Šaty na převlečení po obřadu, není to škoda?

Profilova fotka
=-) Já tu tak vidím, že má hodně nevěst šaty na převlečení...ale není to škoda? Sundat ze sebe tu princeznu, kterou sis přála celý život být? =-)
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
já přemýšlím o tom, že šaty na převlečení budu mít v záloze, ale nemám je v plánu použít :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@masim89 A proč je teda budeš mít v záloze? :-) Já jen nechápu na co jsou? Vždyť tancovat můžeš i ve svatebních. Ne?
Odpovědět
Profilova fotka
pro případ ušpinění a pod.
Odpovědět
Profilova fotka
@masim89 Aha takhle, ale myslím že když už jsem si ty šaty koupila a ne půjčila, tak že v nich můžu dělat vše :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@radulka57 jsou šaty co jsou těžké, a být v nich celý den by opravdu nešlo....já třeba byla ve svých až do konce, problém to nebyl, vlastně sem ani šaty na převlečení neměla :-D ale třeba ten kdo má šaty pučené se po prvním tanci radši převléká, nic divného, a ne ve všech šatech se tancovat dá ;-)
Odpovědět
Šaty na převlečení mám taky koupené, i když svatební šaty jsou si koupila vlastní, nevím, zda vydržím celý den a večer sešněrovaná v korzetu, takže za mě je to dobrý nápad, a navíc je mám v plánu použít v neděli, druhý den po svatbě.
Odpovědět
Profilova fotka
@befffana Jo když je máš v plánu použít druhý den tak OK :-) No já myslím, že budu mít taky docela těžké šaty...ale HOLKY já se jich nevzdám :-D :-D :-D Je to jedinný den, který je budu mít!!! Za doby králů taky ženy měli těžké šaty s korzetama celý den :-D A mě se to vždy líbilo, cítím se v tom královsky, jinak.
Odpovědět
Profilova fotka
Princeznou si nejsem úplně jistá :-D , ale... v šatech bych bez problémů vydržela až do konce svatby, ovšem ženich si přál, abych se převlékla na první tanec už do krátkých, tak jsem mu to s klidem splnila. A skotačilo se mi přece jen volněji, předtím mi musel někdo pomáhat snad na každém kroku (hlavně svědkyně).
Odpovědět
Profilova fotka
@cibetka_veronika Měla jsi krásné šaty a taky šatky na převlečení :-) Ale už jsi nevypadala jako nevěsta ;-(
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem měla svatební šaty celou dobu- do čtvrté hodiny ranní. Ale šaty na převlečení jsem měla, kdyby něco (bylo mi moc horko, vadilo mi sešněrování, polila sem se..). Myslím, že je dobré mít něco v záloze, i když se převlékat nebudeš- nikdy nevíš.
Odpovědět
Profilova fotka
@kessa Kdybych už to nemohla vydržet tak zakončím hostinu striptízem a zůstane mi spodní prádlo :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@radulka57 to bys ale taky nevypadala moc jako nevěsta.. :-D
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@radulka57 No, já jsem se jako nevěsta cítila i bez bílých dlouhých šatů, nebo mi to možná bylo úplně jedno, beztak už jsem v té době byla manželka a taky byl pro mě nejdůležitější mejdan :-D Ale pokud bys neměla dobrý pocit, tak si je určitě nech, jen jak píšou spolunevěsty, pro jistotu si připrav nějaké záložní :-)
Odpovědět
Já jsem šaty na převlečení neměla a doteď toho lituju. Bylo velké horko, při tanci mi vadily a potila jsem se. Sice jsem to nějak vydržela, ale mít šaty aspoň v záloze je dobrý nápad.
