Dobrý den

blbá otázka ale mohu se zeptat, může ženich odjet z nevěstou přímo na svatební den z jejich bydliště spolu? :) Díky za otázku.. :-)
Odpovědět
Může, nikdo ho nezatkne :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Přesně @kuliseks @andilek1190 Pokud netrváte na určitých zvycích, tak se nic nestane :-)
Odpovědět
No, když vám nevadí, že starší příbuzenstvo poomdlívá, což dost naruší ráz oslav... Ne, dělám si legraci, je to úplně jedno. My máme malý byt a už na začátku jsem odmítla, aby se všichni sešli u nás. Tak jsme se sešli až na radnici, všichni to normálně přežili, a já jsem si užila pohodové ráno sama doma (jen s nějakou holčičí podporou, samozřejmě)...
Odpovědět
Proč by nemohli?
Odpovědět
Profilova fotka
Tak tohle mne netrapilo, rano jsme normalne vstali a spolecne vyrazili na hotel, kde jsme meli pripravy, obrad, hostinu a raut. Vsichni prijeli az na misto a tak se auta nezdobila, neresila se roztrhana kolona a bylo tak nejak na pohodu. Svagr ted o vikendu rano prijel k neveste, prevleknul se tam a pak probihala takova ta klasika, kdyz dorazili ostatni svatebcane - predani kytek neveste, maminkam, babickam. Pak pozehnani rodicu a pulhodinova cesta na obrad. Kazdy si ten svuj den D naplanuje, tak jak mu to vyhovuje a uz ted te nikdo neukamenuje, ze nedrzite tradice..... driv prece nepripadalo v uvahu spolecne bydleni pred svatbou, svedek zenicha v "barbarskych" dobach dosvedcoval nevinnost novomanzelky apod. Takze si udelejte hezke spolecne rano a o to ten D bude prijemnejsi :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Přesně jak říkají holky. Jaké di to uděláte, takové to budete mít. My se třeba chystali na hotelu a fotili se ještě před obřadem. Pokud netrvate na tradicích a nesvazuji vas třeba rodiče, zalezi to čistě na vas... Ja bych se třeba doma chystat nemohla. Mamka by chtěla furt něco řešit, ikdyz už není co, a zbytečně by me znervoznovala, stejně jako plny barák lidi... Nechtěli jsme to tak jsme to neměli :-) A bylo to super. Byli jsme všichni v pohodě a s nasima a se vsema jsme se potkali az na obřadu....
Odpovědět
Řekla bych, že je to vaše svatba, na které nevadí nic! Jaké to chcete mít, tak takové to mějte a to platí jak o odjezdu z určitého místa, tak o obřadu, hostině, zvycích, ... prostě o všem! ;)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?