Musí být na svatbě pouze šaty nebo sukně?

Profilova fotka
Chci se zeptat, letos máme náročnější období co se svateb týče. Na první jdeme již 5.dubna, a s mojí maminkou řešíme, jestli je hloupé když já přijdu v kalhotovém kostýmku. To samé, jestli je hloupé, aby moje maminka měla černé společenské kalhoty a k tomu halenku. Nebo jestli by tedy bylo lepší vyrazit do obchodu a sehnat nějakou další sukni či šatky? Moc Vám děkuji :-)
Odpovědět
Měla byste na sobě mít společenské oblečení.
Odpovědět
Já v kalhotovém kostýmku nevidím problém, ne každému sedí šaty či sukně. Ale spíš bych Vám doporučila se podívat do pozvánky, zda tam není zmínka o oblečení a nebo se zeptat přímo nevěsty, zda jí to nevadí (každá nevěsta si svou svatbu představuje jinak a tudíž co nevadí mě by mohlo vadit jiné). :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Myslím, že by to neměl být žádný problém. Mě jako nevěstu kalhotový kostýmek rozhodně neurazí a je vhodný ke společenské události :-) .
Odpovědět
Profilova fotka
Kalhotový kostýmek popř. společenské kalhoty a halenka jsou úplně v pořádku, ne každá žena se v šatech cití dobře. První věc co mi mamka a tchýně řekly, že v šatech je na svatbě neuvidím a vůbec mi to nevadí-ani jedna šaty a sukně nenosí...
Odpovědět
Pokud k černým společenským kalhotům maminka zvolí vhodně barevnou halenku (žádné divoké nevkusné vzory), tedy ne černou, a sako či kabátek (přece jenom jdete v dubnu), tak to bude naprosto v pořádku. A na kalhotovém kostýmku taky nic špatného není, je to společenský oděv, jen je v současnosti trochu v pozadí, protože ho nahradily pouzdrové šaty, a to jak v byznysu, tak i na společenských akcích, ale já například dobře padnoucí elegantní kostýmek považuju za nadčasovou věc (tak i malé černé a černý kabát).
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?