Starší manžel o 20 let, máte některá?

Profilova fotka
Starší manžel o 20 let, máte některá?
Odpovědět
1
2
@ovenka1 mám, ještě o něco víc :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Vážně? a o kolik, jestli se můžu zeptat. A jak, jsi spokojená? Já moc. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@ovenka1 Já o 15 let, ale brát se teprve budeme ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mám :-) o 21 let. Tedy abych to uvedla na pravou míru, je to starší přítel, manžel bude až příští rok :-) Spokojenost samozřejmě velká, jinak bychom se nechtěli brát...
Odpovědět
@ovenka1 28 :-) a spokojená jsem, jinak bych si ho nebrala...jsme spolu 5 let a klape to :-)
Odpovědět
Profilova fotka
:-) tak to je pěkné :-)
Odpovědět
@ovenka1 o kolik je starší ten tvůj?
Odpovědět
my jsme s mým přítelem o 13 let a příští rok plánujeme svatbu,neměnila bych,stejně starého přítele jsem měla 7 let a neklapalo to...
Odpovědět
Profilova fotka
@pupickova o 20 let :-) a bude to 3 roky v lednu, co jsme spolu a 2,5 měsíců manželé
Odpovědět
Profilova fotka
@lucisek1984 taky tak, neměnila bych.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Mohly bychom znovu otevřít toto téma? Mám přítele staršího o 20 let. Jsem dost špatná z reakcí lidí okolo. Svatbu nechystáme, jsme spolu necelé tři měsíce, ale cítím, že bych s ním klidně strávila zbytek života a o to víc mě reakce lidí tolik mrzí..
Odpovědět
Profilova fotka
@kecka28 muj manzel je strasi o 16 let a nemenila bych. Jsme spolu pres 6 let, mame 2 deti a dnes slavime rok od svatby. U nas teda byly reakce vetsinou v pohode, naslo se jen par odpurcu a z jejich reci jsem se snazila nic nedelat - mozna nam zavideli, mozna to mysleli dobre, ale do naseho vztahu jim nic nebylo. Nejdulezitejsi bylo to, ze muj partner mi je od zacatku oporou, miluje me a ja od prvniho setkani citim, ze nikoho jineho bych vedle sebe nechtela.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@kecka28 Ahoj :) je fajn, že jsi našla někoho s kým ti je dobře, a jestli je mu o 20 let víc, a co ???? Hlavní je, že si rozumíte. Ale chápu, že zamrzí některé negativní reakce, ale zkus to brát tak - že nějaký "rejpal" se najde vždycky, ať už se to týká čehokoli.... Takže se na to zkus povznést (ikdyž vím, že to mnohdy nejde jen tak hodit za hlavu), ale trápit se tím - tím si taky nepomůžeš - spíš naopak! Takže kašli na všechny ostatní, hlavní je, že jste oba spokojení :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@palomitacheca To zní skvěle... dává mi to naději na lepší zítřky:-) děkuji!
Odpovědět
@kecka28 Já si myslím, že podle reakcí lidí poznáš, jak Tě vlastně mají rádi, jak Tě znají apod. Chápu obavy třeba rodičů, prarodičů, pokud ale jde poznat, že to jsou orpavdu obavy a ne zbytečné rejpání, protože i v blízké rodině se bohužel dají najít nepřející (to Ty ale musíš vědět, Ty je znáš). Zkus si představit sebe a svou dceru jednou.... Taky bys možná měla strach, jestli je s ní přítel opravdu proto, že ji miluje.... Aby nebyla nešťastná jednou, až budou oba starší, protože on bude pořád o 20 let starší.... Ale jinak z reakcí jiných lidí bych si starosti nedělala. Naopak na těch, co o mně šíří nebo si o mně myslí nějaké hlouposti, by mi už tím pádem nezáleželo a ti ostatní, co mě orpavdu mají rádi, mi budou štěstí přát. Držím palce, možná jsem se do toho trochu zamotala, ale snad je poznat, co jsem tím myslela:-) Pokud cítíš, že je to ten pravý a chceš být celý život s ním, tak nesmíš promarnit takovou šanci
Odpovědět
Profilova fotka
@kecka28 u tebe v profilu jsem cetla, ze je tvuj pritel cizinec, jak casto se vidite? My krome vekoveho rozdilu meli od zacatku vztah na dalku, i kdyz to bylo jen 220km, asi 3 hodiny cesty. To taky nekteri nedokazali pochopit... travili jsme spolu vikend co 14 dni, obcas nejaka dovolena. Kdyz jsme ale byli spolu, tak jsme si spolecny cas naplno uzivali a hodne jezdili po vyletech. Po 9 mesicich jsem neplanovane otehotnela a po sestinedeli jsem se se synem prestehovala k partnerovi... :-) drzim pesti, aby ti to tentokrat vyslo, zaslouzis si byt stastna ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@svatba28 @palomitacheca @kuliseks Díky holky... já jsem asi fakt pitomá že řeším ty ostatní lidi. Cizí jsou mi jedno, vadí mi nepřejícnost nejbližší rodiny. Navíc když vědí, čím jsem si prošla kvůli bývalému příteli. Palomitko - ano, Auke je Holanďan. V ČR pracuje pro zahraniční firmu s tím, že je 10 dní v ČR, 4 dny v NL a střídá to. Za dva týdny má sjednanou schůzku s důležitým člověkem a bude ho žádat aby mohl mít headoffice tady v ČR ale dál by pracoval pro tu firmu. Uvidíme no... A ano, také my si užíváme společný čas... bydlíme spolu, nebylo nač čekat, randili jsme 8 neděl, pak jsem mu řekl a at zruší hotel a je u mě..
