Pršelo někomu na svatbě?

Profilova fotka
Mám z toho obavy,že nám bude příští týden pršet, musím teda deštník sehnat, musí být nutně bílý? Líbí se mi ten černobílý děkuji za odpověd všem:-)
Odpovědět
Urcite musi byt bily, cernobily v zadnem pripade byt nesmi...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky nám přímo lilo a protože jsem si to nepřipouštěla,že bude pršet,tak jsem deštník neřešila a nakonec nám někdo na focení pujčil a byl černý myslím,že je to jedno jaký má deštník barvu hlavně že nevěsta nezmokne a na tom jestli může být nebo ne a má takovou barvu..Svatby v Květnu by být taky neměly a jsou ;-) Tak přeji at máte pěkně a neprší..I když fotograf nám říkal,že by zase nebyly tak krásný mokrý fotky kdyby bylo sluníčko takže k něčemu to taky bylo ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já měla na déšť holiny a dva deštníky jeden bílý jeden černý
Odpovědět
Nám pršelo celý den, venku jsme skoro nefotili a deštník na přechod z/do auta jsem měla průhledný (půjčený). Prý by měl být takový, aby neodpoutával pozornost od nevěsty. No, ale myslím si, že nevěsta má za celý den tolik pozornosti, že ta chvilka dle mě nevadí ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
je krásný .... tak proč ho nemit .... ja na ty tradice a pověrčivost nejsem takže za mě je super :-)
Odpovědět
My měli svatbu v květnu a pršelo celý den :-) Deštník jsme měli na přechody černý a fotili jsme pod střechou. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nám zezačátku pršelo,deštník mi půjčil někdo z hostů - obyčejný velký černý. Pak nám začalo i sněžit... Fotky byly fajn i s černým deštníkem
Odpovědět
Já deštník neřešila vůbec a samo že pršelo. Naštěstí fotograf byl vybaven bílým deštníkem. Jinak bych si schválně vzala deštník barevný - podle toho, do jaké barvy ladíte svatbu.
Odpovědět
Profilova fotka
Moc pekny!
Odpovědět
Profilova fotka
já měla tento samý, ale s bílou krajkou a vypadalo to úžasně :-) na fotkách vypadá spíš jako slunečník :-D
Odpovědět
My měli svatbu v květnu a počasí se střídalo jak v dubnu - takže lijvec byl též a deštník jsme neřešili vůbec, prostě jsem vzala svůj normální červený z domu.
Odpovědět
Profilova fotka
Nam taky prselo (konec kvetna) a den predem jsem kupovala duhovany destnik pro dva.. Fotky nadherne, ikdyz jen naoko, poradne prselo az kdyz jsme se bavili vevnitr :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Ahoj :-) nám také pršelo :-) i když né jak z konve, ale chvílemi dost poprchávalo a i během odpoledního focení . Svatbu jsme měli před 3 týdny a byl to jediný deštivý zářijový víkend :-D Na focení jsem měla deštník z takového toho průhledného materiálu... Absolutně neutrální. Ale fotili jsme se i v altánku a pod stromy, kde se na těch pár sekund dal deštník odložit... Fotky jsou nakonec překrásné ! Jednak je daleko lepší světlo , když je pod mrakem, protože fotky focené za slunka dost berou barvičky a je to takové přepálené.. A navíc jsme měli moc šikovného pana fotografa, který ten deštík a déšť celkově dokázal využít v náš prospěch :-) takže bych se toho vůbec nebála - naopak ! Fotky s hezkým deštníčkem jsou krásně romantické. Má to své kouzlo a aspoň nebudeš mit tuctové fotky za slunka jak většina nevěst ;-) P.S.: ten černobílý je super !
Odpovědět
Profilova fotka
Tak ja jsem letos byla na 14ti svatbach a na 12ti prselo, jakoze fest. Jen jedna nevesta mela destnik, ostatni toho vyuzili a nafotili "blbnuti v desti" :) Zalezi co chcete, pokud se vam nechce moknout, najdete si pobliz nejake nahradni zastresene prostory pro pripad nouze ;) Fotograf (pokud je mistni) by mel mit zmapovane, kam se da zajit - nebojte se zeptat :)
Odpovědět
Profilova fotka
Nám taky pršelo před 14 dny.. My měli deštník růžový..... mrkni na svatební album :-). Měli jsme svatbu laděnou do růžovo fialkové :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?