4. 9. 2010

Profilova fotka
Ahoj :-) Je tu nějaká nevěsta se společným datumem ???
Odpovědět
1
2
68
Ahoj, taky se budu vdávat 4.9.2010 :-) ale já spíš všechny přípravy řídím pres internet, jsem ted v zahraničí a vrátím se na vánoce a pak až na začátku července. Zatím to probíhá dobře, máme zarezervovanou hudbu, kameramana, částečně je pořešený kostel i místo pro hostinu. To možná ale jeste zmeníme, musím ho videt :-) Jinak se nechávám inspirovat tím, co najdem na internetu, šaty, prostírání, dorty... jak jste na tom s přípravami vy?
Odpovědět
Profilova fotka
Týýý jo. Tak to seš dobrá ;-) , že to řídíš přes net :-) My máme zarezervovanou hudbu a restauraci - to na pevno. Měnit se už nebude :-) Kameramana nám bude dělat asi kamarád, tak to taky beru jako vyřešenou věc a svatbu budeme mít taky církevní (římsko-katolickou) a jakoupak vy ? Jenže my s tím, rozdílem, že bychom svatbu chtěli venku, někde,...třeba před nějakou kaplí. Mě se totiž dělá v kostele špatně a přítel je ateista. Tak uvidíme... Taky se hodně inspiruju na netu. Všechno se mi líbí a všechno bych chtěla,...ale když si spočítám, co to bude stát, tak upouštím ze svých představ :-( Jestli ses koukala do mýho alba, tak tam mám třeba jmenovky. Strašně se mi líbí, ale 19,- za kus si asi nemůžu dovolit. No, uvidíme, kdyžtak to bude domácí výroba :-N Dívala, že seš z Kroměříže, to není zas tak daleko :-) Odkud budeš mít šaty ? Já jdu v pátek 4.12. v Brně po salónech, tak jsem zvědavá, jak uspěju :-) Prý už mají nový kolekce a s mou velikostí (46-48) není na co čekat :-N ... Super, že ses ozvala :-)
Odpovědět
Ahoj, naše svatba bude taky římsko-katolická, oba dva jsme věřící, tak jsme se na tom shodli. V kostele se mi taky delávalo špatně, ale to v detství, tak snad se to nevrátí, to by byl dobrý trapas:-) Jinak co se týká šatů tak nevím. Protože si myslím, ze v červenci je pozde a možná bych uz velice nic moc nesehnala. Tak se pojedu podívat jeste ted v prosinci do Zlína, možná do Kroměříže - tam to bude levnejsí. Když jsem u těch financí ;-) - kolik budete mít hostů?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, holky, taky se budu vdávat ve stejný den, jako vy a také máme svatbu v kostele. Šaty si půjdu zkoušet do Val. Meziříčí, snad hned začátkem ledna. No a jinak máme zatím zařízený pouze ten základ- tj. Obřad, místo hostiny a hudbu. Na zbytku se pracuje.
Odpovědět
Profilova fotka
osk:Ahoj, vítám dálší nevěstu ;-) adam: no to ano, v červenci by bylo dost pozdě a už bys "musela" brát, to co je. Jsem ráda, že nebudu jediná, kdo jde teď v prosinci :-N Hostů bude dost :-D Máme velkou rodinu a to jsme už "pár lidí" vyškrtali. Na obřad bude asi 55 a na večer 30 lidí + kameraman, fotograf, a skupina o pěti členech (kterým musíš dát taky najíst :-) ), tak sakum prásk 90 lidí. Eště, že hostinu platí rodiče :-D Jinak nevím, jak bysme to dali dohromady. Já musím na šaty tady do Brna, je to nejblíž, tak počítám s cenou 8000-10000 tis. Sice se tu ceny "prý" pohybují od 5000,-, ale to budou takový ty "ošoupaný" hodně používaný, co by už asi nikdo nechtěl 8-(
Odpovědět
Profilova fotka
My budeme mít svatbu taky 4.9. 2010 :-) Šaty už mám koupené, tady z bazaru, moc se mi líbily tak jsem si pro ně jela a už jsou u babičky. Jinak důležité věci už máme taky zařízené, teď máme chvílu pauzu a hlavně teď budeme a musíme šetřit penízky.
