Nevěsty, 30leté maminky, jsou tady nějaké?

Profilova fotka
Ahoj,mam 2 děti a budouci manžel dceru ve střídavé péči,takze se dá říct,že mám děti 3 :-) . Budu se vdávat poprvé a věřím,že naposled. Jsou dalsi takové nevěsty nebo už vdane paní? Jakou volite svatbu a šaty? Budete mít bílé? Jak se cítíte,že se konečně vdavate? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky,já se vdávám také poprvé a mam 8 letého chlapečka a můj přítel 6letou dcerku.... Já se na svatbu mooc těším a užívám si přípravy i když jsem nečekala,že je toho tolik :-D Šatičky nevím jestli budou úplně bílé,ale nejspíš ano... :-)
Odpovědět
Ahojky, mám o pár let víc a taky se budu vdávat..poprvé...:-) Máme s přítelem 2 děti, tak už jsme si řekli, že hlavně kvůli nim.. Svatbu pojmeme dost uvolněně, jen grilovačka na zahradě s kamarádama a rodinou... Prostě žádnej stres, stejně se nic nezmění a chceme si to užít.. ;-) Bude to fajn, uvidíš... :-)
Odpovědět
Ahojky, také se vdávám poprvé a pevně věřím, že naposledy :) Máme spolu jednoho klučíka a jsme spolu snad sto padesát let :) Šaty budu mít jednoduché bílé :) a svatbu budeme mít malou a rodinnou a stejně jako sonji bude jen zahradní raut s kýtou, na pohodu :)
Odpovědět
Taky je mi lehce přes 30 a s ženichem máme spolu dvojčata, společné starosti, hypotéku, tak už je načase i ta svatba :-D bude to pro oba poprvé. Takže budu mít krémové šaty (bílou mít nemůžu, vypadala bych jak smrtka) a všechno ostatní budu mít prostě jako klasická 20letá nevěsta :-D
Odpovědět
Profilova fotka
koukám,že to máme všechny hodně podobné,my budem mít taky jen grilovačku,no někde jsem tu četla,že se bílé šaty už moc nehodí,ale já je chci :) @sonji To vím,že to bude fajn. Však už taky bylo na čase :)
Odpovědět
Ahoj, taky je mi lehce přes 30 a máme spolu devítiměsíční dcerku. Co se týče svatby, tak bude tak, jak má být - bílé šaty, rodina (i to je 40 lidí). Docela se už těším :-) @marci_1 nevidím důvod, proč by se nehodily bílé šaty, když je to poprvé a se vším všudy ;-)
Odpovědět
Šaty budu mít asi bílé, dlouho jsem přemýšlela, původně jsem si chtěla jít do nějakých neformálních, ale asi by mi to bylo líto, tak snad to dobře dopadne 8-) S dvouma dětma jít za princeznu ...nevím... nevím.. x-)
Odpovědět
Ahoj, já 29, skoro 6 letý syn a za 5 dní se s jeho tatínkem bereme :-) Šaty budu mít bílé, svatba bude spíš skromnější, vzhledem k tomu, že je to pro nás jen formalita - pozvali jsme jen nejbližší rodinu, místo hostiny bude svatební oběd v hotelu, fotit bude přítel budoucí švagrové, který se amatérsky zabývá fotografováním, ale má vynikající techniku a běžně svatby fotí. Ze začátku jsme uvažovali o svatbě ve 4, šaty jsem chtěla jen bílé peplum pouzdrovky, ale nakonec to bude svatba se vším všudy, protože si to chci užít a ne to jen tak "odfláknout" :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, tady 35 let /to je děs/ a v den svatby skoro 4 letý syn. šaty jsem chtěla bílé, ale nakonec bude slonová kost. Ani jsem neuvažovala, že by měly být jiné.
Odpovědět
Ahojky,mne je skoro 31, svatba za mesic,ani ne. Mam 7 letou dceru a s přítelem 10ti mesicni mimco. Pro me poprvé, pro nej ne. ani jsem neuvazovala ze bych kvůli veku mela mit něco jinak...jako ze jsem stara? Tss, v nejlepim veku prece :-D ¨mam klasicke priceznovske saty a proste všechno co k tomu patri :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, je mi 30, příteli 31 a pro nás oba je to první a doufám že poslední svatba :) děti nemáme, jen dvě kočky a jsme spolu 4 roky. Svatbu budeme mít za měsíc a docela velkou - budu mít šaty bílé, jednoduché a závoj :)
Odpovědět
Ahoj, je mi 33, mám 5 letou holčičku z dřívějšího vztahu. Přítel je bezdětný. Svatbu budeme mít klasickou. Pro mě i pro přítele to bude první svatba, tak proč si ji neužít v bílém:-)
Odpovědět
Článek se načítá
Ahoj, tak me uz bude 33 krasnych let a s pritelem mame skoro 2letou holcicku. Puvodne jsme chteli jen malickou svatbu, ale nakonec to bude regulerni svatba s 50hosty a ja budu v bilem. Chci si to planovani a pripravy poradne uzit, doufam, ze uz zadne jine nebude. Tak snad se ze me nestane neco jako bridezilla :-D
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Ahoj já se taky vdávám poprvé je mi 33let a mám 6letého kluka a 2-5letou holčičku :-),šaty budu mít bíle a svatba bude o cca 30 hostech,děláme to skrze to že jsme spolu 12rok a i kvuli příjmení jelikož je děsný že to jsou moje deti ale ja se jmenuji jinak(hlavne ve školce) @marci_1
Odpovědět
Ahoj, mě bude za měsíc 30 let a vdávala jsem se teď. Jsem v 9.měsíci těhotenství ;-)
Odpovědět
majda81 nápodobně :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?