Odpovědět
Profilova fotka
@kecka28 tak to jste taky docela rychli ;-) mam kamaradku, ktera se seznamila s partnerem, po par tydnech byla svatba a po svatbe 1.dite :-) ted uz jsou spolu asi 7 let a maji 2 deti. Snad mu tady ta prace vyjde, hned by to bylo lepsi, ze? Jinak zrovna ta neprejicnost z rodiny by me taky hodne mrzela. Mam svou rodinu rada a vadilo by mi, kdyby muj vztah neschvalovali.
Odpovědět
Já to mám zase naopak, přítel je mladší, i když teda jen o 5 let.. A šli jsme do všeho po hlavě. Po měsíci chození mě požádal o ruku, jsme spolu od ledna a za příští pátek nas čeká náš den :) Slyšela jsem hodně posměšků, jak si můžu brát mladšího a že to nevydrží a podobně.. Díky těmhle lidem vím, že nemá cenu si dělat starosti co si kdo myslí, ale užívat si lásku toho vyvoleného :) Nikde nejsou napsaná jasná pravidla jak má vše být.. Dříve bylo běžné, že se lidé brali v 18ti letech a v dnešní době je to něco nepředstavitelného. Odprostila jsem se od všech takových předsudků a je mi mnohem líp. Takže opravdu si nelamte hlavu s tím, kolik mu je.. A rodina jednoho dne pochopí jak moc jste šťastná .)
Odpovědět
Ahoj,s dovolením se přidávám k debatě,určitě si nikdo nenechme do starších či mladších partnerů mluvit ;-) Opravdu ten, kdo nás má rád,nám naše štěstí a spokojenost přeje a ostatní buď závidí,nebo jen chtějí pomlouvat.já to mám teda taky opačně,mám teď už 14dní, manžela mladšího o 11let,čekáme miminko a téměř od začátku vztahu jsem si tak nějak uvnitř byla jistá,že tohle je "ten pravý".A to rozhodně nejsem žádná mladá nezkušená a naivní(je mi 38).V životě jsem měla různě staré partnery-i toho o 20let staršího, ale na tom věku opravdu až tak nezáleží,Vždycky je to o lidech,ne o tom jaký mají rok narození. ;-) Takže rozhodně si všechny svou lásku užívejme a buďme šťastné :-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@ivetavis Z toho si nic nedělej. Znám 3 páry, kde muž je znatelně mladší než žena. U jednoho je rozdíl 7 let, u druhého 8 let a u třetího dokonce 16 let. A klape jim to báječně. Jsou spolu velmi dlouho, někteří mají děti. Takže víš co, pět let je prd :) Mladšího jsem měla o dva roky. A věk rozhodně nebyl důvod našeho rozchodu. Teď mám o 10 let staršího a také je to moc fajn!
Odpovědět
Profilova fotka
@kecka28 Bud uplne v pohode a reci lidi neres. Kazdy radsi resi ostatni misot aby zacal sam u sebe. Ja mam manzela starsiho o 17let a v zivote bych nemenila. Malinko teda asi zakezi na tom, jak dany muz vypada a jaky ma pristup k zivotu, ale ja jsem jeste nikdy nemela pocit, ze by mezi nami byk takovy rozdil. A diky tomu, ze tak manzle ani nevylada, tak to nikdo neresi. Uzivej si nivy vztah a ja ti mc drzi pesti at jsi stale statstna jako ted.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Profilova fotka
My jsme o 17 let a taky bych nemenila, vzdycky jsem byla na starsi a tenhle je ideal :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
My jsme také víc než dvacet let od sebe. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
;-) ahojky,je mi 22 ,přitel je starší o 20 let .. jsme spolu tyden a začinájí komplikace..no spiš narážky od mojí rodiny ..občas to vzdávám i když ,ě neskutečně přitahuje a chci sním být ..Já si sním budoucnoust představit dokážu ..ale ostatní s tím nesouhlasí..už jsem to začala vzdávat ..prostě přišla krize ..psychický nátlak..nevím jestly to zvládnu ..ale on mě rád a drží mě ..:/
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme s budoucím manželem jen o 9 let ,ale před pár lety jsem měla o 21let staršího ,ale to nedopadlo;-)..../díky bohů:-D nyní bych neměnila;-) pokud o vztah stojí ustát to musíš já to poslouchala 5let i když měli pravdu už neslo ani tak o věk jako o jeho chování pak jsem na to přišla sama a utekla včas:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@andilek85 jako on je v pohodě zatím si rozumíme, má z prvního manželství 2 holky a nejstrajší je o 9 let mladší než já ,tak to se dá :-D ..Budu taková tetka..jinak mojemu je pořád 15,někdy si připadám starší já ..akorát trochu žarlíme pokouší se mě omezovat ,ale spíš má strach nějak jsme si to vysvětlily .. no až na reakce moji rodinky jsem spokojená s doufám že někdy také přispěju fotkama ze svatby :-p ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kliknik no omezovat se nenechej to je trošku brzo a žárlivost do jisté míry je zdravá. ...potom už ne měla jsem zarlivce toho o těch 21let staršího a skončilo to litanim po doktorech....na x let...a 2deti taky měl no byli to boje dcera o 9let mladší než já a syn o 11let...
Odpovědět
Profilova fotka
To určitně nenecham,jsem dominantní..občas mu lištím :D Ale jen lechce,aby byl hodnej a ndedělal ukvapené závěry ..Doufám že to dopadne dobře,kolektiv ho až na maminku s babičkou bere ..tam to bude těžký a to ho ještě ani neviděly :)
Odpovědět
Profilova fotka
@kliknik ono většinou vadí rodičům pokud jsou +- ve stejném věku :-D
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?