Jaké budete mít šaty na převlečení na večer po svatbě?

Ahoj holky, budu se vdávat v červnu, na konci šestého měsíce těhotenství. Šaty budu mít normální, těhotenské (empírové) se mi žádné nelíbily. Chtěla jsem se poradit, zda a popřípadě do čeho se budete večer převlékat, popřípadě jaké šaty zvolit. Díky za reakce :)
Odpovědět
Profilova fotka
já se nebudu převlékat :)
Odpovědět
Také se nebudu převlékat...
Odpovědět
Já asi taky ne - ať si těch šatiček užiju :-) A když máš lehounké, bez vlečky tak ty ti překážet nebudou. Možná bych se jen přezula :-)
Odpovědět
také se nebudu převlékat..:-)...byla by to škoda peněz za půjčení..
Odpovědět
Profilova fotka
@ancikj já si plánuji koupit nějaké pohodlné šatky na e-bay, nic drahého, ale aby pěkně vypadaly. Pokud je nevyužiju přímo ve svatební den, tak je obléknu den druhý, když budeme dooslavovat, ale raději chci mít jistotu, že kdyby se něco se svatebními šaty nedejbože stalo (klasické katastrofické scénáře - ztloustnu a budu v nich narvaná a nepůjde to vydržet, někdo mi na ně šlápne tak, že se někde rozpářou, nedejbože roztrhnou apod :-D) nebo prostě bude strašné vedro a nevydržím ani za nic....ale snad si ty svoje šatičky pořádně užiju. Pokud si těhulka a nebudeš mít opravdu těhotenské šaty, aby bříško bylo v pohodlíčku a ne sešněrované, určitě si kup nějaké volnější třeba kratší šatičky (a bílé být rozhodně nemusí) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ja urcite planuji saty na prevleceni. Premyslim o kratkych a mozna neco v retro stylu. Jeste jsem na ty spravne ale nenarazila.
Odpovědět
Já se právě převlékat chci. Po poradě v salónu a dlouhých zkouškách jsem si zamluvila šaty, které jsou mi teď velké, aby byla vůle právě na rostoucí bříško. Vzhledem k tomu, že jsem velmi štíhlá, neočekávám, že bych hodně přibrala... Ale mám trochu obavy právě z toho, abych se necítila moc sešněrovaně. Proto asi šaty na převlečení.
Odpovědět
@rainbow_x @kacenkakaca @lucie1984 (já těhotná nejsem-uvadím raději hned na začátku :-)) Jsme ráda, že nebudu jediná kdo se po půlnoci nepřevlákne -stále o tom přemýšlím,ale svatba za chvíli a zatím mě nic nezaujalo (také mám větší velikost),ale svat. šaty mám svoje-koupené takže ať je unosím ;-)
Odpovědět
Taky si chci užít šatů, těhotná nejsem a převlékat se nebudu, pokud to nebude třeba k nevydržení v tom korzetu. A pokud jo, mám nějaké své fialovokrémové krátké šaty...
Odpovědět
Profilova fotka
Nepřevlékala jsem se večer do jiných šatů. Měla jsem pohodlné šaty a chtěla jsem si je užít :-)
Odpovědět
také se nebudu převlékat do jiných šatů...
Odpovědět
@ancikj Ja se prevlekala. Jelikoz jsme měli kluky, kteří nám udělali rockový koncert a tančilo se venku do půlnoci. Takže jsem měla černé mini šaty bez raminek a k půlnoci přes ne kozenou bundicku :-) Všichni byli překvapeni a sklidila jsem velky úspěch. Pravda tedy je, ze jsem měla svatby 2 - takže svatebni šaty jsem si užila az az. Na druhé svatebni party jsem se také ale prevlekala, tentokrat do šatů vhodných na zahradní party :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Já přemýšlím, že se převléknu do mamky svatebních šatů. Má je přešité jako plesové a jsou jednoduché krajkové. Pod ně si stačí vzít nějakou i barevnou spodničku.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?