Odpovědět
Profilova fotka
xxmary: Jsem ráda, že se tu "množíme"... :-D Taky bych to chtěla tak nějak udělat, to hlavní zařídit a pak šetřit :-| Už jste tak předběžně počítaly, na kolik vás to vyjde... ?
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, kdy se posílá oznámení rodině a kdy se jim to oznamuje ? Jo, a nevíte,... kolegyně měla takovou super říkačku, ve smyslu, že nechcou žádný dary, že už všechno doma mají a že by chtěli přispět na svatební cestu.... :-) Taky bych to chtěla, ale nevím ten text, pěkně se rýmoval =-)
Odpovědět
Ahoj, nevím, jestli myslis ten samý veršíček jak já, ale nám se líbí tento: Jestliže si někdo s darem hlavu láme, tak slyšte, že my doma skoro všechno máme. A proto Vám malý tip můžeme dát, jelikož se budeme brát, potěší nás příspěvek v jakékoli výši, který nám rozpočet na domácnost zvýší. Pokud něčím přispějete, budem za to rádi, důležitější však bude, když budete na oslavě s námi
Odpovědět
Profilova fotka
adamkovas: ahoj, díky, to je ono :-) už mi část poslala i jiná nevěsta ze "září 2010" :-) přesto děkuju, ten konec jsem neměla. A kde vůbec v zahraničí pracuješ ?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, tak my máme svatbu taky 4. září. Obřad bude ve Slavkově a hostina v Brně. Zatím máme domluvený obřad a hostinu a dneska závazně potvrdím fotografku a kapelu. Kameramana asi mít nebudeme, natočí to někdo z rodiny. Na šaty jsem se zatím nedívalla, asi až v lednu, tak snad to nějak neprokaučuju. Navíc mám dojem, že jsou teď všechny šaty korzetové bez rukávů, já nejsem úplně nejštíhlejší (vel. 42) a raději bych měla nějaký krátký rukáv nebo tak něco.
Odpovědět
Profilova fotka
hanuu: ahoj, tak tě víííítám, mezi námi děvčaty :-) Mimochodem, já jsem taky Hanka x-) Fotografa nám bude dělat známej, tak alespoň nebude tak drahej a kamerovat bude kamarád "na oplátku". Jinak, já mám vel. 46-50, tak jdu po šatech už tento pátek (pro jistotu). Půjdu cca do pěti salónů, tak dám vědět, co a jak....
Odpovědět
Článek se načítá
Ahoj, no ono to ani není práce, je to evropská dobrovolnická služba v Lucembursku, na deset mesíců. Zatím by ale nemel být problém kvuli přípravám, pres vánoce uz musíme pošéfovat oznámení, aby uz pak nebylo v červenci pozde. Na svatbe nás bude kolem padesátky. Zitra se jedu podívat do jednoho obchodu na šaty, tady se nepujcují ale kupují, tak omrknout ceny a vubec, co by mi slušelo, abych uz mela aspon nejakou predstavu. Pak dej vedet, jak jsi pochodila v brneských salonech:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Díky za přivítání, Purblanca... Já už se byla na šatičky mrknout, tak předběžně, a už mám několik favoritů..no, bude to asi těžké.. Fotografa zatím nemáme, kameramana také ne. Hostů budeme mít celkem dost, z mé strany cca 40, ze ženichovy cca 30, plus samozřejmě kameraman, atd..no a večer ještě kamarádi. Jo a jinak koukám, že jsme tu samé Moravačky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
