamko udělat sama, nebo to necháš na profesionálech..Skoro všude ti udělají k oznamku i ve stejném stylu pozvánky ke stolu či na večerní párty a taky jmenovky .Někde ti k tomu i přidají pdf verzi. Což je fajn, protože rozhodně nebudu všem posílat oznamko poštou ale třeba kamrádům to stači poslat emailem..Ušetříš nejen za poštovné, ale taky za tisk.. Hledala jsem na stránkách různých svatebních salónů a agentur, kde nabízejí i oznámení a zjistila jsem, že v brnějich většina spolupracuje s firmou Amin..Koukni kdyžtak na jejich stránky. http://www.amin.cz/ Příjde mi,že mají docela velký výběr.
Odpovědět
Profilova fotka
nebo ještě GOLDPRESS..v židenicích
Odpovědět
1
2
44
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?