Chomutov a okolí!

Profilova fotka
Ahojky holky, tak pro veliký úspěch je tu opět Chomutov a okolí – hurááááá Když jsme minulý rok toto téma zakládala,tak mě nikdy nenapadlo,že se tu sejde tolik super holek a stanou se z nich moje kamarádky....... Takhle to začalo: pavly • 21. leden 2006 v 08:54 Ahojky holky, tak se mi zdá,že je nás tu nějak málo z tohoto konce naší vlasti. Jelikož se tu hodlám v roce 2007 vdávat, ráda bych si s vámi popovídala o tom, kde se tu dají sehnat pěkné květiny, šaty, kde mít svatební hostinu....Máte tu už nějaké zkušenosti-komu se vyhnout, na koho se dá spolehnout? Díky A protože existují přihlouplé, závistivé a navíc ještě zbabělé holčiny,které chtěly některým kamarádkám ubližovat – nic jiného totiž neumíte, co!!!!! – tak bylo nejlepší staré téma zavřít a smazat. Malé ohlédnutí, určitě pochopíte..... : Pavly – 21.1.2006 Len.tilka – 6.3.2006 Pitrs – 11.4.2006 Kimby – 16.4.2006 Leonka – 16.8.2006 V.ctyrlistek – 31.8.2006 Vilo – 23.9.2006 Lukajda – 3.11.2006 Kikia – 29.11.2006 Eleonor911 – 4.12. 2006 (snad jsem na nikoho nezapomněla) A je tak akorát čas – POKRAČOVAT DÁL!!!!!!!!!!!! :-D :-D :-D :-D 8-) :-D :-D 8-) 8-) 8-) ;-) ;-) :-. 8-) 8-) 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
tak a jsem tu! ;-)
Odpovědět
Ahoj Pavlinko, tak ja jsem tu taky. Snad jsi nas napsala vsechny. Jen Eleanor911 jsi trosicku pozmenila nick. Snad Te za to neukamenuje. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
jééééé omlouvám se!!!!!!!!!!!!! |-|
Odpovědět
A!!!! lucy. - 16.10.2006
Odpovědět
Pavlinko, ja se loucim, jdu vyzvednout milacka a pujdeme na prochazku. Zacina tu svitit slunicko. Pa, pa, pa a krasnou nedeli!
Odpovědět
Profilova fotka
jeeeeeeee,ja vedela,ze jsem trdlo - taktez se moooc omlouvam..... veru - krasnou nedeli, ja totiz pospichala,cekam za chvili navstevu,tak jsem byla zbrkla!!!!! snad mi to lucy odpusti!
Odpovědět
Holky a můžu sem k vám taky někdy nakouknout? :-o Nebo je to jen pro vyvolené Chomuťáky :-D
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky Kat- no jasne ze muzes,je vitana kazda,ktera se neboji nam neco napsat, nezvane jsou jen ty zavistive, pomlouvacne mury ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, sem tu nová :-) můžu se přidat? ;-)
Odpovědět
jsem tu dnes také taková "nová" také se mohu přidat? :-D JJ, Pavluš, je to tak lepší, ale takové krásné číslo už jsme měli-počty příspěvků, no nedá se nic dělat. Stará parta a zdravé jádro se stejně nerozpadne :-) Leni, vítám tě tu mezi "novými"Ani nevím, zda jsi si stihla přečíst, že jsem ti psala, co spotřebiče a jak ti je :-) Kat, ty sem patříš, chodíš za námi přeci často a nebojíš se psát :-) Verčo, jak to, že tam máte tak hezky? Ty se máš, u nás je ošklivo a zvedá se opět ten silný vítr..sněhu je také dost, ach jo, ani se nikam nedá pořádně vyrazit..už ať je jaro...no nejlépe léto :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky tak já zase lezu k vám :-D :-D jsem to dočetla a jsem jednoznačně pro smazání,i když se musím přiznat,že mi chybí 40stránek dočíst :-N Pavly kamenovat nebudu :-p stane se..... Pavlínko ptala jsem se já na práci,jestli děláš 2dvanáctky a pak máš to volno...teď už si mi to krásně vysvětlila 8-) Veru já mám taky ráda léto a teplíčko,ale teď kvůli Lukšovi....na chvíli tu zimu vydržím,včera jsem ho tahala na bobech okolo sídliště než se manža převlékl po lyžovačce(30min)a docela jsem se i zahřála,ale jinak mám taky sníh radši za oknem :-)
Odpovědět
Ahoj holky! Koukám, nová diskuze... můžu se přidat? :-) Sice už mám po svatbě... ale stejně. :-D Holky, holky, já jsem z toho docela rozhozená. Že je tolik zlých lidí mezi námi. :-( Proč si nás vůbec všímají? Nechápu! No končím. Začneme novou diskuzi hezky. Jak se máte? Myslíte, že mám šanci dočíst ještě "starý" Chomutov a okolí nebo je už smazán? :-N
Odpovědět
Článek se načítá
Tak jsem se tu začetla a málem jsem spálila perník a vyvařila se mi málem všechna voda z vývaru. :-N Holky, holky... to by mi manžel poděkoval. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, jmenuju se Lucka, mám už sice také víc jak půl roku po svatbě...ale myslíte, že bych se mohla ještě přidat? x-)
Odpovědět
Ahoj Luci, taky jsem lucka :-D Holky, uděláme nějaký srázek, jo???? x-) x-) x-)
Odpovědět
Profilova fotka
Naprostý souhlas...tam se šmíráci nedostanou :-)
Odpovědět
Tak až trochu opadne sníh, mohly bychom něco spáchat. :-) Jenže to by fakt musel být dlouhý srázek, protože jsme hrozně upovídané. Luci, jak Ti je? už Ti ustoupily nevolnosti?
