ŠatyProSvědkyni
Nenašli jste co jste hledali?
Doporučení dodavatelé
NUANCE | kultovní svatební firma v centrech Prahy a Plzně | ATELIER PRONOVIAS | MARCHESA | VERA WANG | ROSA CLARÁ ...
Svatební salon EL je nově otevřený salon zaměřený na exkluzivní a originální modely svatebních šatů MAGGIE SOTTERO, SOTTERO AND MIDGLEY a společenských šatů FLIRT BY MAGGIE SOTTERO.PŘI REZERVACI SVATEBNÍCH ŠATŮ...
Linie
Praha
Česká návrhářka, šití i zkoušky v Praze.
Ruším svatební atelier ze zdravotních důvodů a vyprodávám všechny svatební a společenské šaty.
Ruším svatební atelier ze zdravotních důvodů a vyprodávám všechny svatební a společenské šaty.
Bereme se doporučuje:
Užitečné čtení
- Je nutne usadit fotografa/kapelu apod k rodine a pratelum?Diskuze
- Striptérka na manželově rozlučce - jaký máte pocit?Diskuze
- Pes v manželské posteliDiskuze
Inspirujte se
Přidejte se do skupiny
Články od našich partnerů
Dokonalá svatba? S těmito 5 tipy to hravě zvládnete
Výběr svatebního termínu podle numerologie
4 tipy pro moderní a zároveň nadčasové svatební fotografieArchiv článků od partnerů
Jaké šaty pro svědkyni?
Nevěsta má černo-červené šaty nejsou extra honosné.
Jako svědkyně budu mít šaty dlouhé, ale nevím, zda zvolit (světle) šedé nebo tmavě modré. Chápu, že by šaty měly být tmavší než nevěsty, měly by ladit s kyticí či oblekem svědka - tmavší asi nebudou, kytici ani neví, jakou bude mít nevěsta, svědka poznám tak pět minut před obřadem). Brala bych šedé, ale aby nebylo nevhodné, že mám světlejší šaty než nevěsta....
Jsem docela špek, takže jsem limitovaná eshopem a těmito dvěma barvami. Kterou poradíte? Díky.