Kolik se dá zhubnout za 10 dní? :o)

Profilova fotka
Prave jsem si byla zkusit saty a jsem zoufalec - mam hrozne silny ruce...da se to nejak""vylepsit" za 10dni ? :-N
Odpovědět
Profilova fotka
@pezotka206 Za 10dni to tedy moc nevim.. urcite ale nezkousej silenosti jako do svatby nejist apod., akorat si tim pokazis svatbu, protoze budes vycerpana, bude ti spatne, atd.. a zenich prece vi koho si bere, tomu na nejakem kilu nebo centrimetru navic nezalezi, tak se tim zbytecne nestresuj a uzivej si posledni predsvatebni dny ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@martaveg jj mas pravdu..zkusim alespon nejist pecivo a naposledy jist v 17hod ( to mi v mladi :-) ) fungovalo. Dam zpravu, jestli to k necemu bylo :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já ruce vylepším solárkem a krajkovým bolerkem ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já už bych to nechala, tak jak to je...jak píše @martaveg akorát by sis mohla zkazit svatbu a to určitě nestojíš. Věřím, že drasticky se dá zhubnout i 4 kila, ale rozhodně to nebude na rukou.
Odpovědět
Za 10 dnů určitě nic .... teď už to nezachráníš. A nejíst pečivo a jíst naposledy v 17 hod je pěkná hovadina - to Ti potvrdí každý výživový poradce ;-) Vykašli se teď na to a po svatbě se zaměř na celkovou změnu životního stylu :-)
Odpovědět
.... ale když se dívám na Tvoje fotky, vypadáš velice dobře :) Nic takového nepotřebuješ ...
Odpovědět
Profilova fotka
@kockant diky..,ale znas to.To je ten blbej vlastni pocit.. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
holka... koukáš někdy na sebe do zrcadla :D :D :D kde bys chtěla hubnout prosím tě? Jinak opradu nejíst pečivo ti žádný výživový poradce neschválí. V pečivu je vláknina a tu organismus potřebuje. Vyprdni se na hubnutí a užívej si poslední svobodné dny :D za chvíli z tebe bude "mladá paní".
Odpovědět
@pezotka206 Spíš zapracuj na tom pocitu, protože na těle pracovat nemusíš. Myslím , že tu jsou jiné , které by to nutně potřebovaly a přitom to neřeší. Srovnej svoji fotku s fotkami " oněch " nevěst a blbý pocit bude fuč. :-D :-D
Odpovědět
podle fotky Ti upřímně říkám,že to nepotřebuješ:) máš pěknou postavu,ale jestli nejsi spokojená, tak vyřaď bílé pečivo-nahraď ho tmavým žitno-pšeničným, s knedlíky a sladkým pečivem se taky rozluč, odpoledne žádné sladkosti (jen dopo a s mírou samozřejmě), žádný tvrdý alkohol, vyřadit sirupy a slazené pití dělá taky hodně...hlavně musíš jíst pravidelně několikrát a po malích porcích, je blbost od 17hod nic nejíst,tělo si bude dělat zásoby a přibereš, no a pohyb :) to je snad jasný. teď bych se na to ale vyprdla, sluší ti to,tak se nestresuj postavou, ať si ještě v posilovně neuženeš svalovku a u obřadu ti nekručí v břiše!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?