21.7. Plánujete svatbu na tohle datum?

Také někdo plánujete svatbu na tohle krásné datum? a kde? jak myslíte, že bude?
Odpovědět
Profilova fotka
@ya Plánujeme :-) Teda alespoň my ano, pokud v lednu matrika nerozhodne jinak. Jinak by to mělo být na Valdštejně a pokud možno odpoledne. Další věci jsou teprve ve stádiu uvažování a postupného rozhodování se, takže nic moc konkrétního není. Co ty? Už zařizuješ? Kde to chystáte?
Odpovědět
@eliska_z zatím nic, jen ten termín :-) a faráře. místo ještě nevíme, máme pražskou variantu (oba jsme Pražáci), ale skoro bychom raději někde venku, tak se uvidí... ostatní věci asi začneme řešit v zimě, máme pocit, že je ještě čas 8-)
Odpovědět
Taky máme 21.7., nijak jsme tohle datum neplánovali, prostě na nás zbylo :-) Svatbu chystáme kousek od Brna v malém hotýlku, obřad, hostinu, zábavu i ubytování - vše pohodlně na jednom místě. Snad bude hezky, máme obřad venku v zahradě, tak ať nejsem hned po prvních 10 minutách jak zmoklá slípka :-D Jinak se nám taky nechce zařizovat rok dopředu, ale kvůli všeobecné svatební hysterii není zbytí :-|
Odpovědět
Profilova fotka
@lck79 A jaké datum jste chtěli? Nám se 21.7. líbilo nejvíc ze všech za celé léto. Tady populární datum 7.7. nás moc nezaujalo, a ani nepřipadalo v úvahu z důvodu, že se bude ženit bratr mého přítele a společnou svatbu jsme nechtěli (ani oni ne). Všechna ostatní data nám přišla z nějakého důvodu divná. Teď doufáme, že nám naše vybrané datum někdo v lednu nevyfoukne. Dost by nás to mrzelo. @ya To hlavní také budeme řešit až v zimě, až budeme mít jistý termín. Do té doby se mi nechce nic napevno zařizovat, jak to tady mnozí dělají. Sice chápu, že fotografové, filmaři a dobra místa na hostinu budou v zimě rozebraná, ale vždycky se dá najít něco/někdo jiného/ý a třeba nečekaně lepší. :-)
Odpovědět
@eliska_z Nám na datu nijak nezáleželo, chtěli jsme květen nebo červen, kvůli fotkám venku, že všechno kvete a tak, ale je nám to jinak celkem jedno. Protože chceme všechno udělat na jednom místě a nepřesouvat se a taky, aby to bylo blízko, tak moc na výběr není. Připadala jsem si jako cvok se tam jít ptát skoro rok předem (znervózněly mě zdejší nevěsty :-D) Nabídli nám stejně už jen 21.7. a 28.7., tak jsme holt vzali to první :-) Jinak taky nic zatím nezařizujeme, necháme to na jaro. Nechceme nic extra, honosné dekorace nebo tak, spíš abychom si to užili a byla sranda ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lck79 Také mě některé zdejší nevěsty trochu znervózňují, ale hlavně tím, že u nich matrika už vypsala termíny a mají to jisté, jako vy. Jenže s tím se nedá nic dělat. S formou svatby jsme na tom stejně, také to nebude žádná extra luxusní svatba, spíš to chceme pojmout jako grilovačku pro rodinu a přátele.
Odpovědět
Nám to domluvila provozní z toho hotelu přímo s místní matrikářkou, to je asi výhoda. O starost míň :-) Máte moc sympatickou formu svatební oslavy, tu grilovačku. Určitě to bude hezká a pohodová oslavička ;-) Za rok si podle mě stejně nikdo nebude pamatovat, jakou jsi měla kytku nebo barvu ubrousků na stole. Ale jestli se jim to líbilo a bavili se, to si budou pamatovat roky! Aspoň podle mě a těch pár svateb, co jsem absolvovala.. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
My máme taky 21. červenec. Líbil se mi i červen, ale to má přítel hodně práce, takže klapl 21. A tenhle datum se nám líbil nejvíc. Mým snem byla svatba venku, takže vyhrála klášterní zahrada. Na matrice se sice divili, že si místo a datum rezervujeme s velkým předstihem ( 9 měsíců), ale jen díky tomuto předstihu nám toto místo přiklepli. Kromě svateb se zde pořádají i různé kulturní akce. Jen doufám, že vyjde hezké počasí, protože po obědě budeme mít zahradní párty..No, jinou možnost si prostě nepřipouštím :)
Odpovědět
Profilova fotka
@lillllie Take sazime na pekne pocasi, tak doufam, ze nam to vyjde. Zavidim ten pristup matriky. My musime cekat do ledna a modlit se.:-|
Odpovědět
Profilova fotka
@eliska_z No, nevim, jestli by paní byla tak chápavá, kdybych taky nebyla z úřadu, sice jiného města, ale přesto :)
Odpovědět
Profilova fotka
@lillllie Aha, no to asi pomohlo. Bohuzel ja takove stesti nemam. Snad ho budu mit v lednu az tam budu volat. Docela pani lituju, ze bude cely den jen prijimat hovory a zapisovat data. :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Ahojky, přidávám se k vám. Poradíte mi, nevěsty, jak říct svatebčanům(i když to budou naši nejbližší příbuzní), že mají zůstat jenom na oběd a večeře, že se nekoná..?
Odpovědět
Článek se načítá
Ahojky, taky se přidávám, my budeme mít svatbu v Benátkách nad Jizerou. @sarriku Tak jim vytiskni svatební itinerář, kde bude jasně oběd od-do, to snad dojde každému.. ;-)
Odpovědět
@anellka děkuji za prima nápad:-)
Odpovědět
@sarriku Taky o tom uvažujem, máme oběd jen s nejbližší rodinou a pak zahradní grilovačku s kamarády a zbytkem rodiny, tak přemýšlím, že zrovna k oznámení dám takový jako program dne (prostě ten itinerář) ať každý ví, kde a v kolik má být.. :-D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?