Saty na vecer

Ahoj nevesty! Zajimalo by mne,do ceho se prevlekate na vecer na volnou zabavu. Vim,ze nekdo si i nechava svatebni satky az do rana. Ale pro mne by to bylo nepohodlne. Rada bych vedela,jestli se prevlekate do slavnostnich spolecenskych satu. Nebo jestli nekdo voli i neco lezernejsiho. Byla jsem na svatbe,kde nevesta a zenich sli pak do rifli a namornickych tricek. Ale nevim,jak bezne to je;)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj! určitě je dobré mít něco na převlečení, i když je člověk přesvědčen, že vydrží. měla jsem šaty i boty velmi pohodlné, ale po celém parném dni mě kolem 11pm už vše tlačilo a svíralo a ráda jsem všechno strhla a navlékla si pohodlné. takže "popůlnočky" bych volila opravdu hlavně podle pohodlí než podle společenského měřítka. s džínami nesouhlasím, ale hedvábné bílé "nasrávačky" se ukázaly skvělou volbou :)) btw. ženich vydržel ;) hezké bílé letní šatičky - super za každé situace.
Odpovědět
Profilova fotka
@mirkaema ahoj, tak ja statecne vydrzela az do konce v satech, akorat na nohou jsem pak vecer mela zabky coz nebylo videt :-Dna prevleceni jsem mela pripravene fialove koktejlky. Jako do.dzinu bych nesla, dle me to zkazi tu slavnostni atmosku :-)
Odpovědět
No ja jsem dneska objevila ve skrini,ze mam kouzelnou bilou sukynku a krajkove bile tilko. Premyslela jsem,ze pokud nesezenu koktejlky,mohla bych mit primo tohle. Ale zase je pravda,ze to neni nijak slavnostni nebo spole enske. Je to v podstate takovy hezky letni komplet treba k vode nebo na nakupy. Co myslite?
Odpovědět
Myslím, že když se všichni převlečou ze slavnostního, včetně ženicha a nevěsty, tak to pak získá ráz takové normální pařby. Já bych to tak nechtěla ani za nic.
Odpovědět
Hodně záleží na typu svatebních šatů..jiné to asi bude s princeznovskou róbou s krinolínou a jiné se splývavými hladkými šaty. Myslím ale, že je to celkem obvyklé. Já se převlékla do červených šatů, které rovněž nosím na slavnostnější příležitosti,ale byly přece jen pohodlnější...do džín bych asi nešla, ale je to o vkusu každého. Myslím, že večer už to nikdo řešit nebude :-).
Odpovědět
já jsem se oblékala v 8 hodin ráno a vydržela jsem v šatech i 3m závoji do půl páté do rána, kdy jsem šla spát... šaty mě škrábali už trochu při focení odpoledne (a je fakt, že jsem měla pak od krajky trochu odřené i záda a pod pažemi taky trochu =-) )... ale prostě jsem nějaké převlékání vůbec neřešila - nevěsta jsem byla jednou a už nikdy víc takové šaty neobleču, tak proč se převlékat do šatů, které mám na ples, oslavu apod. ? ... vím, že pohodlí je pohodlí - ale nebude mě to třeba druhý den mrzet?! Na poslední svatbě, kde jsem byla, se nevěsta převlekla kolem 10 hod. večer a naprosto to pokazilo celkový dojem, že je člověk na svatbě - nevěsta pak byla holka co měla šaty ve kterých jsme ji už párkrát zahlédli - což byla dle mě prostě škoda...
Odpovědět
Také si myslím, že nevěsta by měla být ten den, i celý večer, výjimečně oblečená. Je sice pravda, že některé holky si na princeznovské šaty nepotrpí, ale co když by mi za týden přišlo líto, že jsem si šaty nenechala déle.. Já měla nad ránem puchýřky od korzetu, ale nikdy bych to nevzala zpět. Za pár dnů se zahojily a na ten krásný pocit budu vzpomínat celý život. Šaty na převlečení byly nachystané pro případ nějaké nehody, ale ani závoj ani šaty jsem neodložila. Naopak, zpětně jsem zjistila, že jsem si chtěla pořídit také nějaké fotky bez závoje a vůbec na ně nedošlo.. Ale co už, bez závoje se budu fotit ještě mockrát :-)
Odpovědět
Já se teda ve třicetistupňových vedrech asi okolo 11. večer ráda převlékla ;-) Měla jsem ale svatební šaty, ve kterých se dalo vydržet, žádný korzet a vrstvy tylu, závoj jsem nechala doma.. Na převlečení jsem měla šaty alá 50. léta, barevné, z popelínu, pohodlné, které jsem předtím měla jenom jednou na sobě - a byly šité na míru, takže i tak jsem se cítila "luxusně" a líto mi nic nebylo. Svatebčani se většinou převlékli daleko dřív, hlavně chlapi, takže spíš jsem byla jediná, co vydržela i s manželem takhle dlouho ve svatebním :)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky myslím, že ten den by si nevěsta měla užít své šaty, pokud nemá opravdu nějaké ve kterých se špatně hýbe
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Profilova fotka
Měla jsem na převlečení tyto a nelituji..Ve svých svatebních bych to do 3h do rána nevydržela. A myslim si, že nevěsta by měla být vyjímečně ustrojená po celý den i noc :-) Žádné obyč. oblečení, jste přeci nevěsta!! :-) Zároveň šaty prodávám. Cena: 1000.-
Odpovědět
Profilova fotka
Ja mela kratsi bile saty... Mela jsem nakonec dvoje, jedny jsou nenosene (prvni foto) tak je prodavam dal ;). Ty druhe si chci nechat na pamatku ;)
Odpovědět
@kristynar Ty druhý šaty jsou nádherný :)
Odpovědět
Článek se načítá
@kristynar ty duhé jsou lindex? pokud ano, ty jsem moc chtěla (ne na svatbu), ale neměli v mé velikosti...
Odpovědět
Profilova fotka
@anula1 dekuji 😊 @zorro4 ano, Lindex. Moji uz taky nemeli, poslali ji z centralniho skladu ve Svedsku, takze nakonec to nastesti klaplo 😉
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, mohu doporučit krátké popůlnoční šaty bílé, ivory či barevné. Šaty jsou velmi kvalitní, dovážené z USA za přijatelné ceny :)
Odpovědět
já jsem v nich byla až do rána, protože už nikdy si ty svatební snad neoblíknu :) ale asi by byly lepší nějaké šaty než rifle, pokud to nemáte zrovna párty na zahradě :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?