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem všema deseti teda vlastně všema dvaceti, když jsem teď dva v jednom, pro x-) Špatně už je mi naštěstí jen občas...spíš mě teď někdy chytá vlčí hlad, ale na váze se to přitom vůbec neprojevuje. Dneska jsem hned po obědě slupla celou sklenici okurek - naštěstí jenom malou a vypila jsem i ten nálev...všichni se báli, jak mi bude špatně, jenže mě to dělá strašně dobře. Musela jsem už začít mazat i bříško olejíčkem, protože mám už dost napnutou kůži, tak se bojím jizviček. Na druhou stranu si ale říkám, že to možná to mazání zas tak moc neovlivní, jestli mají strie přijít, tak prostě přijdou.
Odpovědět
Ahoj Holky jmenuju se Petra a chtěla bych se k vám přidat můžu???Je tu pro mě místo???
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Petí, vítám tě mezi námi :-D :-D :-D
Odpovědět
Ahoj Peťul. Luci, já si myslím, že to to mazání ovlivní... ale je to jen můj názor.
Odpovědět
Jukala jsem na bývalé CV a okolí, nevíte proč se zrušilo???To asi kvůli nějakým chytrolínkám a šmíralkám v našem okolí :-p Alespoň jsme tam krásně zakončily 4400 příspěvků ;-)
Odpovědět
Jé děkuji za milé přivítání ;-)
Odpovědět
no a kde jste????
Odpovědět
Profilova fotka
Ony se ty šmíralky určitě podívají i sem...tímto je "srdečně" vítám ]-( Já si myslím pokud si tu nějaká šmíralka něco přečte a bude to chtít proti někomu použít a překroutit...tak to udělá. Ale asi je dobře, že už se nemůžou pročítat naší Chomutovsko-okolní minulostí
Odpovědět
Ahojky kocenky moje, tak koukam, ze se krasne rozrustame. :-D Vitam "nove" prichozi. :-D Tak venku bylo krasne, svitilo slunicko, jen trosku foukal studeny vitr. Byli jsme na plazi, molu, po obchodech a nakonec jsme skoncili v hospudce na cajicku. A ted uz jsem doma v teple. Ale mam hlad, tak za chvili pujdu na veceri. Ja chci taky na srazik, fnuk ;-( . Ja se hlasim na letni srazik, to nas treba bude jeste vic. :-)
Odpovědět
Kim, ja nevim, proc tu je tak teplo. Tak posilam na zitrek slunicko, snad se neutopi v mori. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky,navsteva je fuc,tak se jdu podivat,jak se nova diskuse ujala a jsem s vama spokojena!!!!!!! :-D a co cumilove - vas nikdo nevita ]-( , zmizte! ]-( ]-( jsem pro srazik - jak pisu luci - jen co opadne snih! ja bych nedojela,stale mam letnaky,tak stojim!!! x-)
Odpovědět
Profilova fotka
jsem nejak na mekko - jak se to sakra pise!!! dlouho jsem vam nerekla, ze vas mam RADA!!!!!! (mozna bych mela pro hlupacky napsat - nejsem lezba :-p ) :-D
Odpovědět
Profilova fotka
jen me stve,ze zatim majka nezrusila tu puvodni debatu-poslala jsem ji mail.snad to zitra vyridi,co x-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?