Oblečení pro maminku. Máte tip?

Ahoj holky, já už mám svatební šatky vybraný, tak teď přemýšlíme co na maminku a na svědkyni. Máte nějaký pěkný tipy? Díky moc:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, moje mamka si koupila látku - takové podivné růžovo červené barvy -asi tu barvu nepoznám ;-) a nechá si z toho ušít kostýmek.... V čem příjde svědkyně asi necháme na ní... má docela dobrý vkus.....
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Ifu :-) Za svědka mi půjde ségra a já jsem vyslovila přání, aby šla v jedněch šatech, co jsme spolu před půl rokem vybíraly... Jsou to krásný elegantní šaty z růžovýho saténu, přes který je černá síťovina. Ségra má krásnou postavu, takže jí fakt seknu ;-) (mám pocit, že bude vypadat líp, než já =-) ) Mamka asi půjde do nějakýho kostýmku. Chce si ho radši koupit. Svatbu budeme mít laděnou do světle oranžova s tmavě fialovými doplňky (nejspíš), takže mamka asi zvolí jednu z těhle barev... :-) A když nic nesežene, nechá ušít 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
ifulka: naše maminky měly letní kostýmky, takového podobného stylu, každá v jiné barvě - nezávisle na sobě ;-) a moje svědkyně? No.... posílám foto, takové malé překvápko od svědků ;-) - http://www.beremese.cz/album/view.php...
Odpovědět
:-D Ti svědci jsou super:-) To ti naši tak kreativní asi nebudou:-) Mamka chce taky nějakej kostýmek, jí to vždycky moc sluší, ale nevíme jakou barvu, látku a tak... Svatba bude v dubnu, takže ani nic moc teplýho a nic moc lehkýho:-) Jaký barvičky se nosí, já vůbec nevím, jestli na to jsou nějaký pravidla, nebo je to jedno:-) Ikdyž my moc podle pravidel nic neděláme, spíš asi jde o to, aby se to líbilo a dobře se v tom cítilo, že...
Odpovědět
Profilova fotka
ifulka: v tom Ti neporadím, my taky nic podle pravidel neměli :-)) Jde o to, co maminkám sluší. Moje měla vínovej a tchýně tmavě modrej. Na svatbě kamarádky měla její maminka moc hezkej lososovej kostýmek, měla ho z půjčovny a moc jí to seklo... to záleží.... Ale je fakt, že my měli svědky hodně kreativní, bylo to od nich pěkné překvápko :-D
Odpovědět
U nás si každá maminka vybrala to, v čem se cítila dobře a slušelo jí to, stejně tak svědkyně.Myslím, že je lepší lidi neznásilňovat předepsaným oblečením, nebo nějakým doporučením, jsou z toho pak jenom ve stresu, aby splnili představy nevěsty. Jinak svědci Pattie, jsou za hvězdy :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Mě šla za svědkyni taky sestra. Protože jsem měla na svých šatech vínově červenou, tak jsme se dohodli, že jí vybereme vínovo červené šaty, aby ke mě ladila. Našli jsme perfektní v půjčovně a k tomu i super doplňky a všichni ji moc chválili jak jí to seklo. Koupit něco s mojí mamčou není tak jednoduché. Má vkus a je ráda elegantní a navíc je hrozně drobounká, takže to byl boj. Chtěla šaty se sáčkem, ale nakonec sehnala uplně úžasný smetanovo zlatý kalhotový kostým a byla fakt za hvězdu. Chce to hledat a zkoušet, každý má jiný vkus a každému bude slušet něco jiného.
Odpovědět
Juuu, lososovej by byl hezkej. Ale mame podobnou vyzdobu stolu, tak aby zas nesplyvala s okolim...Acho jo, to bude tezky:-)
Odpovědět
Díky holky za tipy, moc mi to pomáhá udělat si představu:-) Já samozřejmě taky nechci nikoho do ničeho nutit, to spíš mamka je už teď nervozní z toho co si obleče, tak to chci začít nějak v poklidu řešit:)
Odpovědět
Ifulka, mamka z toho byla taky rok dopredu nervozni, ale jak z toho byla nervozni, tak si uz v unoru koupila kostymek a mela ho driv nez ja svatebni saty:-)
Odpovědět
Profilova fotka
ifulka: proto zastávám názor, neříkat jim to moc dopředu. My to rodičům oznámili přesně měsíc předem, a tak na tyhle "problémy" neměly maminky moc času ;-) Svědci to věděli necelé dva měsíce před.....
