Červen 2016

Je to sice víc než rok, ale máme značný náskok, no ne? :-D
Odpovědět
Souhlasim,dost casu na vsechno...
Odpovědět
Tak nekonec jsem neváhala a už jsme objednali místo hostiny, domluvila jsem cukrářku, květinářku, vizážistku. Člověk si řekne ještě čas, ale nakonec poslední volný termín v restauraci je zrovna ten, který se nám líbí :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Tak jak jste pokročili v přípravách? Přidávám se do skupiny a těším se na plánování a na sdílení zkušeností a zážitků ;-)
Odpovědět
Ahoj holky :o) přidávám se do diskuse.. Je tady někdo z Ostravy?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj vsem. My teprve začínáme plánovat. Hledáme KDE v Jiznich Čechách se bude kobat nas den D. Co uz mate zamluvene? Co je pro vas nejdulezitejsi a s jakymi plany začínáte?
Odpovědět
Profilova fotka
My teprve taky začínáme shánět místo. Vzhledem k tomu, jakou jsme si vymysleli bejkárnu, to není úplně brnkačka! Rádi bychom, aby to bylo na dojezd od Prahy (ne déle než cca hoďku a půl), bylo to pod zemí (důl nebo jeskyně) a přitom dost velké a snadno přístupné (abychom se tam všichni vešli a dostaly se tam i babičky). A přitom abychom už jen za to nevyčerpali náš svatební rozpočet. A abychom tam dostali oddávajícího! :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my už máme zamluvené místo hostiny, fotografa, koupený oblek pro ženicha a nějaké drobnůstky. Můžu se vás zeptat na kolik ste si dali svatební rozpočet a pro kolik lidí ? Zdá se mi, že rok od roku vyjde svatba na víc a víc peněz. ]-(
Odpovědět
Profilova fotka
@mosquito Ahoj, tak my už máme složenou zálohu na Statek Kloubek, možná budeš znát, je to 7 minut od Krumlova a také se dnes na pevno domluvíme s fotografem, za kterým dneska jedeme nafotit zásnuby ;-) jinak stále hledáme pěkné místo pro církevní obřad blízko toho statku, tak si taky ráda nechám doporučit :-) přeju ti krásné přípravy. .
Odpovědět
Profilova fotka
My máme zamluvenou zámeckou kapli na zámku Kozel u Plzně a zaplacenou zálohu za hostinu v penzionu v okolí. Dnes jdeme zaplatit zálohu fotografovi a mám domluvenou vizážistku. S rozpočtem nevím, máme cca 60 lidí a chtěli bychom se vejít do 100 tis.
Odpovědět
Profilova fotka
@evimy my máme stejný počet lidí se stejným rozpočtem. Nejdražší bude samozřejmě hostina, tak doufáme, že se do rozpočtu vejdem.
Odpovědět
Profilova fotka
@rmarcelilinka No doufám, že se vejdeme, víc se mi platit nechce :-) Plánujeme ještě do toho bydlení, tak uvidíme.
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím holky, mě nabídli v jednom penzionu za hostinu pro 52 hostů a z toho 30 spáčů cenu 55000.- ale do této ceny nezahrnuli pití :( Nemáte nějaká představu, kolik se může vypít? Myslím alko i nealko dohromady. Měla sem představu tak kolem 15000.-.... ale nevím jestli to není málo. Máte nějaká zkušenosti prosím?
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Ahoj my budeme mít cca 40 lidí včetně 5deti.....rozpočet nevím doufám do 75.000kc
Odpovědět
Profilova fotka
@misickaua ahoj, zeptej se v penzionu kolik tak bývá nejmíň a nejvíc za pití na osobu oni ti řeknou. Záleží jestli budete platit i tvrdá nebo ne, ale podle mě byste se i s tvrdým měli vejít do 15000 za pití.
Odpovědět
Profilova fotka
rmarcelilinka Ahojky, díky za radu. No s tím penzionem je to složitý, platí se tam korkovné, i když né moc .... ale i tak :) A pití si více méně musíme kupovat všechno od nich. Slyšela sem že se vypije nejvíc nealka :) Tak nevím.
Odpovědět
Profilova fotka
@misickaua záleží jak moc se u vás pije tvrdý, u nás se třeba pije hodně a k tomu pak nealko, ale máme i pivaře. Pokud máte možnost si vzít svůj tvrdý alkohol za nějaké přijatelné korkovné, tak bych to brala na tom se hodně ušetří. Nám třeba v hotelu řekli, že bývá tak 1.100 - 1.200 na osobu podle jejich zkušeností jídlo i pití, tak uvidíme. je to hotel tak střední třídy co se cen týče.
