Mladé nevěsty. Sjednotíme se?

Profilova fotka
Ahoj, vím, že tady tohle téma už je, ale už tam dlouho nikdo nic nenapsal:-( Takže jsou tady mladé nevěstinky? Sjednotíme se? Kolik vám je? Bydlíte spolu? Jak jste spolu dlouho? Co rodiče na to, že se berete? A tak? Mě je 22 a jsme spolu 4 a půl roku, třičtvrtě roku spolu bydlíme a budeme se brát v červenci 2012. :-)
Odpovědět
1
2
14
Ahoj, tak jestli toto téma je, tak ho uzavřou.... :-( máme to podobné... také je mi 22, chodíme spolu už skoro 3 roky, svatba bude v červnu 2012 a rodiče jsou moc rádi :-) a bydlíme spolu už asi dva roky....
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, myslím, že jsem tady jedna z nejmladších, bude mi 20, v červenci jsme měli svatbu a jsme spolu rok a 7 měsíců :-) Rodiče věděli, že jsem našla tu pravou lásku, tak proč by mi bránili ve štěstí :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to je super:-) holky moc vám to přeju. tak uvidíme kdy nám ho smažou. My jsme taky neměli problém s rodičema. Naši měli strašnou radost a máma akorát řeší co si vezme na sebe:-) a bydlíte samostatně nebo u nečích rodičů?
Odpovědět
@michaela_k Jo, tak to u nás také rodiče řeší - teda hlavně maminky :-) my bydlíme sami .... co vy?
Odpovědět
Profilova fotka
no hlavně aby byly krásné, že?:-) my bydlíme taky sami v podnájmu a pak nějak až budme svoji si vezmeme hypotéku a nějakej baráček...dneska to ani jinak nejde:-( Jinak jsem koukala, co už toho máš??:-) já mam jen korálky na stůl. :-)
Odpovědět
@michaela_k Myslíš fotky v albu? To je jen představa, a co se mi líbí.. jinak mám jen pár dekorací.. nic víc :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@elisp jj to já mam taky fotek uloženejch v pc mraky, budu to ladit asi do fialova jen tak jemně:-) no uvidíme je to daleko, ale stejně na to musim myslet každej den. fakt bláázen:-)
Odpovědět
Ahoj holky tak se přidávám=) mě bude v den svatby 21. No a rodiče byli trošku v šoku, ale mají mého snoubence rádi takže to bylo v pohodě:)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojda, nevím jestli spadám do kategorie mladé nevěsty, ale je mi 22 a svatba bude v roce 2013:) až dodělám školu:) jinak jsme spolu 3 roky a bydlíme také spolu, ale u rodičů :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky:-) @eiliko tak koukám, že nejsem nejmladší!:-) co jsem zjišťovala tak ze spolužaček jak ze střední tak ze zš je vdaná pouze jedna, tkerá už má celkem velký děti na náš věk:-) ale všeobecně mi přijde, že se vrací trend mladých nevěst. Mimochodem přeju moc štěstí a kdy se budeš vdávat? @denisaho jasně že spadáš do kategorie mladé nevěsty, nejsme přece žádné staré páky!!:) co děláš za školu?
Odpovědět
@michaela_k No ono to uteče.. už to taková doba není,... my budeme mít asi začátkem června...
Odpovědět
Profilova fotka
my 7.7. doufám protože u nás na matrice se obejdnávaji termíny až od 2. ledna.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@michaela_k u nás vlastně zatím také není nikdo vdanej ani ženatej:) možná, že za ty dva roky budu první:) ale nevidim důvod proč čekat, až mi bude třicet:) chceme baráček a pak děti:) no studuji historii, moc krásné studium, jen s uplatněním je to horší, ale dneska není práce skoro v žádném oboru:)
Odpovědět
@michaela_k Svatba je 11. února - vždycky jsem se chtěla vdávat v zimě:) a ty?