osk: na fotografa (pokud nechceš nějakýho jako je Z. Scharf), tak je dost času. Hlavní je, sehnat super skupinu a tu máš :-) Já mám skupinu, kterou tady doporučovala jedna nevěsta. Vypadají jako dost dobří šoumeni. Tak snad to bude OK :-D Dohodneš se s nima jaký písničky a kapelník mi slíbil, že "nacvičí" i mou oblíbenou písničku (kterou nemají v repertoáru) Halelujah (ze Šreka). Jupíííí... Vzhledem k tomu, že s přítelem nemusíme dechovku, tak to by mohl být první novomanželský tanec ;-) No, uvidíme. Každopádně se přizpůsobí přáním.... A za to, že jich je pět mají super cenu,... co jsem se tak ohlížela po ostatních... x-)
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme to předběžně počítali, na obřad a oběd budeme mít celkem 20 lidí a odpoledne se přidá asi dalších 30, takže nakonec celkem 50 a dospěli jsme k částce cca 120 000 Kč, je to docela hodně peněz, ale když jsme to chtěli trošku ořezat, tak vlastně není co. Kameramanka 6000 Kč, moje šaty 5000 Kč, oběd + obřad cca 23.000 Kč, večeře cca 27.000 Kč. muzikant asi 3.000Kč, prtýnky 12.000Kč, koláče a zákusky 12.000Kč,.........květiny, příteluj oblek, kadeřnice, kosmetička, oznámení...... :-( No peněz a peněz
Odpovědět
Profilova fotka
xxmary: jj, my budeme mít dopo cca 55 a odpo 24. Takže celkem asi kolem 80 lidí a hoky se divily, že 150.tis. je to moc...
Odpovědět
Profilova fotka
To my budeme mít max. 50 lidí, ale přes těcj 100 000 Kč mi to příjde fakt hodně. J8 si to ještě nepočítala, ale třeba kapela bude stát cca 5000Kč, šaty mám obyvu, že se do 5000Kč nevejdu, tak ono to asi fakt naskáká. Taky si to budu muset spočítat. ach jo.
Odpovědět
Profilova fotka
purblanca: HAni tak držím palce zítra s šatičkama.
Odpovědět
Profilova fotka
hanuu: děkuju :-) dám vědět. Kamarádka mi poslala její rozpočet, měla svatbu teď v září, 40 lidí ráno + 20 večer. Přišlo je to na 76000,-
Odpovědět
Profilova fotka
purblanca:nám bude hrát skupina (pán a slečna), co už hrála předloni na svatbě mé sestřenice. Byli super...
Odpovědět
Profilova fotka
purblanka: Tak co, koukala jsem, že už máš vybráno :-) To šlo rychle, super. A byla jsi jen v Palomě nebo jsi toho stihla víc?
Odpovědět
Profilova fotka
hanuu: jj, už mám. No, byla jsem ještě ve salonu Verino (na Starobrněnské), našla jsem si je na netu, ale tam mi paní řekla, že šaty jen šijí (nepůjčují). Vyzkoušela jsem si tam korzet a sukni, přestože na mě "padl jak ulitý", nepřipadala jsem si jako nevěsta, ale jako, kdybych šla do tanečních... Pak byla "po ruce" ta Paloma, paní byla moc ochotná, skákala kolem mě a poradila. (Přidala jsem už komentář i do alba :-) ) Pak jsem měla v plánu ještě další tři, ale vzhledem k tomu, že jsem si už vybrala, tak jsem nikam nešla. I tak jsem z toho měla v hlavě zmatek a musela jsem se doma podívat na fotku, jaký šaty jsem si to vůbec vybrala :-D Jsem spokojená, šaty mi upraví. Pod pažemi jsou korálky, které škrábou, tak paní řekla, že není problém je odpárat. Pak, když se mrkneš do alba, mi přišijí k šatům "to" za ten krk, nevím, jak se tomu říká. A ještě si tam zapůjčím závoj :-) Doporučuju. Mám zaplacenou zálohu ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
