Sháním švadlenku, šikovnou paní, která by mi ušila šaty pro družičky.. :-)

Profilova fotka
Sháním švadlenku, šikovnou paní, která by mi zvládla ušít 6 družičkovských šatů - sukně jednoduchá až k zemi, vrch u každých jiný (viz obrázek). :-) ideálně Praha a okolí
Odpovědět
http://www.beremese.cz/catalog/catego...
Odpovědět
Profilova fotka
Je, Ja bych se pridala:) ale potrebuji Jen ctvery:)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den @tutyfruty, rádi pro Vás připravíme nabídku šití na míru. Potřebovali bychom vědět, jaký máte rozpočet na šatičky. Těšíme se na Vaši odpověď, svatební salon Oksana Mukha Praha
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud by šaty mohly být na šněrování taky vám šaty rádi ušijeme dle dodaných mír. Nabídka platí jen v zimním období jelikož pak máme spoustu svatebních šatů.Potřebuji vědět rozpočet na jedny šaty. Salon Vanessa
Odpovědět
Profilova fotka
@salonvanessa @oksanamukha ideálně bych se ráda vlezla do 10tis..
Odpovědět
Profilova fotka
@tutyfruty mohla bych se zeptat, jestli tímto myslíte rozpočet na materiál+šití práce nebo jenom šití? A 10.000,- Kč je celkový rozpover na 6 šatů?
Odpovědět
Profilova fotka
@oksanamukha Ideálně šití i materiál a ano, všech 6 šatů.. když si to vydělím vychází mi cca 1700 na jedny, za tuto cenu jsem reálně schopná pořídit podobné již hotové šaty v obchodě nebo na eshopu..
Odpovědět
Profilova fotka
@tutyfruty To ano, ale šití na míru zde je něco jiného než šaty někde z HM co šiji nějaké slečny v Bangladéši :-) Ještě tak tady u nás ale v Praze.. :-S Hodně štěstí :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@tutyfruty děkuji za odpověď. Bohužel, za těchto podmínek Vám nemůžeme udělat žádnou nabídku. Jelikož portál beremese má za cíl zlepšit pochopení mezi nevěsty a profesionaly z oboru, ráda vysvětlím, proč nemůžeme nabídku udělat. Materiál v ČR je poměrně drahý. Každé šaty potřebují minimálně 3 m látky (400,- Kč za metr), 2 m na podšívku (100,- Kč za metr) + zip a nitě (300,- Kč). Uvedla jsem přibližné minimální ceny. Tím pádem to vychazí na 1.700,- Kč jenom za materiál. Jelikož každé šaty mají jiný střih a jinou velikost, švadlena u toho ztratí kolem 1 měsíce (pokud bude pracovat jen na Vaší zakázce). Samozřejmě, za tuhle práci by také chtěla dostat odpovídající odměnu (v podstatě měsíční plat). Proto pokud šaty přejete ušít na míru, nemůže to být méně než 3.000,- Kč za šaty (v případě hromadné objednávky). Za tuhle cenu jsme to ochotni udělat. Jistě, že hotové šaty z Činy lze najít za 1.700,- Kč / ks. Pokud Vám záleží spíše na ceně, než na kvalitě, volila bych tuto variantu. Pokud však preferujete osobní přístup a kvalitní práci, rádi pro Váše družičky ušijeme šaty za 3000,- Kč / ks.
Odpovědět
Profilova fotka
@barter Já nejsem švadlena, nevím, kolik by ušití takovýchto (podle mě jednoduchých) šatů stálo, pokud je ta částka nereálná, ok, podívám se jinde. Ale přijde mi jako hloupost dát za šaty, které na sobě budou mít holky pár hodin x desítek tisíc, když už tak jsou náklady na svatbu dost vysoké.
Odpovědět
Profilova fotka
@oksanamukha Jasně, děkuji moc za vysvětlení, jak jsem už řekla, nejsem švadlena, nemám proto absolutně ponětí, kolik látky stojí, kolik je jich potřeba. Cena 3000Kč mi přijde ok v případě, že bych si nechával šít šaty s úmyslem je vynosit někam na plesy, společenské akce apod., nebo, že by družička byla jedna, max 3, v mém případě, kdy je mám jen pro družičky na jeden den a bude jich 6 mi cena přijde zbytečně vysoká, pochybuji, že by si je někdo za podobnou cenu odkoupil a mě se investice aspoň trochu vrátila. :-) Ještě jednou děkuji, podívám se tedy jinde po levnější variantě. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@tutyfruty Na nich je právě hezké to, že vypadají jednoduše :-) Ale jak píše paní výše opravdu to je cena tak maximálně za látku :-) Samozřejmě je hloupost dát 3000,- za šaty, u nás by to bylo asi i o něco míň, ale i tak..Myslím, že lepší je bude opravdu koupit v obchodě. Nebo pokud jste měla v plánu holkám šaty koupit dá se i domluvit, že jim je necháte ušít na míru ale o částku se podělíte s tím že jim pak zůstanou krásné šaty na plesy, do divadla apod. :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@tutyfruty Do této ceny se opravdu vlezete jen z šaty s Číny a věřte že tam je kvalita materiálu a zpracování hodně mizerná.Ušily bychom také min. za 3000,- kus.šaty vypadají sice jednuduše ale na všech je drapený živůtek, který zabere nějaký ten čas a jak píše @oksanamukha jsou na míru.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?