Kam v Praze koupit popůlnočky?

Ahoj, už se mi to krátí a já stále nemám šaty na převlečení. Co jsem si objednala přes internet jsem poslala zpátky a tak bych chtěla zajít do obchodu a rovnou si je vyzkoušet. Nemáte prosím nějaký tip kde seženu nejlépe bíle a ne na tělo :-) Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
v tesku v edenu jsou dva obchody se společenskymy šaty...a krásne... nebo pak Ever pretty :) jinak nevim taky hledam :D
Odpovědět
Profilova fotka
případně zkuste kouknout na zoot, všechno jde u nich zkusit a nemusíte objednávat přímo přes internet.
Odpovědět
Zrovna jsem ted obihala obyčejné obchody, zalezi co presne chces, ale treba v hm, gate nebo new yorkru maji ted dost takovych romantickych krajkovych za pet sest sedm osm set....maji vetsinou upnuty vsek a pak od pasu narazenou sukynku...uvazuju, ze bych se v nich vdavala rovnou. Ale zalezi,v jakem duchu shanis,jestli spise plesovky nebo neco obyc :)
Odpovědět
@kikwita právě něco obyč jak popisuješ. Takže vyrazím na obchůzku. Upnutý vršek a dole volné to by bylo fajn a s krajkou ideální. Dneska už mi dorazily balerínky na přezutí a jsou super. Tak snad dopadnou i šatičky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
já teda doporučuji zoot.cz :-) objednáš si šatičky na některou výdejnu, dojdeš si je tam zkusit a v případě, že se ti nebudou líbit, řekneš, že je nechceš a prostě je tam necháš a neplatíš žádné poštovné. když si to necháš posílat domů, tak máš pak 90 dní na vrácení a hlavně neplatíš poštovné zpátky :-)
Odpovědět
@ruzenal pokud mas cas, tak zabehni, je to nejrychlejsi :) Ja se v tech satickach fotila, ale ted to nemam u sebe, ze bych poslala fotky :( Ten zoot taky zkusim prosmejdit...kdyby tam nahodou neco bylo :)
Odpovědět
@krabikova Děkuji. Podívám se
Odpovědět
@ruzenal Tak jeste i v mangu meli pekne, ne snehobile a ne s krajkou, ale pekne..pridam to vsechno pro inspiraci do alba...teda kdo je hubenour, myslim, ze si vybere :)
Odpovědět
Profilova fotka
Možnost vyzkoušení ve vzorkovně v Praze :-)
Odpovědět
Děvčata tak jsem nakonec sehnala. Mám velkou radost, už jsem nedoufala. V Glamoru mají moc pěkné šaty, za slušné peníze. :-) ;-)
Odpovědět
Profilova fotka

Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?