Šaty na večerní veselici? Není to málo?

Ahoj holky, zajímalo by mě, co si myslíte o těchto šatech. Není to na večer pro nevěstu "málo"? Nepůsobí šaty spíš jako vycházkové? Přiznám se, že se mi moc líbí a láká mě představa, že naši jarní svatbu oživí :-) Ale... Co myslíte?
Odpovědět
Ahoj, můj šálek to není, ale když se ti líbí, tak proč ne? :) Už jsem tu viděla i pár nevěst co se hned po obědě převlíkly do ryflí a trika :)
Odpovědět
šaty to jsou krásné a hlavně je pak unosíš i normálně, což je fajn. Já měla trošku podobný styl, ale je pravda, že jsem je měla v záloze jen pro případ, že v princeznovských šatech s dlouhou vlečkou celý večer nevydržím, jinak jsem se do převlékání nehrnula. Nakonec na ně ani nedošlo, ale vzala jsem si je ráno (krom svatebních šatů to bylo jediný oblečení i na "spodek", páč jsem si s sebou na hotel sice vzala x triček a svetříků, ale bohužel žádné kalhoty :-D ). Pokud se plánuješ převléct hned po obřadě / focení a celý večer absolvovat už převlečená, možná bych přeci jen volila něco slavnostnějšího, abys mezi svatebčany jako nevěsta tak nějak nezapadla.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Já jsem určitě pro! :)
Odpovědět
Pokud oslavu nemáte v pětihvězdičkovém hotelu nebo na zámku, tak proč ne!
Odpovědět
Profilova fotka
Jsou krásné, jen bych měla strach,aby tam neměl někdo z hostů podobné...
Odpovědět
Profilova fotka
Krásné jsou :-)nechala bych si je spise na běžně nošení;-)ale samozřejmě v záleží na Tobe
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?