Samoopalovák

Ahojte nevěstinky, používáte některé samoopalovací krémy? Doporučíte nějaký? A používáte k nanášení rukavici? Děkuji ;-). Jsem hrozná běloba, čili opálení hlavně nechci moc nápadné :).
Odpovědět
Záleží jestli ti jde o každý den nebo jen na jednorázovou akci. Pokud na každý den, doporučuju samoopalovák ve spreji od Bioderma, ale je blbost ho dávat na celý tělo, stačí jen obličej a krk. Není moc tmavý, dodá jen jemné opálení. Pokud ti jde o jednorázovou akci, mám z Rossmanna hnědou barvu, kterou na sebe napatláš (ideální i na ruce a nohy) a večer ve sprše umyješ. Nedělá fleky, ale chce to aby ti to pomohl někdo natřít, ať nevynecháš žádné místo, měla bys flek a lehce barví ruce, takže ať tě natře někdo, kdo na akci nejde :) Z rukou to jde hůř umýt, musíš více krát než jednou a pořádně drhnout. Oblečení špiní pouze tak, jak samoopalovák...jde vyprat a lehce špinavá jsi jen na místech, které se nejvíc otírají zevnitř! Pokuď ti jde o svatbu, tak bych asi zašla do salonu a nechala si udělat nástřik, ten drží perfektně minimálně týden :)
Odpovědět
Samoopalovák .... za mě už nikdy více měla jsem opalovák od Diora nejlepší snad co šel sehnat je to hloupost nikdy to nenaneseš na celé tělo rovnoměrně si představ záda- zadek- stehna jak si nanašíš hendou barvu rovnomerně...... NEJVĚTŠÍ PEKLO ALE JE ŽE KDYŽ SE ZAČNEŠ POTIT SAMOOPALOVAK SLÉZA S POTEM DOLŮ TZN. MÁŠ ŠPINAVE SPODNÍ PRÁDLO, RUČNÍKY, LOŽNÍ PRÁDLO. Místo kde se potíš se udělají skvrny takové mapy. Občas to vypada jako lupenka. Už lepší je nástřik té barvy na tělo nebo prostě solárko na nějakou dobu tě 10 sezení v solárku nezabije :)
Odpovědět
Profilova fotka
Tělové mléko Garnier se samoopalovací složkou - neopaluje moc a můžeš ho používat každý den a nebudou fleky a zároveň pěkně hydratuje pokožku. Jsem taky hodně bílá a tento krém mi vyhovoval když si po nanesení umyješ ruce normálně mýdlem, tak žádné fleky nikde neudělá, nic nemusíš drhnout. Na oblečení také žádné fleky nedělá.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?