Svetsatu.cz a šaty OSTRAVA!

Ahoj holky, už teď řeším šaty na ples, protože za chvilku budou všude přebrané, vyprodané a uprímně, nebudu mít před Vánocema náladu lítat mezi všema těma lidma. :D Vyhlídla jsem si super eshop s kamennou prodejnou v Ostravě. Máte někdo zkušenosti s svetsatu.cz? Popřípadě, poradily byste mi, kde se ještě v Ostravě dají koupit pěkné společenské šaty na ples? Je mi 20 a chtěla bych trošinku větší sukni, ne úplně uplé, protože na to postavu nemám. Děkuji mockrát za každý Váš komentář, hodně mi to pomůže :)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
ja mela z nejakyho podobnyho webu a meli prodejnu v Ostrave a byla jsem spokojena,ale bohuzel uz si nevzpomenu presne na web. ale podle me to bylo neco jako svetkrasnych satu nebo pod. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky :-) tak vzhledem tomu ze ted litam a koukam po šatech taky sice po svatebních ale nakoukla jsem i do světa šatů a hodne me to zklamalo, určitě nedoporučuju....material ze kterého jsou šaty ušité prostě hrůza a prodavacka byla nepříjemná ani nepozdravila...co ale doporučuji je novy malý obchůdek v OC Futurum MariMóda je to místo prodejny Gant naproti Johna Garfilda, pani ma obchudek i v Karviné moc krásné šaty z pekneho materiálu a za krásné ceny :-) a velice vstřícné a ochotné prodavačky :-) takže tak ;-)
Odpovědět
Já jsem jenom šla okolo obchodu a paní stála venku a říká mi, jdete se k nám podívat? A já že né, děkuji. baba se na mě podívala tak, že by mě v tu chvíli chtěla zavraždit, a už jen z toho důvodu bych tam nešla. První dojem je pro mě nejdůležitější a ten rozhodně dobrý nebyl i když jsem tam vůbec jít nechtěla. ;-) ;-)
Odpovědět
tak jsou to šaty noralně z aliexpresu...a fotky absolutně neodpovídají realu
Odpovědět
Ráda bych Vás dámy pozvala k nám - Salon Mierva, odkaz zde dát prý nemohu, tak si to asi budete najít. Jedná se o malý rodinný salon, doufám, že s příjemnou obsluhou :) a velkým výběrem za příznivé ceny. Je prosím nutno se objednat. Budeme se na Vás těšit a děkujeme za přečtení, příjemné svátky všem.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
@leonkap Ahoj chtěla jsem ze zeptat zda v tom obchůdku o kterém tady mluvíš prodávájí i svatební šaty? předem děkuji za odpověď
Odpovědět
Profilova fotka
Emily989 zalezi jakou mas představu ja si tam svatební šaty vybrala a byla jsem moc spokojena :-) a moc se vsem libili :-) zalibily se mi šaty které tam meli ale byly v tmave modre a pani mi je sehnala v bile neboj se zeptat zda by se daly šaty sehnat v bile barvě pokud se ti libi ;-) takze tak :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ja tam kupovala plesovky pred 4 lety a byly super, krasny jako na obrazku a vsem se libili :-) A pani byla mila, Nevim jak svatebni saty...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?