Názory na popůlnoční šaty - košilové

Profilova fotka
Čauky ženy, co myslíte? Mohli by tyto šaty být tzv. popůlnoční? :-) . Nechci právě žádné krajky a taky mi toho moc nesluší. Chtěla bych mít něco jednoduchého. Svatební šaty mám taky jednoduché. Budu ráda za každý Váš názor i negativní. Děkuji.
Odpovědět
Profilova fotka
nějak se mi fotka nenahrála, tak viz níže.
Odpovědět
Profilova fotka
Ty jsi nevěsta a pokud se v nich budeš citit dobře, tak si vezmi klidně košilové. Já bych si je osobně nevzala, chci si užít to, že budu jednou princezna, ale pokud ty jsi s tím v pohodě, tak do toho jdi! :-)
Odpovědět
@monisek66 Na mě to působí málo slavnostně a tak nějak ve stylu "oblékla jsem si košili po starším bráchovi", přepásání páskem by tomu prospělo. Na druhou stranu jsou i nevěsty, které se převlečou do trička a riflí/šortek a nějaké slavnostní/neslavnostní vůbec neřeší.
Odpovědět
Profilova fotka
Vezmi si to, co Ty chceš a hlavně v čem se Ty sama budeš cítit dobře, bez ohledu na to, co si o tom můžou myslet ostatní, to totiž není vůbec důležité ;-) Já třeba budu mít jako popůlnoční tyto, protože se mi prostě strašně líbí, sluší mi, plus hodí se k tématu svatby, a taky neřeším, že třeba nejsou bílé, možná dost slavnostní pro někoho apod...;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ale je fakt, že konkrétně těm šatům, které jsi tu nahrála, by nějaký ten páseček rozhodně prospěl ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky děkuji moc za názory. :-) ony nejsou vůbec slavnostní. Ne ham si je v záloze a uvidím, třeba mi ještě nějake padnou do oka v nové kolekci. |-|...
Odpovědět
Profilova fotka
A kde jste vůbec šaty kupovaly? Dáte tipy? Jedná se mi o velikost 42-44.
Odpovědět
Já si kupovala šaty na převlečení na bon prixu ve vel.46, chtěla jsem šaty, které pak ještě využiji.
Odpovědět
Profilova fotka
Podle mě super :D Palec pro každou nevěstu která trochu vystoupí z davu :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?