Šaty pro maminku nevěsty, kde v Praze seženeme?

Profilova fotka
Ahoj holky, nevite o miste v Praze / okoli, kde se daji sehnat nejake hezke saty pro maminku? Ne dlouhe spolecenske, idelane takovy zajimavejsi kostymek. Urcite hledam kamenny obchod, mamka si nechce objednat nic pres internet :) Diky!
Odpovědět
@mahaena Doporučuju Van Graaf nebo Debenhams na Václaváku.
Odpovědět
Veliký výběr mají v Peek&Cloppenburg. Prodejna je na Arkádách.
Odpovědět
Profilova fotka
@majkim To uz mamka prohledla a pry nic :) Ale diky!
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Do velikosti 44 ještě doporučuji 1-2-3 ve Vodičkově ulici. Je to kvalitní francouzská konfekce. Pokud by nenašla ani tam, tak se může přijít podívat k nám. Šijeme i na zakázku šaty a kostýmky, i z hedvábí.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my jsme s mamkou prosly celou Jecnou ulici od I.P.Pavlova dolu na Karlak a sehnala moc pekny kostymek v jednom takovem no-name obchudku po leve strane. V cele ulici jich je hned nekolik, i kdyz na prvni pohled to vypada vselijak a sama bych tam nikdy nesla:), tak nakonec si tam vybrala, narozdil od Van Graaf, kde maji sice pekny, kvalitni veci, ale nic ji tam nesedelo.
Odpovědět
Profilova fotka
@mineate Diky, zkusime!
Odpovědět
Profilova fotka
@mineate Ahoj taky dekuju za doporuceni. Nevis jak sou na tom v tech obchodech velikostne?mama kupuje tak 44-48jak kde ji to sedne,tak jestli tam neco reba najdeme.Dekuju
Odpovědět
Profilova fotka
@aninaaa Ahoj, urcite. Mamka ma 44 a meli i vetsi, je to proste takova ta "lady moda", kde naopak mensi jak 40 moc nemaji.;) Pani majitelka byla moc ochotna, mamka potrebovala jinou barvu saka a do tydne ho tam mela, pani majitelka ji zavolala, ze si ho muze prijit vyzkouset, fakt super.;)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?