Kde seženu žluté šaty pro svědkyni?

Profilova fotka
Ahoj, nemáte tipy na žluté šaty pro svědkyni? Můžou být dlouhé i krátké, vel. S. do 2000,-. Díky za odkazy a obrázky :) už nevíme kde hledat. Uvítám i foto, jak vypadají šaty na živo :)
Odpovědět
http://satickynamiru.cz/index.php?str... Co třeba tady? Těch levnějších je tam jen pár ale stačilo by si vybrat styl, barvičku a paní vám je ušije. Nebo nechat ušít podle svých představ co třeba pak svědkyně ještě může vynosit i mimo svatbu. Nebo jedny dlouhé tady http://www.i-moda.cz/plesove-saty/zlu... Ale těžko odhadnout jaké si představujete.
Odpovědět
Profilova fotka
Zkuste mrknout na eshopy typu Asos (ten má tu výhodu, že doprava z UK je zdarma) nebo Bonprix a dát si tam u šatů filtr podle barvy, nějaké pěkné žluté by se tam určitě najít mohly :) Záleží, jakou představu o stylu šatu máte, popř. jak moc je chcete ladit ke svým svatebním šatům.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobry den , muzete zkusit i u nas. Pobocky mame dve - Praha a Zlin a zlutych satu ruznych velikosti veliky vyber.
Odpovědět
Dobrý den, nabízíme velmi pěkné a kvalitní šaty pro družičky a svědkyni, jsme internetový obchod, skladové zboží doručujeme ihned, filtr na barvy máme, prosím navšzivte naše stránky Studio Princess se srdečným pozdravem Jana Gyebi-Ababio
Odpovědět
Profilova fotka
http://www.bonprix.cz/vyrobek/saty-91... http://www.heureka.cz/?h%5Bfraze%5D=P...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?