Odpovědět
Profilova fotka
No ...zacinam pomalu uvazovat, ze budem muset trochu zredukovat pocet hostu,jinak se asi nedoplatime :(
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj holky, když se to tak vezme, tak už moc času není. hlavně když to vezmu z pozice finanční. svatba je opravdu, opravdu, opravdu drahý špás. pro cca 70lidí sem vypočítala rozpočet 120.000,-. málem mě u toho kleplo a 2 dny sem z toho byla špatná. ze začátku sem si myslela, že bude stačit 80.000,-. proto sem ráda, že sme se zasnoubili dlouho před plánovaným termínem, ale i tak nestihnem všecko našetřit. budeme tedy doufat v štědré svatební dary. co se týká toho alkoholu @misickaua myslím, že 15.000,- bude akorát a možná se tam vlezete i se špuntovným. tím, že si pití musíte kupovat vše od té restaurace máš na mysli alko i nealko? kdyby ano, tak nechápu proč to nezapočetli přímo do cenové nabídky. nám paní nacenila nealko, pivo, víno s tím, že si tvrdé můžeme za špuntovné donést své.
Odpovědět
Profilova fotka
Ano tam to nezapocitali. Bylo tam ze nealko napoje jsou dle ceniku. Takze nutno kupovat u nich. Chceme takovou tu zlatou stredni cestu :) tak snad se zadari. A dekuji za radu :)
Odpovědět
Profilova fotka
Jak říkám největší pálka je hostina, když je to někde v restauraci tak je potřeba počítat nejméně 1000 na osobu. Ještě lze udělat, že tvrdý si budou platit hosti sami, ale to jsme nechtěli, příde mi to divný.
Odpovědět
Profilova fotka
My také přemýšlíme, zda tvrdý platit. Uděláme to asi tak, že to omezíme tak na tři druhy, aby si hosté měli z čeho vybrat. Jinak u nealka to máme domluvené, že voda bude ve džbánech na stole a neperlivá v lahvičkách nebude, na tom se také něco ušetří...
Odpovědět
Profilova fotka
@evimy vodu budeme mít také ve džbánkách, prý nám koupí i rozlévané džusy, ty v těch lahvičkách jsou hrozně drahý. Dál omezíme i nealko, mají točenou kofolu, pak mají zon žlutou a červenou, to si myslím, že je dostačující jako limonády. Mají samozřejmě i lahvičky 0,3l jako je fanta atd. ale to už mít nebudeme. Nealko budeme mít jen ty druhy co jsou do 40 Kč panák. Mají v této cenové relaci velký výběr. V tomto je nejspíš dobré si udělat nápojoví lístek na stoly, aby hosté již na začátku věděli co mají placené. samozřejmě budeme mít i kávu atd. Sladké si můžeme vzít svoje. Dále přemýšlím nad tím mít oběd bez předkrmu a jako dezert bychom chtěli mít svatební dort. Kromě drobného cukroví si budeme dělat cukroví sami, na tom se dá hodně ušetřit.
Odpovědět
Profilova fotka
@rmarcelilinka my budeme mít také džusy i limonády rozlévané, nápojový lístek je dobrý nápad. V restaurace jsem domluvená, že konkrétní věci budeme řešit až na jaře, tak to snad pak doladíme k naší spokojenosti :-) Budeme mít asi 60 lidí a to už je dost, z toho tedy 15 dětí =-) . Jinak sladké také můžeme mít své a budeme péct sami, tak na tom také ušetříme. Zařizujeme postupně, aby to pak nebyla taková pecka :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@evimy máme to přesně jako vy bude nás kolem 60 z toho asi 13 dětí, a vůbec vše máme jako vy stejné :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, tak se po chvilce odmlky zase ozývám :) Jak se máte? Co už máte pokoupeno a zařízeno ?:))
Odpovědět
Profilova fotka
@rmarcelilinka to je vtipné :-D My jsme i s ohledem na děti vybírali místo hostiny, aby tam měli hřiště :-) a máme dětský koutek s televizí :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@evimy my bohužel hřiště nemáme, ale pro děti budu tisknout omalovánky a bude dětský koutek.
Odpovědět
Profilova fotka
Jj taky budu mít omalovanky ,detsky koutek a sladký bar....:-)
Odpovědět
Holky, máme asi všechny větší věci zařízené.. My budeme mít cca 100 lidi :( a to je nejbližší rodina, bohužel je nás moc :(( dětský koutek asi taky zařídíme, dobrý nápad i když je to jen pro naši malou, ostatní děti jsou už větší.. Jinak kapela udělá pro větší děti nejaké soutěže..
Odpovědět
Holky jak to budete mít rano?? Sraz všech na oddávajicim míste nebo u ženicha a nevěsty a pak společný odjezd na místo??
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?