Svatební krajka a vyšívaný tyl

Ahoj, mám velkou prosbu. Potřebuji sehnat bílou svatební krajku nebo vyšívaný tyl na celé šaty. V Marlen v Brně moji vybranou už nemají a nevím, kam zajít. V obrázku je krajka z textil forum,ale nemají už potřebné metry. Nevíte kde bych sehnala podobnou? Už jsem z toho zoufalá :-S Předem moc děkuji :-)
Odpovědět
Zkus se podívat v pražské Marlen, tam by ještě mít mohli.
Odpovědět
@katzchen Děkuji,ale prý se bohužel už nevyrábí.
Odpovědět
http://www.modnipeklo.cz/2011/09/obch... Tady je seznam obchodů, třeba ti to pomůže. V Brně nevím, Marlen se tu nic nevyrovná. Na ParExcellence mají pěkné krajky a v Boleně. Případně se zeptat nějaké švadleny, ty mívají lepší zdroje
Odpovědět
@katzchen Paráda, všechno to mrknu, moc děkuju za pomoc :-)
Odpovědět
Solidní prodejce krajek je v anglii https://www.bridalfabrics.co.uk/. Objednávala jsem u nich látku a vše v pořadku došlo. Taky u něj objednávají i zdejší profi švadleny co śijí svatební šaty.
Odpovědět
Nejlepší výběr krajek mají v Textil foru v Praze. Mají i e-shop, výběr krajek mají opravdu veliký, krajky jsou kvalitní, na rozdíl od některých jiných obchodů. Levnější je vyšívaný tyl, opravdové krajky jsou dražší. Některé mají vyšívané korálky a perličkami. Ceny 1500-4000/m, doporučuji předem domluvu s krejčovou, abyste nekupovaly zbytečně moc nebo naopak málo. Šíře krajek je různá, na to pozor u celokrajkových šatů. Pokud chcete šaty levnější, stačí na živůtek většinou jen 1m, ale vždy záleží na vzoru krajky - je třeba, aby obloučky nebo bordura byly vpředu i vzadu na střed. Jiné látky na svatební šaty mají různé obchody, ceny jsou také i u stejného materiálu různé. Pokud nevíte, je vždy lepší nechat výběr látek na krejčové. Ve svatebních salonech, které se šitím šatů zabývají, mají látky i krajky svoje, proto je důležité se dopředu domluvit na přesném střihu a druhu látky.
Odpovědět
@radkaja @linie_praha Moc děkuji holky, už jsem si konečně vybrala a to na tom textil forum. Mají je tam fakt krásný :-)
Odpovědět
Internetový obchod Valery ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?