Svatební šaty barva

Ahoj, možná jsem jediná, ale odrostla jsem na tom, že svatební šaty by měly býti světlé, klidně i pastelové barvy (růžová, šampaňská, béžová), ale nyní mě oslovily strašně moc azurové šaty, které jsou opravdu úžasné. Ráda bych se zeptala, co si myslíte vy o barvě šatů, jaká by měla být, aby to bylo vkusné, je mi 23 moje rodina má ještě trošku zaryté stereotypy, co se týče tradic a nerada bych byla nevkusná. Děkuju moc za jakoukoliv poznámku ;)
Odpovědět
Zalezi jak se v nich budes citit a jestli je doopravdy chces a protejsek ti na ne pritoupi :-) nezalezi na veku, me bude 25 a vim, ze chci snehove bile saty, zadnou slonovou kost, ivory apod...
Odpovědět
Ja jsem taky PRO klasiku, takže pokud sluší sněhově bílé, tak ty. Max.nekomu sluší vic ivory či.slonova kost, ale to tak max. Ja měla snehove bílé též..
Odpovědět
Nevkusná můžeš být i v bílých. :-) pokud se ti líbí a sedí ti, tak bych v tom problém neviděla - na názor rodiny bych se moc předem neptala ať ti nezkazí radost, ve svatební den se jim určitě budeš líbit. Já mám Ivory, čistě bílé se mi většinou moc nelíbí a hlavně mi bílá ani nesluší.
Odpovědět
Profilova fotka
Teta se vdávala v červených šatech protože je blondýnka se světlou pletí a v bílé vypadala jako mrtvola a seklo ji to. Ale brali se po 17 letech a dvou detech. Já se chci vdávat v bílé. I můj partner řekl, že by nechtěl abych přišla v barevných, že chce klasiku. Tak se pobavte a pokud je pro jdi do nich.
Odpovědět
Výběr šatů by měl být hlavně na nevěstě :-) taky nebudu mít bílé, zatím počítám s šaty do hněda a příteli to bylo jen oznámeno :-) do šatů by mluvit moc neměl ]-(. Bílé zavedla až Viktorie, a navíc ještě naše prababičky měly všemožně barevné šaty a nikdo se nad tím nepozastavoval ;-)
Odpovědět
Mně budoucí manžel řekl, že šaty mají být světlé a nic jiného by nechtěl :) já teda proti tomu nic nemám, protože bych jiné než bíle (ivory) nechtěla. Takže se zkus zeptat, jak je na tom ten tvůj - já osobně bych nechtěla jít k oltáři s tím, že se mu nelíbím :)
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem vždy chtěla bílé, ale líbí se mi i nevěsty v šatech jiné barvy, úžasné jsou třeba rudé nebo blankytně modré. Pokud se na tom shodneš s mužem, nebála bych se :)
Odpovědět
já jsem měla černo červené :-) nevkusné mohou být i bílé šaty :-) Klidně bych šla do azuro pokud se na tom shodnete. Rodina ač může být tradiční , by měla vaše přání respektovat je to Váš den :-) Hodně štěstí
Odpovědět
Hm, tak jeho přání jsou bohužel bílé, no uvidíme, snad nějaké pěkné seženu, jen jsem chtěla pěkné jednoduché a ty azurové vypadaly i tak skvěle a nechci abych v bílé nevypadala jak v noční košili. No uvidíme :)
Odpovědět
Asi záleží na vkusu každého, těžko radit :-) Já chci jít ještě do většího extrému a mám vyhlídnuté šaty hodně barevné. Takže za mě ano, barvy bych se nebála...
