Psychologičky v SR i ČR

Ahojky,najde sa niekto,kto studuje psychologiu alebo uz v tejto oblasti pracuje??? ;-)
Odpovědět
Ahojky, jedna pracující se hlásí :-)
Odpovědět
Ahojky,jeee,aspon niekto...a v akej oblasti pracujes???Ja zatial studujem,teraz mam ist do tretieho rocnika...
Odpovědět
:) pracuji ve zdravotnictví, takže klinická ps. a ty bys ráda dělala co?
Odpovědět
fiha :-) tak to mas asi to najtazsie,nie??? No ja praveze este neviem,teraz som praxovala u klinickej psychologicky,a ta praca sa mi zda byt dost narocna,hlavne psychicky.Rozmyslala som skor nad poradenskou alebo pracovnou.Lenze pravdepodobne uz magisterske studium nedokoncim,a neviem ci by som sa mohla uplatnit iba s Bc. Mgr.budem dufam mat,ale zo slovenciny a vytvarky.Myslis,ze by sa to dalo sklbit???
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky, já jsem také studující skoro psycholog(když se zadaří, tak v zimě úplný). nevěděla jsem, že psycholog může být i s bc?... my máme studium jedině magisterské... lednacek: a jak dlouho už pracuješ?
Odpovědět
Ahojky sunny:)...no my mame aj bc.,ale praveze neviem,ci mi to k niecomu bude....to ma super,ze uz budes koncit.A kde chces pracovat?
Odpovědět
sunny: 2 roky. a co hodláš dělat ty?
Odpovědět
adelii: no, těžké to je, ale mě to baví, takže si nestěžuju. Co se týče tvé volby, myslím, že by to mohlo jít, ale nejsem vědma, zavísí to od konk. zaměstnavatele...hodně zdaru
Odpovědět
lednacek:...jj,jasne:))...ja som taka stresantka,teraz mam kopec volna,tak stale rozmyslam moc do buducnosti:)dakujem:)
Odpovědět
a: to znám a někdy je to jen ku problémům. Umět tu hlavu občas vypnout, hned by bylo lépe :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky holky:) Kde budu pracovat ještě nevím, teď hlavně napsat diplomku, udělat státnice a pak uvidíme. Docela by mě asi bavila poradna, něco s dětma, nebo tak nějak:) I klinická je zajímavá, o té jsme přemýšlela, že až budu starší, zkušenější, s nějakým výcvikem, tak že bych ji chtěla dělat.
Odpovědět
a o čem píšeš DP?
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
píšu o hodnotové orientaci a antisociálním chování u 10letých a pak to chci porovnat s 15letými žáky.
Odpovědět
hm, to zní fakt zajímavě. tak hodně zdaru :-)
Odpovědět
sunny,to mas fajn temu,ja mam hrozne debilnu temu asi: Psychologicke aspekty v rozpravke...ani vlastne neviem o com to bude,precitala som psychologicky vyklad podle marie von franz,ale som z toho nejak mimo :-p ...neviete o tejto teme nieco???ani neviem ako zacat :-| lednacku,a ty mas aj doktorat?lebo som pocula,ze klinicka sa da robit jedine s doktoratem,co je na tom pravdy???
Odpovědět
a: no, to máš teda téma asi ve výsledku zajímavé, ale cestu trnitou. Tak ti přeci musí poradit vedoucí DP, ne, od toho je? jinak dokrotát mám malý (PhDr), PhD si dělám. ale do kliniky to nepotřebuješ, bohatě stačí Mgr.
Odpovědět
no snad poradi,ale uz som chcela mat nieco cez leto napisane :-D ...ty musis byt teda sikulka,to bol moj sen:)...a kam si chodila na vysku???
Odpovědět
Adelii: Držím palce, musíš být silná, psaní DP je hodně vyčeprávající. Jinak já chodila na FFUK, do Prahy...
Odpovědět
...diky,budem:) ...tak v Prahe je uplne ina uroven,ako u nas...ja mam pocit,ze nemam ziadne vedomosti,a to do mna doma stale hustia,ze ved som buduca psychologicka,musim si vediet vo vsetkom poradit a aj ostatnym:-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj holky:) lednacek: jojo, psaní je vyčerpávající, já nerada něco píšu... Ať už to mám za sebou... Adelii: a ty chodíš kam? Jojo, máme si se vším poradit a ostatním taky:)) jsme přece jen lidi, jako oni, a ne žádní bohové:))
Odpovědět
Adelii: nechci tě zklamat, nevím, jaká je úroveň u nás, ale věř, že jsem ze školy do praxe vybavená nebyla. Je to o tom do toho skočit, topit se a postupně se učit, učit a učit a doufat, že to neděláš úplně špatně. Naštěstí existují školitelé, které musíme mít (dělám předatatestační přípravu) a ty nás zachraňují každý den :-)
Odpovědět
Profilova fotka
lednacek, Adelli: taky mi připadá, že mě v té škole toho moc nenaučili, tak jsem zvědavá jak moc se budu topit já...:)
Odpovědět
Sunny: :-)
Odpovědět
...no ja chodim do skoly do Trnavy,vyuka nic moc,trosku to ucitelia flakaju,takze samostudium:) ...ale aspon ste ma potesili,ze v tom nie som sama:))) ...inak,preco ste si vybrali prave psychologiu???
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?