Kde seženu bílé dlouhé šaty na převlečení a cvičky?

Moc prosim poradte! Zoufale shanim saty na prevleceni (podminka je aby byly bile a dlouhe a levne). Vlastne to ani nemusi byt saty. Hodlam ve svatebnich satech vydrzet az do rana, ale rada bych mela neco v zaloze (kdyby me nekdo treba polil, poblil, upadla jsem do blata, nevim co jeste se muze stat). Nemam moc hezke nohy, takze kratkesaty nechci. Mozna bile dziny a nejaky top??? Prosim poradte . Dalsi dotaz - nevite kde sehnat klasicke cvicky jarmilky velikosti 39 ci 40? Ceka nas litani po parku kvuli foceni, nevim jestli bych to v podpadcich dala. Navic se nejdriv fotime a teprve potom mame obrad.
Odpovědět
Zapomela jsem napsat ze jsem z Prahy.
Odpovědět
tak šaty fakt netušim, sama zatím nevím do čeho se pak navlíknu, ale ty botky.... nebudou lepší balerínky??? teď mají pěkné bílé v New yorkru... 250,- budu si je kupovat na přezutí, tak by se ti pak třeba taky hodily co?? :-)
Odpovědět
@jajdazem jenze balerinky nemuzu mit na boso. Mam z nich hned sedrene nohy. Ty cvicky jsou mekke a chtela jsem si na ne nasit masle. Ale dekuju. Do New Yorkeru kouknu.
Odpovědět
Profilova fotka
Nějaké bílé kecky jsem také viděla v Deichmanu...
Odpovědět
Profilova fotka
Skocte k nam , prave delame akci na jednoduche splyvave saty
Odpovědět
Profilova fotka
Nabízíme třeba i tyto bílé šaty - Lautinel - prodej 1 800 Kč, půjčovné 1 200 Kč. Jsou v různých variantách. Další jsou na webu.
Odpovědět
Dobrý den, rádi bychom vás pozvali ke shlédnutí našich svatebních stránek. nabízíme svatební doplňky, šperky, bižuterii, svatební korunky a čelenky, šaty pro družičky, svědkyni a popůlnoční bílé či ivory pro nevěsty rádi vám poradíme s výběrem se srdečným pozdravem Jana Gyebi-Ababio
Odpovědět

Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?