9.srpen už se blíží

Tak holky,co se vdáváte 9.srpna jako já,už se nám to nezadržitelně blíží,co? :-) Jen mi je divný,že čím víc se to blíží,tím víc jsem klidnější...máte to taky tak?
Odpovědět
Máme celkem všechno zařízené, takže jsem celkem v klidu. Doufám, že nám vyjde počasí. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme taky v poho :-)
Odpovědět
My jsme taky celkem v pohodě, máme mnoho zařízeného, nějak to všechno přichází samo:-)
Odpovědět
Ahoj nevěsty, já to teda mám o něco později, až 12.září.. A ještě mi chybí šaty, prstýnky a oznámení :-D závidím vám, že už jste ready :-D
Odpovědět
Profilova fotka
celkem jste mě znepokojili.. :-( Také máme svatbu 9.srpna. A nemáme ještě vůbec oznámení, tak nějak se nemůžu rozhodnout a nakoupenou výzdobu také ne-i když už rozmyšleno, jak by sto asi mělo vypadat... nervozní nejsem, ale nějako se nemůžu odpíchnout dál.
Odpovědět
ahoj holky, jojo, uz je to za chvili :-) me ted veskery cass zere skola :-( mam pozitri statnice, tak tfuj tfuj, snad to klapne.... koupili jsme v pondeli predposledni vec a tou byl snoubencuv oblek a posledni nam zbyvaji prsteny, nevim, proc jsme to nechali az na posledni chvili :-) dokonce jsme i zapaltili letenky na svatebni cestu uz, ale prsteny nemame heh... jo a jeste nemame hotovy svatebni web, ktery bychom radi meli, aby si tam lide klikali na jidlo ktere chteji, je vyber ze dvou (tezsi a lehci)... jiank jedu pristi tyden na zkousk usatu ke svadlence, chci trosku presit snerovacku, zuzit korzet u prsou a vsit vycpavky, tak snad to bude v cajku ,toho se bojim nejvice :-( tak doufam ze nam vyjde pocasi :-D a nebuou padat trakare ani nebude 36 ve stinu hihi, jake byste nejradsi pocasko?
Odpovědět
My máme svatbu 23.8. :) A nervozita stoupá :)
Odpovědět
Také máme 9.8. A mám pocit, že připraveno nemáme nic :-) Pořád si říkám, že se to nějak vyvine :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My máme svatbu 1.8. a nějak jsem v klidu. To njedůležitější relativně máme a různé ozdoby na auta a podobné blbůstky budeme řešit až v červenci, času dost:-)Jinak na oznámení ještě taky čekáme, prstýnky taky ještě nemáme, boty pro ženicha také ne, košíčky s cukrovím, pro mě šaty na převlečení, boty také ne, ale jsem nějak v klidu. Důležité, že máme místo na obřad, na hostinu, šaty, ženicha a to je nejdůležitější:-))
Odpovědět
My se brali 30.5. a svatbu jsme začali plánovat v polovině dubna :). Vše se stihlo, takže bych opravdu nepropadala panice.
Odpovědět
Tak to jste dost odvážné,že některé ještě nemáte nic :-) My máme už víceméně všechno,už pak jen objednat dorty a zákusky...a prstýnky budem mít hotový za 2týdny,s těma jsme trošku otáleli...Včera jsem si koupila krásnou vínovou organzu na stuhu a mašli na auto,škoda že mi sem nejdou vkládat fotky,bych se vám pochlubila :-) A mám takový dotaz,chystám se nakupovat nějaké dekorace na grilovačku,nějaké balónky a tak,ale nevím si moc rady...neporadíte mi,jak třeba vy budete zdobit?
Odpovědět
Tak holky,už to máme za pár... :-) Dneska jsme se ženichem dělali na zkoušku zdobení auta,a nádhera,až mi bylo líto že to zas sundáváme :-)Je to divný,ale já jsem úplně v klidu,vůbec žádná nervozita není...Jako by se ani v sobotu nic zvláštního nedělo...A jak na tom jste vy?
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?