purblanka: tak to je super. Gratuluju. A můžu tě ještě malinko vyzpovídat? Mám v plánu jít taky do Palomy, protože na netu se mi jejich šaty moc líbily. V jaké cenové relaci se tam pohybují šaty? Musí se tam dopředu objednávat? Kolik se platí záloha? Neřekli ti, že jdeš brzo nebo pozdě nebo tak něco? A co výběr ve "větších velikostech"? Já vůbec nevím jestli se navýběr šatů těším nebo se ho spíš děsím :-) Díky moc, snad jsem tě otázkama nezahltila :-)
Odpovědět
Profilova fotka
hanuu: vyzpovídat ? No, jistě, od toho jsme tady :-D Já jsem měla v plánu víc salónů, ale tady ty se mi zalíbily a do jiných jsem neměla potřebu už chodit. Už tak jsem měla v hlavě "miš maš", co jsem na sobě měla a co ne. A v tom zkoušení jsem se zapomněla v ostatních šatech vyfotit (mám jen ty první a v těch vypadám hrozně)... 8-( tak jsem je sem ani nedávala. Hlavně mě překvapilo, že já mám konf. vel. 46-48 a tam jsem zkoušela velikosti 44 a nakonec ty, co mám jsou vel. 40. Asi nějaký jiný číslovaní nebo co. Proto jsem šla i dřív, protože jsem si myslela, že v mé velikosti moc na výběr nebudou, ale úplně v pohodě ;-) Půjčovné tam mají od 5500 do nevím kolika. Ale paní říkala, kolem 6000 až 6500,-. Já jsem si vybrala ty za 6500,- takže záloha byla 2000,-. Kdyby sis vybrala šaty do 5000,- tak by byla záloha 1000 nebo tuším 1500,-. Já jsem se neobjednávala, protože jsem tam šla hned ráno, ale jinak paní říkala, že odpo tam bývá zmatek. Takže pokud víš, že tam půjdeš až odpoledne, objednej se. Vůbec neříkala, že jdu brzo, jen říkala, že ještě dostanou příští rok nové kolekce, tak kdybych chtěla můžu dojít. Navíc, když jsem mimo Brno, můžu si šaty vyzvednout už ve čtvrtek před svatbou, což některý salóny myslím nedělají. Takže se neboj ! Měla jsem taky strach... že na moji postavu vytáhnou nějakej pytel od brambor. Ale pravdou je opak. Kdyžtak se mrkni do mýho alba. Jak vypadám a tak... snad se ti "budu líbit" :-D :-D :-D Další otázky ? :-) :-D x-) Jen piš !
Odpovědět
Profilova fotka
díky moc. Už jsem se dívala do alba. Myslím, že sis vybrala dobře, sluší ti to. A myslím, že jsi to dobře vychytala, když jsi hnedka narazila na pěkné šaty, které ti sedí a nemusela jsi kvůli tomu obíhat spoustu salonů. Ještě mám jeden malej dotaz - jestli nebylo focení problém? Mám dojem, že někde tu někdo psal, že v některých salónech to problém je, nebo ti nechají vyfotit třebä jen ty šaty, co si vybereš a má dojem, že v té souvislosti byla zmiňována i Paloma. Taky bych byla ráda, kdybych si hned za první den vybrala :-) Ještě jednou díky za info.
Odpovědět
Profilova fotka
Hanuu: můžu si od tebe "obšlehnout" tu první fotku s účesem ?
Odpovědět
Profilova fotka
jasně, já ani nevím, kde jsem ji vzala. Vždy si něco stáhnu do počítače a pak ani nevím odkud :-)
Odpovědět
Profilova fotka
hanuu: doufám, že ti ty informace pomohly :-) Jinak jsem ještě byla ve "Verino", ale tam šaty nepůjčují, jen šijí.
Odpovědět
Profilova fotka
Nazdárek, tak jsem přidala fotky, co jsem si dneska objednala. Hlavně to byly botky, protože v mé velikosti je fakt problém něco sehnat. Jedna nevěstinka mi doporučila stránky. Tak jsem zrovna objednala i výzdobu na auto, zkušební vzorek ubrousků a figurku na dort. Abych neplatila poštovné jenom za boty :-) Mám vše v albu, kdybyste se chtěli inspirovat :-D
Odpovědět
1
2
68
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?