Oblečení pro mamku

Profilova fotka
Ahojky, měl by někdo doporučení kde sehnat nějaké pěkné oblečení pro mamku, není to zrovna laňka a tak se bojí, že nic nesežene. Přikládám foto z netu co by se mi líbilo a co si myslím, že by mamka snesla - můžete doporučit nějaký obchod, nejlépe Praha ? Děkuji :-)
Odpovědět
Ahoj, moje mamka mela na sobe saty z C&A hezky ji sedli :-)
Odpovědět
@barunka1408 Ahoj, mohla bych se zeptat kolik mamce je? To co jsi vybrala je spíš pro babičku:-( Zkusila bych klasické obchody jako F&F, C&A, Ulla Popken, .... mají i větší velikosti a určitě prodejny v Praze. Ještě se podívej na stránky Manga - Violeta http://shop.mango.com/CZ/violeta/oble... MYslím, že tam by se daly vybrat šaty i pro mamku. Tady by se ale muselo objednat z netu protože prodejny mají dost omezený sortiment proti internetu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@majkll no mamce je 60, bohužel takový styl nosí už x let. Určitě jí nechci přeučovat na něco v čem se nebude cítit. I když by se mi také líbí něco jiného. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Moje mamka si vybrala v NEO módě :)
Odpovědět
ještě můžu doporučit Marks and Spencer, tam jsme kupovaly šaty babičce ve větší velikosti. Nebo již zmíněná Ulla Popken, tam mají krásné oblečení.
Odpovědět
@barunka1408 Určitě by se měla cítit dobře. Zkusila bych projít obchody, které holky navrhly a třeba na něco narazíte;-)
Odpovědět
hlavně to hned nevzdat. My byly v Marksu asi 2 hodiny, babičce jsme nanosily uplně všechno, co měli ve velikosti 20. Zkusila i to, co by si sama ani nevybrala a krásně jí spoustu věcí padlo. Pak už jsme jen vybíraly to nejlepší. Takže za mě fakt zkoušet, zkoušet, zkoušet. I to, co se na ramínku nezdá, ono to pak na člověku vypadá uplně jinak a třeba se bude mamka cítit dobře, ikdyž to třeba na první pohled není její styl.
Odpovědět
Profilova fotka
Super super na Marks and Spencer jsme uplně zapomněla(tam chodím větsinou jen pro dobrůtky :-D ), tam by se opravdu asi něco najít dalo. Děkuju moc holky
Odpovědět
Profilova fotka
I v Zebře se dá nakoupit :-)
Odpovědět
@barunka1408 Mrkněte s maminkou na Petrklíč, tam jsem mamince objednala moc pěkné pouzdrové černé šaty se zlatou krajkou, moc pěkný a kvalitní materiál, některý věci jsou tam jak z roku 1970, ale některý jsou pěkný, měly jsme s máti štěstí, je to tak ale dva měsíce, co jsme to objednávaly. A mamča taky není zdechlinka :-)
Odpovědět
@barunka1408 navrhuji peek & cloppenburg
Odpovědět
Van Graaf, Marks Spencer, Peek Cloppenburg - v těchto obchodech bych začala.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Vietnamci maji hezke obleceni. :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?