Odpovědět
Moje mamka měla krásný kostýmek - sukňový, do oranžova (celá svatba byla do oranžova), moc hezký střih, a přesně na ni padl, moc jí to slušelo :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
jsem pro,oznámili jsme to měsíc a tak si vzaly,co bylo doma
Odpovědět
Profilova fotka
ifulka: to moje máma taky, ale tchýně si na tu slávu koupila novej kostýmek ;-) Stihla to, protože (naštěstí!) nic jiného neřešila. Moje maminka pořád řešila, co s koláčkama, nějakejma výslužkama či čím atd atd.... grrrrrrrrrr :-N
Odpovědět
:-) No, my jsme vcera v rodinne rade odsouhlasili, ze vysluzky rusime, je s tim akorat more starosti a stejne to nikdo neoceni..Udela se proste jen cukrovi a kolacky na stul a konec. Ja bych jim to nevydrzela nerict, tajila jsem to skoro dva mesice a bylo to peklo:-D Kdyz mam radost, tak se o ni proste musim podelit se svyma nejmilejsima:-) A nelituju toho, aspon muzem spolecne planovat a tesit se. Myslim, ze kdybych to rekla mesic dopredu, tak by ty nervy meli jeste vetsi:-) Zatim je to v pohode, jen sbirame inspirace... V klidu..
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 10 měsících
vilka • Dnes o 15:46 Ahojky, poprosila bych o radu, kde jste pořídily šaty maminkám, pokud jste si tedy tuto starost vzaly některá na svá bedra. My to s partnerem zamýšlíme, možná šaty koupíme, ale spíš zapůjčíme, máme na to předběžně zhruba 4 500 Kč. Za dvoje šaty. Nemůžu však nikde nalézt vhodný model. Podotýkám, že oběma našim matkám je pod 50, jsou velmi štíhlé a udržované, sportovní typy, do kostýmků či nějakých usedlých modelů se ani jedna z nich navlékat nechce. Shodou okolností jsou obě i malé, takže dlouhé šaty by jim asi taky moc neslušely, spíš kratší délka. Neporadíte, kde mají nějaký slušný výběr? Chtěli bychom pro ně nejlépe šaty stejného typu ve dvou různých barvách. A pokud možno takové, pod něž se dá vzít podprsenka - mám pocit, že většina šatů je fakt pro dámy s pevným poprsím, ale kolik jich takových mezi námi běhá....?
Odpovědět
Profilova fotka
Moje mamča si ohoz nechala šít u Fejkový, to sou modely, který ještě unosí i na jiný společenský příležitosti...Moje mamča i manželova si to platily samy, jako eště tohle do rozpočtu a už bych si asi šla hodit mašli :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Moje mamka bude mít krásné šatky se sáčkem z OP Prostějov. Barva smetanová - takže všichni hned uvidí, že je to maminka nevěsty. Jsou to pozdrové šaty a vypadají jako lněné. Ale moje mamka má velikost 36, tak proto světlé. ;-) Já jsem proti ní tlusťoch. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem právě taky zatím všude viděla jen kostýmky a sáčka (na to naše mamky nejsou), anebo zas naopak šatičky se špagetovými ramínky (na to mají moc velká prsa, hlavně ta moje :D). Četla jsem tu ale příznivé reakce na PZ Mode, prý tam spousta žen svou matku "obléklo". Tak snad dobře pořídíme i my, no... Jak říkám, chce to pěkné ženské šatky na štíhlé ženské, nic pompézního, spíš pohodlného... michalapickova: Počítám, že i když se bráníme, obě rodiny nám nějaký ten peníz vnutí, známe je, tak se jim za to chceme maličko revanšovat títmo dárečkem... :)
Odpovědět
My jsme oblíkli maminky i babičku (trošku objemnější) v Praze, v Bílý Labuti, 1.patro, hned u jezdicích schodů (nevim, jak se ten obchod jmenuje... :-) ) a všichni to strašně chválili :-) byla to vlastně letní sukně, k tomu tričko-halenka a přes to sáčko, dalo se sundat a tančit, vypadalo to moc hezky. A hlavně to bylo pohodlný a všechny tři, i když s rozdílnýma požadavkama, si to samy vybraly :-) kdyžtak mrkni ke mně do alba ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 letech
Záleží na tom odkud jsi. ?
Odpovědět
Profilova fotka
@ifulka A co takhle některý z našich modelů? Máme v portfoliu krásné decentní kousky té nejlepší kvality z prestižních londýnských dílen :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?