1.července.2017

Ahoj kdo má tento termínek?Jsem ze Židlochovic to je okres Brno-venkov jak jste na tom s přípravama co už máte?
Odpovědět
Profilova fotka
My máme ten samý termín a už máme skoro všechno navržené, načrtnuté, koupený kraftový papír a čeká to, až to dáme do tisku. :-) Máme místo, fotografa, kameramana. :-) Máme dárky pro hosty, vázy postupně zvídáme... :-) V týdnu si jedeme vyzvednout snubáky, protože byly za super cenu, tak aby nám to neuteklo, vzali jsme je hned. :-) A taky máme rozpočet na 90.000,-, tak doufám, že to ještě stáhneme. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Taktez 1.7.17 mame zamluvenou fotografku, misto hostiny, prstynky mame vybrane a dame si je pod stromecek. Saty si chci zkouset v listopadu. Postupne nakupujem veci na dekoraci. A jeste porad nacerpavam inspiraci. A pomalu s klidem :-) :-) hlavne si to uzivat a ne stresovat!
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, přidávám se s krásným datem 1.7.2017 :). My máme zamluvené místo obřadu a hostiny (v listopadu jdeme potvrdit a blíže se domluvit), oddávajícího, fotografa a video (zaplacená záloha), DJ, já už mám koupené šaty :D. V říjnu nebo listopadu se vrhneme na výboru vývazků, vymyslíme oznámení a jmenovky na stůl. O výzdobě už nějaké představy máme a začínáme zkoušet první tanec. Tak ať nám to jde pěkně od ruky děvčata :)!
Odpovědět
My to mame take 1.7.2017, bude to v Hluboke nad Vltavou, jeste ted resime, zda obrad bude v zamecke zahrade, nebo na nadvori Hotelu Stekl, kde bude hostina s naslednou party. Jinak mame fotografa, video, DJe, moje svatebni saty a boty (jeste shanim zavoj, cekam na nejake vyhodne dealy, slevy nebo zdejsi bazarek). Save the dates jsme rozeslali a pozvanky nejspis budou v tom samem duchu, vyrobili jsme si je sami. Take mame zabookovane libanky komplet :) Ted je v reseni kvetinarka a dekorace. Dort mi upece sestra, a nejake makronky a kolacky taktez. Jeste nemam mini darecky pro hosty a zbytek prkotin, jako jmenovky na stoly, zasedaci poradek, atd. Na to si, myslim, je jeste cas. Prstynky take jeste nemame, ale mam kontakt na klenotnika, ktery vyrobil muj zasnubni prstynek, tak to bude asi tam.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Ahoj taky se pridavams terminem :) svatbu mame na hrade Valdstejn :) mame fotografku a misto hostiny,jinak nic :-D
Odpovědět
no tak já jsem před vánocema měla zajištěného fotografa,DJ,místo obřadu a místo hostiny,švagrová mi vyrábí jmenovky...no a ted už o5 začínáme řešit téma svatba..
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?