Odpovědět
@danik987 a mohla bych se zeptat jake? Ja myslim, ze kdybych k tomu mela bily zavoj a kvetinu, ze to bude moc pekne a zenuch pak kvavatu a kapesnicek do te barvy a mohlo by to byt super
Odpovědět
@petapol jen barvy na vrsku budou trochu jine :-)
Odpovědět
Článek se načítá
@petapol je to uz asi moc barevne, ale ke mne to jde, jsem trochu ztrestena :-)
Odpovědět
@danik987 teda ty jsou parádní ;)
Odpovědět
Profilova fotka
@danik987 Parádní na maturiťák!
Odpovědět
Profilova fotka
Já osobně jsem na své svatbě měla šaty champagne+mint a nemyslím si, že by to bylo nevkusné ;) Naopak si myslím , že doba je už jinde a je skvělé být originální! Ze začátku jsem se také setkala s překvapenými reakcemi, že se nebudu vdávat v "klasických bílých", ale když mě potom viděli všichni naživo i na fotkách - byli nadšeni ;) O manželovi nemluvě! Moje rada zní - buďte svá, zvolte takové šaty, ve kterých se budete cítit báječně a jako princezna..je to jen Váš den!
Odpovědět
Profilova fotka
Mě se "barevné" moc líbí :-) ;-)
Odpovědět
@petapol Pokud se ti líbí barevné šaty, jdi do nich. Nevolila bych nějaké divoké nebo tmavé barvy, ale myslím, že světlá azurová je naprosto v pohodě. S rodinou to radši nekonzultuj, nakonec tě dotlačí k tomu, abys to udělala podle nich, a budeš litovat. Ve svatební den se jim určitě budeš líbit. A co se týče partnera, možná si jen neumí představit, jak by mohly barevné šaty vypadat. Chlapi jsou v tomhle trochu jednodušší, a když se řekne barevné svatební šaty, většinou se jim vybaví něco šíleného, a tak radši trvají na bílých.
Odpovědět
Profilova fotka
Kdyz ty saty budou vkusne a barevne, tak i barevne jsou krasne!
Odpovědět
nakonec si asi budu vybírat u elody.cz, ať koukám na jakékoliv jiné, tyhle jsou perfektní, takže budou světlé no
Odpovědět
@petapol a které to jsou? :-)
Odpovědět
To ještě nevím, mají jich tolik krásných, že si jen tak nevyberu ale líbí se mi model č. 703, 868 a 855 a nevím který z nich a nebo ještě 871 to jsou horcí favoriti :D ale ráda bych si je vyzkoušela, škoda, že to nejde. Nějak se budu muset rozhodnout
Odpovědět
@petapol zkus se zeptat, pan byl u me v patek s dvouma satama doma a muzu rict, ze super chlap a pokusi se udelat cokoliv, takze pokud jinou barvu bys chtela, zeptej se ho :-) preci jen to sijou na "miru' :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Moje vysněné. Ale asi to budu řešit trošku jinak a to barevnou spodnicí, která sice asi nepůjde moc vidět, ale pro můj pocit... :)
Odpovědět
@pajita nene chci bile od nich, spis nevim jake, prinejhorsim bych postavu upravila korzetem pod to, ale mam par favoritu. Nejdriv asi zajdu do obchodu zkusit strih a pak si vyberu tady ☺
Odpovědět
@petapol tak to jo, ja sla taky do salonu, zjistila jsem, ze mi sedi acko, taky mam par favoritu cca 10 satu :-D a to mirekl, ze na konci ledna pribude nova kolekce, takze s mam prej jeste vydrzet :-D maji nadherne saty, zpracovani, latky apod., muzu jen chvalit, tesim se az si vyberu saty a budu je mit na sobe :-)
Odpovědět
Myslím, že pokud budou decentně barevné, pastelové (tlumené) barvy a ještě třeba v kombinaci s bílou, tak to bude vkusné a v pohodě. ;-) Barevné šaty viz. výše je dle mého už nevkus a kýč. ;-)
Odpovědět
Já už si asi vybrala přesně u elody.cz model 868, už jsem 100 rozhodnutá, jen počkám na jaro až zhubnu :D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?