Odpovědět
Profilova fotka
@denisaho fakt? to jsem chtěla taky studovat, jsem blázen do středověku, ale fakt neni uplatnění, ale alespon něco studuješ, já jsem se tak dlouho rozhodovala co studovat, až jsem nešla studovat nic, mam maturitu, jazykovku a makam v kolbence, protože nemam žádnou praxi na to, abych šla dělat za 13000 někam do kanclu, tak makam za vícm, ale rukama a totál se zasekam...je to na prd:-( @eiliko svatba v zimě je krááásná a pohádková,ale musí být sníh, já se budu vdávat v létě. bduu mít celkem velkou svatbu a ta mi přijde lepší v létě:-)
Odpovědět
@michaela_k A jakou střední jsi studovala? A proč za 13? Našla bys i jinou práci, kde nemusíš rukama, a daleko za víc...
Odpovědět
Profilova fotka
Tak se taky přidávám, pokud můžu :-) Je mi 22, s přítelem jsme spolu skoro 7 let.Přítel je o 10 let starší, takže rodiče s tím celkem počítali :-)
Odpovědět
@jennie89 Tak koukám, že nás 22letých budoucích nevěst je docela dost ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@elisp Vypadá to tak :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@michaela_k jj jsem na magisterském studiu, přinejhorším si dodělám pedagogické minimum:) a půjdu učit, ale to přinejhorším:) kolbenku ti nezávidím, to musí být naprd, tak ještě můžeš jít studovat třeba dálkově:) to zase není tak náročné:) jinak dneska sehnat práci je těžké, taky si nejsem jistá jestli bych našla něco, kde bych mohla mít aspoň 20 tis hrubého :(
Odpovědět
Profilova fotka
@elisp bohužel nemůžu v okolí sehnat žádnou práci:-( všude chtěj praxi a tu nemam jen 1/2 roku jako recepční v hotelu. a dojíždět do prahy nebo do plzně (mám to oboje stejně daleko cca 50 km) se mi asi moc nevyplatí:-( koukám na inzeráty a posílámm životopisy. snad se něco objeví. Ta práce co dělam je aspon dobrá v tom, že se vidim s rodičema (oba tam pracujou) a mam 15 dní v měsíci volno. @jennie89 vítej.:-) 7 let pááni gratuluji:-) ten můj je o necelý 4 roky starší a jsme spolu 4 a půl. rodiče s tim teda asi nepočítali, ale vzali to dobře:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@michaela_k Jj, v lednu to bude 7 let, zdá se to hrozně dlouho, ale staršně rychle to uteklo :-) My spolu už 3 roky žijeme, takže to pro naše nebyl šok :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@denisaho to já mam 21 hrubého v kolbence...ale je to kolbenka:-( jj koukala jsem na dálkové na pajdu tak zkusim to ale až příští rok, ted už to nestíhám... :-( mě by učení bavilo už odmala sem chtěla být učitelka, tak uvidime. už jsem to jednou na vš zkoušela (čj se zameřením na vzdělávání v plzni) ale debilní scio jsem neudělala.:-(
Odpovědět
Profilova fotka
@michaela_k Já studuju na Přírodovědecký fakultě v 'Praze, biologii a chemii se zaměřením na vzdělávání, takže budu učitelka :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@jennie89 my jsme spolu byli cca 2 roky u jeho rodičů, ale to jsem tam jen občas přespávala a ted jsme v podnájmu je to parádička, ale chtělo by to svoje. Ale jsem opravdu štastná ted. sice jsme měli na jaře nějakou krizi, ale ta naštěstí pominula, pořídili jsme si pejska, dostala jsem prstýnek a už je to v pohodě:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@michaela_k Nás taky potkala krize letos na jaře :-D Ale zvládli jsme to, přesně dostala jsem prstýnek a bylo :-D Jen toho pejska už máme 2 roky..
Odpovědět
Profilova fotka
@jennie89 brrr... k tomu nemam bunky, já spíš ty humanitní obory:) chemii jsem měla naposledy na zš a to bylo nějak -ný, -naty, - itý...blablabla to je jediný co si pamatuju:-D
Odpovědět
Profilova fotka
@jennie89 co máte za psíka?
Odpovědět
Profilova fotka
@michaela_k maďarského ohaře :-) a vy?
Odpovědět
@michaela_k No já jsem jeden čas do práce dojížděla kolem 80km, a vyplatilo se mi to tedy.. 50km podle mě tak hrozný není.... když jsem nastupvala po škole do práce, tak jsem taky praxi neměla.. a ouhle - už jsem v bance 3 roky :-)
Odpovědět
1
2
14
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?