Hostina v rodinném kruhu

Profilova fotka
Dobrý večer děvčata :) Chtěla bych se zeptat, měla jste některé (nebo plánujete) , že na svatební hostinu budete mít pouze rodinu a svědky a na obřadě a oslavě zbytek? Chtěla bych to tak a nevím jak to vymyslet ( s pozvánkami apod.) Předem děkuji za rady :)
Odpovědět
Profilova fotka
@martinapf Martino, v dnešní době je to úplně normální, můžete např udělat pozvánky, na kterých bude, že zvete na obřad a večerní zábavu nebo to přátelům jednoduše napíšete. Věřte, že nejste sama, dělá to tak hodně lidí;)
Odpovědět
Já tak byla jako host a k oznámení jsem dostala pozvánku na odpolední raut, takže není problém to vyřešit ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my jsme to takhle měli taky. Rodině a svědkům jsme dali svatební oznámení s kartičkou, že je zveme na svatební hostinu + menu a hostům co byli zváni na raut jsme dali svatební oznámení a kartičku s pozváním na raut. Všichni to pochopili a nebyl žádný problém.
Odpovědět
Dobrý večer Marti mi se budeme brát dvaměsice po Vás a taky toto řešime na oběd jen rodinu a zbytek večer na rautu a taky nad tím špekuluji ;-)
Odpovědět
My jsme to také tak měli. Rodina, co byla zvána na oběd, dostala kartičku jen s básničkou (nechtěli jsme věcné dary, tak tam byl k tomu verš) a pozvání jsme jim řekli osobně. Všichni ostatní zvani dostali na druhé straně formulku Srdečně Vás zveme na odpolední párty + adresu a čas. I kdo s tím nemel neměl vůbec žádný problém :-)je doporučuji dobře rozmyslet ten čas, my to měli 2,5 hodiny po začátku hostiny a bylo to tak tak.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?