Popůlnoční šaty - jaké jsou vhodné?

Profilova fotka
Děvčata poraďte mi, sháním popůlnoční šaty. Chtěla jsem zůstat u dlouhých a splývavých šatů v jemných barvách. Prošla jsem x butiků a salonů a většinou dost bída. Jsem naprosto uchvácená z šatů od značky Jovani, salon zrovna tuto značku vyprodává, pořád jsou tedy dost drahé - ale zase bych je využila i na plesy. Sedly mi jako ulité a jsou prostě krásné...ale ..jen nevím, jestli se to na svatbu hodí - ještě budeme mít svatbu v takovém víc rustikálním stylu - v sýpce.
Odpovědět
a kolik stojí normálně a po slevě? Na ebay jsou taky krásné a levné šaty..ještě se můžeš kouknout tam :)
Odpovědět
Profilova fotka
Po slevě stojí z 25.000 necelých 10.000 :-P takže pořád hodně hodně. Já měla tedy celkově asi naivní představu o cenách. Myslela jsem si, že za druhé šaty dám maximálně tak 5.000 a všechny,co se mi líbily, tak byly tak kolem osmi :-( Na Ebay je jich mnoho krásný, ale já se toho dost bojím - podle mě to z 89 % nebude nikdy vypadat jako na obrázku - za ty ceny.
Odpovědět
Profilova fotka
Trošku bych se bála, aby v sýpce nedošly újmy. Ale chápu, že jestli Ti sedí, je těžké se rozhodnout. Leda by Ti je někdo koupil jako svatební dar a měla jsi je na ty plesy ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
No :-) tchýně se právě nabídla, že by mi je koupila jako svatební dar...ale je mi to trochu hloupé, protože nám budou platit z velké části svatbu.
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, mám podobný typ šatů doma, byly taky příšerně drahé, ale prostě :-D Nebyly teda na svatbu, ale kupované na ples - jsou červené, no ale na plese jsem je měla jednou a jinak mi visí ve skříni, protože ty kamínky jsou dost těžké a taky, když už ty šaty tolik stály, tak má člověk strach, ať je nezničí, že. Občas je nostalgicky vytáhnu, pomazlím se a zase schovám do skříně :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@tomisi tak je vezmete na půl ;-) půl ty a půl tchyně. .
Odpovědět
Profilova fotka
Vzali jsme je na půl :-) prostě jsem si řekla, že je přeci na mě, co se hodit bude a co ne :-D když je to vlastně moje svatba. Marci81: doufám, že to tak mít nebudu :-) to by mi bylo líto. Člověk si musí říct právě naopak, byly tak drahý, tak je musím co nejvíc užít.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?