Jak ladíte ostatní hosty k šampaň šatům nevěsty?

Profilova fotka
Jde mi hlavně o tatínka, který mě povede, o svědka, o družičky a o mládence. Bude vadit, když budu mít šampaň šaty a všichni ostatní kromě ženicha bílé košile a družičky bílé šatičky? Nechce se mi všechny ladit do šampaň, navíc by se to špatně shánělo a doplňky jako košíčky pro družičky a čelenky už mám bílé... Nebudu vypadat vedle nich zašedle? Nebo to moc řeším? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@markyf Též mám šampaň šaty, někdo mi řekl, že nesmí mít vedle mě nikdoi nic bílého, že budu jinak vypadat špinavě... Nooo, nemyslím si, bude to prostě vypadat, že nemám bílé šaty - a to mít nebude že :-D Dle mého moc řešíš, ale je to Tvoje svatba, takže Tvoje rozhodnutí... ;-)
Odpovědět
Moc to řešíš. Nevím, jaký máš odstín ty, ale moje champagne šaty rozhodně zašedle ani zapraně nevypadají, naopak, barva je velice luxusní, mnohem luxusnější než bílá. Ale záleží no, co jsem viděla v některých půjčovnách, tak ty odstíny byly úplně jiné, některé jak počůrané nebo fakt zaprané.
Odpovědět
@markyf taky pouze doporucim hostum, co by mohli mit, nikomu ale nebudu diktovat, co si ma vzit na sebe. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Zalezi na odstinu a materialu.. jestli si nejses jista, tak si zkus zajit do salonu a svoje saty si vyfot spolecne s nejakymi bilymi, pak mrkni na fotku a sama uvidis jak to bude vypadat.. schvalne jsem koukla na nase fotky, mam fotku s neterinkou, ona mela bilocervene saticky a snehobily kozisek a kdyz tu fotku vidim, tak je naprosto jasne, ze moje saty jsou proste jiny odstin a vubec nevypadaji jako zaprane..
Odpovědět
Také mám champagne šaty...jsme sladěni pouze se ženichem a svatební tabulí....nikomu nic nediktujeme ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Champagne je champagne...zašedle určitě nebudeš vypadat ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?