Sháním oblek na až na "pupek" šlachovitého otce (190 cm)

Ahoj holky, táta mě povede k oltáři a tak jsem provedla inventuru jeho jediného obleku (15 let starého) a zjistila, že opravdu nechci, aby mě v něm vedl k oltáři - je totiž šedivopetrolejový (tuším). Myslím, že s velikostí kalhot problém nebude, ale velikost saka - podle toho starého - je 58 a v M&S na něj nemají. Přítel si kupoval ve Speersu v Outletu a tam problém nebyl, ale není ani tak vysoký ani tak pupkatý:-) Ráda bych koupila oblek např. ve výprodeji, tak do 3500 tisíc, protože ho na sebe zas dalších x let nevezme... Díky za rady V.
Odpovědět
Nemáte třeba možnost zajet do Polska? Přítel si koupil loni pěkný oblek (v Jelenie Gore), stál kolem 4000, ale zkoušel si i levnější.. Kvalitní materiál (třeba brácha má od Blažka po slevě za 5000 a tenhle přítelův mi přijde kvalitnější, už podle doteku), střih, mohl si vybrat zvlášť sako a kalhoty.. Stačí najít nějaký obchod, nemusíš na tržnici ;) Nebo se hodně kupuje v Bandi Vamos, koukni na webovky :)
Odpovědět
Profilova fotka
Bandi Vamos. Mohu jen doporučit! :) Příjemný personál, a ještě příjemnější ceny :-)
Odpovědět
Taky doporučuju Polsko, my jsme tampořídili oblek za 3 000,- na manžela a taťka si taky koupil.. Opravdu tam měli krásné obleky.. Akorát košili tam nedoporučuju kupovat, nerozdělávají je a mají velikosti, které neodpovídají..
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, a co Moda Prostějov? Přítel i oba tátové si tam kupovali obleky na promoce, skro švagr se k nim chystá zas, protže ztloustnul a do původního už se nevejde :D Objíždějí kulturáky po celé republice, lze koupit zvlášt kalhoty a sako... máme vyzkoušené :)
Odpovědět
Profilova fotka
Také doporučuji Bandi... Přítel si tam kupoval teď oblek a krásný materiál, super cena a velice příjemný a ochotný personál, co rád se vším pomůže a poradí. ;)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?