Šaty pro družičky - těhotné, kde mají hezké?

Ahoj holky, potřebuji poradit. Mám jít v březnu kámošce na svatbu jako družička a budu tou dobou v 7. měsíci. Nevíte, kde mají hezké šatičky pro těhulky? Ideálně nějaké dlouhé, letní a volné, nic plesového.... jo a musí být zelené :)))
Odpovědět
Vždycky jsem si myslela, že družička by měla být svobodná ?? :-.
Odpovědět
@zoooza Zkus specializované obchody s těhotenskou módou, nicméně pokud máš takto konkrétní požadavek na styl šatů a barvu, snad by bylo lepší se obrátit na švadlenu. Těhotenská móda je v obchodech poměrně drahá a výběr není nijak závratný. Co vím, tak u společenských šatů bývá dost problém je sehnat, jelikož je těhulky až tak často nekupují. Ještě zmíním mou momenální úvahu - v 7. měsíci už je pořádné bříško a nejsem si úplně jistá těmi dlouhými šaty, aby družička nevypadala jak v pytli. Spíš délku nad kolena nebo tříčtvrteční.
Odpovědět
Třeba něco takového...
Odpovědět
@torpen jj ty jsou moc hezké... já spíš řeším délku ke kotníkům, kvůli oteklým nohám :)))) zatím bohužel v obchodech jsou jen džíny a tuniky, snad se ještě na jarní sezónu objeví nějaké šatičky... ideálně dostatečně slušňácké na svatbu, ale nositelné i třeba na procházku, večeři a tak ;-) říkala jsem si, že když je dost těhotných nevěst, že třeba mají zkušenosti i s jinou barvou šatů... případně s těhotnými družičkami :D díky moc za tip
Odpovědět
@radkaja no je to asi volba každé nevěsty, koho chce nebo nechce za družičku.... já jsem na svojí svatbě neřešila, jestli jsou svobodné nebo vdané, spíš jestli je tam chci mít.... a když má navíc nevěsta za svědka chlapa, tak je fajn mít nějakou pořádnou holčičí oporu ;-) takže nás bude 6 družiček ;-)
Odpovědět
@zoooza Já myslím, že oteklé kotníky každý pochopí. ;-) Napadlo mě ještě vyřešit ty kotníky vzdušnější moderní kotníčkovou obuví. Každopádně to chce zkusit a sama uvidíš v čem se budeš cítit nejlépe. ;-) Držím palce ať šaty úspěšně seženeš podle svých představ! :-)
Odpovědět
@zoooza no také si myslím, že vdaná, těhotná žena není družička! :-( člověk by měl být trochu sebekritický, nápomocná můžeš být i jako normal host.
Odpovědět
@majanax Dámy vy jste si spolu s radkaja asi nepřečetly otázku!!!! Na váš názor jestli jít nebo nejít za družičku se vás nikdo neptal! To není vaše věc, na vaší svatbu nejde!!! ]-(
Odpovědět
@zoooza Já bych zkusila kouknout třeba na www.bonprix.cz. Mají tam dost pěkné těhotenské módy a za slušné ceny ;-)
Odpovědět
@balet no a,vyjádřila jsem se k tématu družičky
Odpovědět
http://www.salonsofia.cz - těhotenské šaty
Odpovědět
www.mimibazar.cz
Odpovědět
Článek se načítá
www.ecle.cz
Odpovědět
http://www.tehotne.cz/tehotenske-saty...
Odpovědět
Určitě něco najdeš,co se ti bude hodit. Stačí jen pohledat odstín zelené s střih, co by ti vyhovoval, ale určo něco najdeš ;-)
Odpovědět
@balet díky moc, přesně takovýhle nějaký styl budu muset sehnat... díky linkům jsem našla už i obchůdek v Ostravě, kde by měli mít k objednání, tak tam vyrazím ;-) a dík za zastání :) mně je zas blbé říct kámošce, co mě poprosí o dělání družičky, že to dělat nebudu, protože jsem těhotná... to je jakoby nikdy nikdo nebyl těhotný a mělo by se za to stydět nebo tak něco... :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
@radkaja Já má taky těhotnou družičku a je svobodná :-)
Odpovědět
dovolím si vyjádřit svůj názor - zelené šaty moc hezké - co se týče být družička a ještě těhotná - není to jedno? Ať si každý dělá co chce, max bych se zeptala, zda to není zátěž pro těhotnou...toť ode mě vše...souhlasím s bonprix.cz
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?