Odpovědět
nu, já si to zjednodušila úplně - měla jsem odepínací spodek šatů a v krátké variantě jsem protančila celou noc :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@nelam tak ty si to ani neměla moc těžký, měla jsi volné nohy celou dobu :-) tos ani odepínat nemusela :-x
Odpovědět
Profilova fotka
@hanbor Tak v létě je to něco jiného, ale já to mám v Březnu, když nebudem v restauraci topit,tak to bude akorát ne :-)
Odpovědět
@radulka57 to máš pravdu, oproti některým "kusům" fakt těžký nebyly. Ale měli jsme opravdu děsivý vedro, při svatbě mi stékaly čůrky potu po nohou, tak jsem byla ráda za praktické řešení. A navíc mi je v dlouhé variantě svatebčané několikrát přišlápli :-D
Odpovědět
určitě není od věci mít něco na převlečení a pak se rozhodnout podle situace. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@radulka57 já taky šaty na převlečení neměla... ve svatebních sem se cítila skvěle, byly lehké a nikde neškrtily, sundával je až manža kolem 2ráno když jsme šli spát :-D
Odpovědět
Já ještě šaty na převlečení nemám, ale určitě je chcu :-) Abych pravdu řekla, tak jsem si nikdy nepřála být princeznou a už vůbec ne se vdávat. Věci se nějak vyvrbily, ale abych na sobě tahal těžké šaty celý den, v tom horku a ještě riskovala, že si je roztrhnu nebo hoodně zašpiním (svatbu máme na dole a oslavu taky formou grilovačky), tak to ani nápad :-D
Odpovědět
Ahoj, já jsem měla čtyřkilové šaty s dlouhou vlečkou, korzetové. Co vydržela, byla jsem v nich celý den a ani jsem nevěděla, že je mám. Bylo asi 35 stupňů a nepolevilo to ani v 10 večer. Akorát jsem zničila půl parfému, ale to bych musela i kdybych na sobě neměla nic. Při tanci se člověk potí. Šaty vypadají nádherně, určitě neutrpěly újmu a to jsem tančila i se spuštěnou vlečkou (valčík, hříšný tanec apod.). Záložní jsem neměla a nechtěla. Zato záložní boty přišly ke cti. Teď mi tu šatičky visí v pokoji a mě mrzí, že si je obleču už tak max jednou (na dodatkové focení). Nosila bych je pořád.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, myslím, že šaty na převlečení nejsou od věci. Ačkoliv sama mám na svatbu koupené hodně jednoduché, lehké šaty, které jsou až na zem, tak přeci jen se asi budu pak lépe cítit v "civilních" šatech. Já osobně jsem dost háklivá na nové věci, ještě k tomu bílé barvy, takže bych byla nerada, aby se jim hned první den něco stal. A pokud se ty šaty na převlečení nekupují speciálně jen na tuhle akci a jsou to šaty, které už doma máš, tak není špatné si je vzít s sebou. A když už je oslava v pokročilejším stadiu, tak si stejně šatů nikdo ani nevšimne B-)
Odpovědět
Profilova fotka
Hned po obřadu spíš ne, ale když na večerní tančení přijde nevěsta v nějakých šik odlehčených večerních šatkách, je to fajné, a řádění na parketu pak asi i pohodlnější... ;)
Odpovědět
Profilova fotka
@cibetka_veronika i večerní šatky jsi měla úžasný ;)
Odpovědět
Profilova fotka
@radulka57 tak já mám na obřad těžší hedvábný šaty s asi dvoumetrovou vlečkou...to bys asi byla borkyně, kdybys v nich vydržela pět hodin pařit večer, na to bych se i přišla podívat :-D Navíc ono celkově každé šaty mají několik sukní, vlečky, některé i obruče...a moc v nich tančit nejde. Popravdě podle mě se to ani moc nehodí dělat v takových šatech diskotéku, nevím... Já mám taky šaty na převlečení, ještě potřebují nějaké úpravy, ale snad budou hezké. A co je pro ženskou lepší, než jedny hezký šaty? Dvoje hezký šaty :-D Jinak tedy ty druhé šaty jsou také svatební, jen krátké, takže budu vypadat jako nevěsta pořád (ale stejně tak se mi moc líbí šaty barevné, třebas sladěné do barev svatby)
Odpovědět
Profilova fotka
@fotohemala Děkuji ještě jednou.) Když si vzpomenu, že mi s šaty pomáhala i naše farářka, číšník (z restaurace mi nesl vlečku až k pokoji), tak to zase tak bezproblémové nebylo :-D
Odpovědět
Já si právě kupovala šaty svoje, abych je nemusela šetřit. Ale vybrala jsem opravdu dobře. Na to, že to byly těžké Sotterky byly pohodlné úplně neskutečně a ještě jsem pod nimi měla i spodnici s vlečkou. Tančila jsem s vlečkou i bez vlečky, hrála volejbal, chodila po venku a nevím co ještě, ale rozhodně mi nikdy nepřekážely (jen do auta byly lehce neskladné :-D ). Po svatbě byly trochu propocené a ušmudlané, ale ani perlička z nich neodpadla (na rozdíl od spodničky, ta trošku utrpěla). Ale taky musím uznat, že jsem zvyklá nosit šaty a zacházet s vlečkou, takže to asi ani nevnímám jako problém. @fotohemala Musím podotknout, že i ve svatebních šatech se dá pořádně řádit :-D :-D :-D
Odpovědět
@radulka57 ahoj, já jsem šaty na převlečení neměla a to jsem měla šatičky s dost velkou vlečkou (při hostině připnutá na knoflíku) a teprve až v noci, když jsem se vrátila jsem si řekla, že byly těžké:) Takže během dne, vůbec žádný problém:) Nechtěla jsem šaty na převlečení a dobře jsem udělala:) nevěsta celý den:)
Odpovědět
Profilova fotka
@marcelka287 Přesně můj názor :-) A jestli se chce někdo podívat jak vydržím celý den v šatech s vlečkou, má možnost potom mrknout na fotky nebo video které sem přidám :-D
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?